!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Re: "Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Σέλευκας έγραψε: 10 Μαρ 2021, 03:31
Highlander έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:21
Οι θρησκείες (και τα έθνη) έχουν υποβάλει διαχρονικά και συνεχίζουν να υποβάλουν τους ανθρώπους σε καταπίεση σε μικρότερο έως τεράστιο βαθμό.
Όταν οι θρησκείες εκπορεύονται από κατακτητές συμβαίνει αυτό. Όταν οι θρησκείες ανήκουν στο λαό συμβαίνει το ανάποδο.
Δεν υπάρχουν θρησκείες που "ανήκουν" και "δεν ανήκουν". Αυτά είναι μπούρδες.
Ίδιου είδους "ελευθερία" υπηρχε στην Ελλάδα (για όποιον δηλώνει ελληνας, χριστιανός ορθόδοξος και ότι δακρύζει στη θέα της ελληνικής σημαίας), με την Τουρκία (για όποιον δηλώνει Τούρκος, μουσουλμάνος και ότι δακρύζει μπροστά στην τουρκική σημαία).
Απλά το άτομο με εξισλαμισμενους βυζαντινούς προγόνους λέει "να είσαι ευγνώμων στον τάδε Τούρκο εθνικό ήρωα που ζεις σήμερα ελεύθερος", ενώ το άτομο με προγόνους εξελληνισμενους Αρβανίτες ή άλλους που τους έβαλαν με το ζόρι να σταματήσουν να μιλάνε σλαβικα λέει πως "πρέπει να είσαι ευγνώμων στον τάδε ελληνα εθνικό ήρωα που ζεις ελευθερος".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 10 Μαρ 2021, 09:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

MiGiSukhoI έγραψε: 10 Μαρ 2021, 08:59
Prepon έγραψε: 10 Μαρ 2021, 08:54
MiGiSukhoI έγραψε: 10 Μαρ 2021, 08:43 Σαν παιδί έχω κάνει χειρότερα που το μετανιώνω.

Έχω σπάσει σταυρούς από μνήματα και τα τζάμια από από τα εικονοστάσια στους τάφους.

12 χρονών ήμουν και ήμασταν 10 παιδιά.
Εσύ φαίνεσαι δυνατός κομμουνιστής δικέ μου, όχι παίξε γέλασε.
Πόσα εκατομμύρια έχεις στην άκρη;
Σε δραχμές κάτι παραπάνω από μισό εκατομμύριο.
:smt005:

Είχα και εγώ έναν φίλο που στα 15 χρησιμοποίησε ακριβώς αυτό το λεξιλόγιο "δεν έχουμε λεφτά τώρα το χειμώνα να ζεστάνω το κοκαλακι μου".

Τώρα το ζεσταίνει στην Εκάλη

Κόβω το κεφάλι μου έχεις πολλά εκατομμύρια γιουρος
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI »

Prepon έγραψε: 10 Μαρ 2021, 09:02
MiGiSukhoI έγραψε: 10 Μαρ 2021, 08:59
Prepon έγραψε: 10 Μαρ 2021, 08:54

Εσύ φαίνεσαι δυνατός κομμουνιστής δικέ μου, όχι παίξε γέλασε.
Πόσα εκατομμύρια έχεις στην άκρη;
Σε δραχμές κάτι παραπάνω από μισό εκατομμύριο.
:smt005:

Είχα και εγώ έναν φίλο που στα 15 χρησιμοποίησε ακριβώς αυτό το λεξιλόγιο "δεν έχουμε λεφτά τώρα το χειμώνα να ζεστάνω το κοκαλακι μου".

Τώρα το ζεσταίνει στην Εκάλη

Κόβω το κεφάλι μου έχεις πολλά εκατομμύρια γιουρος
Θα κυκλοφορούσα με Giulia QV αν ίσχυε και δεν θα δούλευα εξαήμερο.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Μόνο βίαιη καταστολή και λευκά κελλιά για τα ζαίικα κοινωνικά περιτρίμματα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Highlander έγραψε: 10 Μαρ 2021, 08:34
Naida έγραψε: 10 Μαρ 2021, 05:52
Highlander έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:06 "Βεβήλωση" εθνικοθρησκευτικών ψευτοσίων που καταπιέζουν την ανθρωπότητα.
Σε τι σε καταπιέζει η Παναγια;
Ε τι να λέμε; Τα προφανή; Πόσο κόσμο έχουν καταπιέσει οι θρησκείες και συνεχίζουν να καταπιέζουν;
Έλα αυτά είναι τραγικά που μου λες. Η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη. Και δεν είναι θέμα χριστιανισμού. Οποιασδήποτε θρησκείας να ήταν εκεί το ίδιο ακριβώς θα ίσχυε. Ντροπή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Naida έγραψε: 10 Μαρ 2021, 10:22

Ε τι να λέμε; Τα προφανή; Πόσο κόσμο έχουν καταπιέσει οι θρησκείες και συνεχίζουν να καταπιέζουν;
Έλα αυτά είναι τραγικά που μου λες. Η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη. Και δεν είναι θέμα χριστιανισμού. Οποιασδήποτε θρησκείας να ήταν εκεί το ίδιο ακριβώς θα ίσχυε. Ντροπή.
Και ο Τζον Μπράουν τα ίδια λέει.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Τραγική είναι η καταπίεση, το μίσος και ο ανορθολογισμος που δημιουργούν οι θρησκείες σε συνδυασμό με τα εθνο"ιδανικα".
Το ότι πήραν την εικόνα από άλλο άτομο (ακόμα και αν ήταν από τους τύπους όπως ο πατερκλεομενης που πάει στα γκέι πραιντ με σταυρούς να βρίσει), ναι, δεν ήταν ωραίο, για μένα όμως το γεγονός ότι απαξιώνουν τις βλακείες που συνήθως υπονομεύουν τον άνθρωπο και μας πάνε γραμμή στον μεσαίωνα, είναι απείρως θετικότερο και ελπιδοφόρο.
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Αν με το "Ελλάδα" αναφέρονται στο μεταπολιτευτικό νεοελ κράτος και την Γ Ελληνική Δημοκρατία δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο...
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Highlander έγραψε: 10 Μαρ 2021, 10:35

Τραγική είναι η καταπίεση, το μίσος και ο ανορθολογισμος που δημιουργούν οι θρησκείες σε συνδυασμό με τα εθνο"ιδανικα".
Το ότι πήραν την εικόνα από άλλο άτομο (ακόμα και αν ήταν από τους τύπους όπως ο πατερκλεομενης που πάει στα γκέι πραιντ με σταυρούς να βρίσει), ναι, δεν ήταν ωραίο, για μένα όμως το γεγονός ότι απαξιώνουν τις βλακείες που συνήθως υπονομεύουν τον άνθρωπο και μας πάνε γραμμή στον μεσαίωνα, είναι απείρως θετικότερο και ελπιδοφόρο.
Όσο και να χτυπιέσαι, η Εκκλησία δεν πρόκειται να αναγνωρίσει τους gay γάμους.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ju-87

John Brown Gun Club έγραψε: 10 Μαρ 2021, 06:27
Jimmy81 έγραψε: 10 Μαρ 2021, 06:04 Πολύ στενάχωρο βίντεο. Είναι η όλη συμπεριφορά τους απέναντί του που προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα. Να βλέπεις έναν εξηντάρη να τρέχει να μαζέψει ένα περιουσιακό του στοιχείο από τη μέση του δρόμου όπου το πετάξανε και να του το διαλάνε ακόμα και όταν πάει να φύγει, στο πίσω μέρος της μηχανής. Και όλη την ώρα τον ειρωνεύονται αλλά αυτός τους λέει στο τέλος "σας αγαπάω". :e040:

Πραγματικά θα ήθελα πολύ να κάνω έναν διάλογο με τα συγκεκριμένα άτομα για το θέμα.
και τι δουλεια ειχε ο 60αρης να περιφερει το εικονισμα της παναγιας στην φενινιστικη πορεια; Αυτην ακριβως που φανταζεσαι: να βρισει τις συμμετεχουσες.
Η αλήθεια είναι μίσος για αυτούς που μισούν την αλήθεια...
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Scouser έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:31 Είναι οι κλασσικοί τύποι με mentality BLM που όλο το καλοκαίρι και το φθινόπωρο έκαιγαν την Αμερική, για την οργή των οποίων έφταιγε ο Τραμπ που ήταν διχαστικός. Για την ιστορία αυτά, αλλά και για να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε.
:smt023
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Highlander έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:06 "Βεβήλωση" εθνικοθρησκευτικών ψευτοσίων που καταπιέζουν την ανθρωπότητα.
Εμένα ο χριστιανισμός δεν με έχει καταπιέσει στο ελάχιστο! Και πιστεύω την τεράστια πλειοψηφία του ελληνικού έθνους. Αντιθέτως οι αγαπούλες σου οι λαθρομετανάστες μια χαρά καταπιέζουν λόγω του ισλάμ τις ζωές των γυναικών και των αλλοπιστων...

Άβαταρ μέλους
Γιούντενφραϊ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιούντενφραϊ »

Highlander έγραψε: 10 Μαρ 2021, 10:35

Highlander έγραψε: 10 Μαρ 2021, 09:01
Σέλευκας έγραψε: 10 Μαρ 2021, 03:31
Highlander έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:21
Οι θρησκείες (και τα έθνη) έχουν υποβάλει διαχρονικά και συνεχίζουν να υποβάλουν τους ανθρώπους σε καταπίεση σε μικρότερο έως τεράστιο βαθμό.
Όταν οι θρησκείες εκπορεύονται από κατακτητές συμβαίνει αυτό. Όταν οι θρησκείες ανήκουν στο λαό συμβαίνει το ανάποδο.
Δεν υπάρχουν θρησκείες που "ανήκουν" και "δεν ανήκουν". Αυτά είναι μπούρδες.
Ίδιου είδους "ελευθερία" υπηρχε στην Ελλάδα (για όποιον δηλώνει ελληνας, χριστιανός ορθόδοξος και ότι δακρύζει στη θέα της ελληνικής σημαίας), με την Τουρκία (για όποιον δηλώνει Τούρκος, μουσουλμάνος και ότι δακρύζει μπροστά στην τουρκική σημαία).
Απλά το άτομο με εξισλαμισμενους βυζαντινούς προγόνους λέει "να είσαι ευγνώμων στον τάδε Τούρκο εθνικό ήρωα που ζεις σήμερα ελεύθερος", ενώ το άτομο με προγόνους εξελληνισμενους Αρβανίτες ή άλλους που τους έβαλαν με το ζόρι να σταματήσουν να μιλάνε σλαβικα λέει πως "πρέπει να είσαι ευγνώμων στον τάδε ελληνα εθνικό ήρωα που ζεις ελευθερος".

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Πρωτ’ απ’ όλα ήταν παρθένα.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Jimmy81 έγραψε: 10 Μαρ 2021, 06:04 Να βλέπεις έναν εξηντάρη να τρέχει να μαζέψει ένα περιουσιακό του στοιχείο
Βοήθεια, με χτυπάνε στο αδύναμο σημείο μου
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”