!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απόλυτο κάψιμο.

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Απόλυτο κάψιμο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Lord Brum έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 03:10 Και τα δύο αλλά κυρίως γλώσσα και ουρανίσκο. Αλμυρό, ξυνό, γλυκό, δεν νοιώθω τίποτα. Η μόνη διαφορά που καταλαβάινω είναι σητν υφή της τροφής όχι στη γεύση
νόμιζα ότι επηρεάζει μόνο την όσφρηση, ευχαριστώ για τις πληροφορίες και περαστικά.
dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom »

Lord Brum έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 03:10
enaon έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 23:39
Lord Brum έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 21:30 Πήρα χθες τα αποτελέσματα, είμαι θετικός. Δεν έχω πλέον πυρερό, έχω πλήρη απώλεια γεύσης ου συνεχίζεται κατά τα λοιπά αισθάνομαι οκ απλά λίγο κουρασμένος. Τρεις μέρες έκαναν οι άγγλοι να βγάλουν αποτελέσματα αλλά τουλάχιστον το τεστ ήταν δωρεάν. Έχω ειδοποιήσει τη δουλειά μου, τον θυρωρό της πολυκατοικίας να ειδοποιήσει ενοίκους και ανέβαλα και τον εμβολιασμό της κόρης μου καθώς κόλλησε κι αυτή και πρέπει να απομονωθεί. Πάντως γενικά ελαφριά τον πέρασα ον ιο, έχω περάσει και χειρότερες γρίπες.
Όταν λές απώλεια γευσης, εννοείς το αλμυρό/γλυκό κλπ, ή εννοείς απώλεια όσφρυσης; Στην γλώσσα δηλαδή σε επιρρέασε ή στην μύτη;
Και τα δύο αλλά κυρίως γλώσσα και ουρανίσκο. Αλμυρό, ξυνό, γλυκό, δεν νοιώθω τίποτα. Η μόνη διαφορά που καταλαβάινω είναι σητν υφή της τροφής όχι στη γεύση
Δες το θετικό, ευκαιρία να τρως ότι υγεινό θες που παλιά σου βρόμαγε κ.λ.π
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

dotcom έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 17:28

Όταν λές απώλεια γευσης, εννοείς το αλμυρό/γλυκό κλπ, ή εννοείς απώλεια όσφρυσης; Στην γλώσσα δηλαδή σε επιρρέασε ή στην μύτη;
Και τα δύο αλλά κυρίως γλώσσα και ουρανίσκο. Αλμυρό, ξυνό, γλυκό, δεν νοιώθω τίποτα. Η μόνη διαφορά που καταλαβάινω είναι σητν υφή της τροφής όχι στη γεύση
Δες το θετικό, ευκαιρία να τρως ότι υγεινό θες που παλιά σου βρόμαγε κ.λ.π
Πέρασε η ευκαιρεία, ήδη άρχισε να επανέρχεται η γεύση, :lol:
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
paulgio

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paulgio »

Καλημέρα. Τελικά πως πήγε το θέμα με την ανοσμία; Έχει επανέλθει η γεύση και η όσφρηση; Είμαι 6 μέρες χωρίς αίσθηση γεύσης και όσφρησης και αγχώνομαι ιδιαίτερα με αυτά που διαβάζω. Μπορείτε να μου πείτε αν επανήλθε, πόσο καιρό έκανε να επανέλθει και αν επανήλθε πλήρως; Ευχαριστώ πολύ
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

paulgio έγραψε: 03 Μαρ 2021, 12:39 Καλημέρα. Τελικά πως πήγε το θέμα με την ανοσμία; Έχει επανέλθει η γεύση και η όσφρηση; Είμαι 6 μέρες χωρίς αίσθηση γεύσης και όσφρησης και αγχώνομαι ιδιαίτερα με αυτά που διαβάζω. Μπορείτε να μου πείτε αν επανήλθε, πόσο καιρό έκανε να επανέλθει και αν επανήλθε πλήρως; Ευχαριστώ πολύ
Να μη σε τρομάξω(πολύ) αλλά σε ένα φίλο στην Ολλανδία νεαρό στην ηλικία μετά από 7 μηνες δεν έχουν επανέλθει πλήρως ενώ διάβαζα για έναν άλλο οποίος δεν έχει γεύση καθόλου μετά από 10 μήνες.
paulgio

Von Mackensen έγραψε: 03 Μαρ 2021, 12:44
paulgio έγραψε: 03 Μαρ 2021, 12:39 Καλημέρα. Τελικά πως πήγε το θέμα με την ανοσμία; Έχει επανέλθει η γεύση και η όσφρηση; Είμαι 6 μέρες χωρίς αίσθηση γεύσης και όσφρησης και αγχώνομαι ιδιαίτερα με αυτά που διαβάζω. Μπορείτε να μου πείτε αν επανήλθε, πόσο καιρό έκανε να επανέλθει και αν επανήλθε πλήρως; Ευχαριστώ πολύ
Να μη σε τρομάξω(πολύ) αλλά σε ένα φίλο στην Ολλανδία νεαρό στην ηλικία μετά από 7 μηνες δεν έχουν επανέλθει πλήρως ενώ διάβαζα για έναν άλλο οποίος δεν έχει γεύση καθόλου μετά από 10 μήνες.
Υπέροχα... Έχω χεστεί πάνω μου βασικά. Είναι πολύ ενοχλητικό 😔
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

paulgio έγραψε: 03 Μαρ 2021, 12:57
Von Mackensen έγραψε: 03 Μαρ 2021, 12:44
Υπέροχα... Έχω χεστεί πάνω μου βασικά. Είναι πολύ ενοχλητικό 😔
Πιθανότατα είναι ακραίες περιπτώσεις αυτές που περιγράφω. Οπότε υπομονή.
paulgio

Lord Brum έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 21:30 Πήρα χθες τα αποτελέσματα, είμαι θετικός. Δεν έχω πλέον πυρερό, έχω πλήρη απώλεια γεύσης ου συνεχίζεται κατά τα λοιπά αισθάνομαι οκ απλά λίγο κουρασμένος. Τρεις μέρες έκαναν οι άγγλοι να βγάλουν αποτελέσματα αλλά τουλάχιστον το τεστ ήταν δωρεάν. Έχω ειδοποιήσει τη δουλειά μου, τον θυρωρό της πολυκατοικίας να ειδοποιήσει ενοίκους και ανέβαλα και τον εμβολιασμό της κόρης μου καθώς κόλλησε κι αυτή και πρέπει να απομονωθεί. Πάντως γενικά ελαφριά τον πέρασα ον ιο, έχω περάσει και χειρότερες γρίπες.
Τελικά επανήλθε η γεύση και η όσφρησή σου;
ksmyrn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksmyrn »

Lord Brum έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 02:40 εγώ έχω μπει καραντίνα εν αναμονή αποτελεσμάτων τεστ κορονοιου. Έχουμε αρρωστήσει οικογενειακώς, ενώ κρούσματα υπήρξαν αρκετά στη δουλειά μου και ένα στην πολυκατοικία που μένουμε. Τζάμπα μου φαίνεται το έκανα το τεστ, πολύ χλωμό να την γλυτώσαμε.
Και από την άλλη έχω τη γυναίκα του ξαδέρφου μου στο facebook να κάνει like και να σπαμαρει τον επιστήμονα πετράκο, να ποστάρει υποστηρικτικά βιντεο για τους ΜΑΛΑΚΕΣ που διαδηλώνουν κατά του λοκνταουν, να υποστηρίζει ότι τα παιδιά δεν πρέπει να φοράνε μάσκα (και οι μεγάλοι γιατί λέει υγραίνεται από τις εκπνοές και αποροφά περισότερα μικρόβια), να σπαμαρει ότι θεωρεία περί ανυπαρξίας κορονοιου υπάρχεί ενώ ο έτερος ξάδερφος (κουνιάδος της) όντας γιατρός την καντηλιάζει σε κάθε ποστ
όντως πολύ κάψιμο αυτό το νήμα... :cry
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”