Echelon έγραψε: 10 Μαρ 2021, 08:10
Απορίας άξιο πως αστυνομική ομάδα που υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε για να επεμβαίνει σε καταστάσεις που εμπλέκονται σκληροπυρηνικοί ποινικοί σήμανε οπισθοχώρηση σε ένα ντου μερικών αναρχοάπλυτων αφήνοντας <<όμηρο>> ένα μέλος της που τελικά ξυλοφορτώθηκε. Με τι κριτήρια επιλέχθηκαν όλοι αυτοί; Αν γυρνάνε με στυλ το καλαμάκι του φραπέ έξω από τα κόφι;
ΔΡΑΣΗ και ΔΕΛΤΑ ρουσφετολογικά.
Αμόρφωτα άβουλα όντα που επιλέγονται με κομματικά κριτήρια!
Echelon έγραψε: 10 Μαρ 2021, 08:10
Απορίας άξιο πως αστυνομική ομάδα που υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε για να επεμβαίνει σε καταστάσεις που εμπλέκονται σκληροπυρηνικοί ποινικοί σήμανε οπισθοχώρηση σε ένα ντου μερικών αναρχοάπλυτων αφήνοντας <<όμηρο>> ένα μέλος της που τελικά ξυλοφορτώθηκε. Με τι κριτήρια επιλέχθηκαν όλοι αυτοί; Αν γυρνάνε με στυλ το καλαμάκι του φραπέ έξω από τα κόφι;
Ρουσφέτια με 1 μήνα εκπαίδευση. Τι λέμε τόσο καιρό;
Δε βλέπεις πόσα προβλήματα έχουν δημιουργήσει σε 1,5 χρόνο τα ρουσφέτια του Χρυσοχοιδη;
Αδιανόητη η επίθεση δολοφονίας κατά αστυνομικού, αδιανόητο το πώς για ακόμα μια φορά κανένας κουκουλοφόρος δεν συνελήφθη, αδιανόητο το ότι η αστυνομία δεν ασχολείται με την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών αλλά κυνηγάει οικογένειες απ'τις πλατείες, αδιανόητο το πώς ακόμα μια αυθόρμητη διαμαρτυρία του κόσμου καπελώθηκε απ' την αριστερά, αδιανόητοι οι χειρισμοί της κυβέρνησης, εξαιρετικά αδιανόητο για το τί έχουν συμφωνήσει πίσω από κλειστές πόρτες Τσίπρας-Μητσοτάκης εις βάρος της Ελλαδας μας...
foscilis έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:55
Μαυροβασίλης λες να υπάρχει και αντίστοιχος ξερωγω Αλβανός φλούφλης στο Λονδίνο που κάνει αδιάκοπο αγώνα ενάντια στο καθεστώς Έντι Ράμα και μετά πάει γραφείο και είναι Yessir? Εγώ νομίζω ναι, έχουν υποστεί κι εκείνοι brain drain.
ο Μάνος είναι πολιτικός αυτοεξόριστος από εποχή Εθνάρχη/κΕυάγγελου αν θυμάμαι καλά, τον ξέρω από 15+ χρόνια (ως Χαηνριχ) πριν κι έχω θετική εντύπωση (και ιρλ) ασχέτως πολιτικής τοποθέτησης αν και αρκετοί μου έχουν πει για ανένδοτο στο τουητερ (δεν έχω) από το μαρτυρικό Λονδίνο
υγ: οι λονδρέζοι σκιπταρέοι είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένοι από τους γελοίους ελ αριστερούς του μπρεην ντρεην
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Ειδαμε χτες ποιοι ειναι ολοι αυτοι που διαμαρτυρονται για την "αστυνομικη βια".
Ηταν διαφωτιστικες οι εικονες ακομα και για τους χρησιμους ηλιθιους που πιστεψαν οτι η ΕΛ.ΑΣ την επεσε σε οικογενειες και αθωους περαστικους στη Νεα Σμυρνη.Βεβαια μερικων η βλακεια ειναι τοσο μεγαλη που και παλι δεν θα κατανοησουν τι εγινε αυτες τις ημερες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα χθες στη Νέα Σμύρνη είναι ότι η κυβέρνηση είναι ά-ρ-ι-σ-τ-η σε όλες ανεξαιρέτως τις διαχειρίσεις κρίσεων (που δημιουργεί η ίδια).
under έγραψε: 10 Μαρ 2021, 09:00
Ειδαμε χτες ποιοι ειναι ολοι αυτοι που διαμαρτυρονται για την "αστυνομικη βια".
Ηταν διαφωτιστικες οι εικονες ακομα και για τους χρησιμους ηλιθιους που πιστεψαν οτι η ΕΛ.ΑΣ την επεσε σε οικογενειες και αθωους περαστικους στη Νεα Σμυρνη.Βεβαια μερικων η βλακεια ειναι τοσο μεγαλη που και παλι δεν θα κατανοησουν τι εγινε αυτες τις ημερες.
περίμενα έναν άχρηστο ηλίθιο για να μου εξηγήσει τι είδα