!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
Re: Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
Ας ληξει σημερα εδω αυτος ο παραλογισμος και αυριο παλι ολοι μαζι αγκαλια να δωσουμε την μαχη για μια νεα, καλυτερη Ελλαδα.
Οι μπατσοι που προκαλεσαν ολη αυτη τη ζημια να ζητησουν δημοσια συγνωμη απο την οικογενεια που τραμπουκησαν και οι επιπολαιοι αναρχικοι που σημερα τραυματισαν τον μεροκαματιαρη αστυνομικο να αναλαβουν τα εξοδα νοσηλειας του και να υποσχεθουν οτι δεν θα το επαναλαβουν.
Οι μπατσοι που προκαλεσαν ολη αυτη τη ζημια να ζητησουν δημοσια συγνωμη απο την οικογενεια που τραμπουκησαν και οι επιπολαιοι αναρχικοι που σημερα τραυματισαν τον μεροκαματιαρη αστυνομικο να αναλαβουν τα εξοδα νοσηλειας του και να υποσχεθουν οτι δεν θα το επαναλαβουν.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Λες να δουλεύει σε καμιά Ευρωπαϊκή Ένωση?ksmyrn έγραψε: 09 Μαρ 2021, 21:14+0,60 Σωστός!kameron έγραψε: 09 Μαρ 2021, 21:12Να κατεβάσεις δική σου πρόταση, να την υιοθετήσει κάποιο κόμμα και να έρθεις να κόψεις το δικαίωμα ψήφου στους εκτός Ελλάδας Έλληνες.Ναύτης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 21:07
6 μήνες τον χρόνο. Αν δεν ζεις αποδεδειγμένα τουλάχιστον 6 μήνες τον χρόνο στην Ελλάδα, κακώς σού έδωσαν δικαίωμα ψήφου για να αποφασίζεις εσύ απ' εκεί, για το πώς θα ζούμε εμείς εδώ.
Δεν ξέρω τι έκαναν τα κόμματα που γράφεις -βγάλε καμιά φορά τα κομματικά γυαλιά, θα πάθεις γλαύκωμα στο τέλος- ξέρω τι λέει η απλή, κοινή λογική.
Ειδικότερα, ως αριστερός να διαμαρτυρηθείς στα κόμματα που είναι πιο κοντά στις απόψεις σου για το ότι ψήφισαν το νόμο.
Τι άλλο θέλεις να σου πω;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία και κατά τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας συμμετείχαν πάνω από 5.000 διαδηλωτές.
https://www.tribune.gr/greece/news/arti ... inteo.html
Αμα λεει η αστυνομια για πανω απο 5000 διαδηλωτες θα ηταν πανω απο 10.000.
Τοσοι αναρχικοι δεν υπαρχουν ουτε στο λεκανοπεδιο.
.
https://www.tribune.gr/greece/news/arti ... inteo.html
Αμα λεει η αστυνομια για πανω απο 5000 διαδηλωτες θα ηταν πανω απο 10.000.
Τοσοι αναρχικοι δεν υπαρχουν ουτε στο λεκανοπεδιο.
.
- Ανδρέα ζεις
Μέχρι πέραν πάσης αμφιβολίας να μου φέρουν έστω έναν δράστη περιέργων επιθέσεων και είναι πλήθος έχω όχι το δικαιώμα αλλά την υποχρέωση να αμφιβάλλω.Αλλωστε το γνωστό σχέδιο κόκκινη προβιά αναφέρει και επιθέσεις σε αστυνομικούς όταν ένα κίνημα γιγαντώνεται ! Αυτά είναι δημοσιευμένα σε τεύχη βιβλίων και δεν έχουν διαψευστεί ! Θυμίζω ότι σε άλλες περιπτώσεις έχουν συλληφθεί για ασήμαντο αφορμή αμφισβητίες του καθεστώτος.Επίσης έχω δει με τα μάτια εικόνες μπαχαλάκηδων να χάνονται σε μπλοκ ματατζήδων.Εξ ορισμού αρχίζω από κει και αν συλληφθούν οι δράστες τότε θα πεισθώ ότι έκανε λάθος.Μέχρι τότε η κυβέρνηση είναι ύποπτη.Για να μη πάμε σε άλλες εκδηλώσεις του 2011 όπου οι γνωστοί άγνωστοι πήγαιναν εμπρος και μετά έρχονταν τα ματ ως συνεκπειδευμένοι.Lugozzi έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:55Να το провокация!Ανδρέα ζεις έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:52 https://www.syriza.gr/article/id/105991 ... myrnh.html#
Καταδικάζουμε απερίφραστα όσους επέλεξαν με πράξεις βίας να αμαυρώσουν μια ειρηνική διαμαρτυρία χιλιάδων κατοίκων, μαθητών εργαζομένων και καταστηματαρχών της Νέας Σμύρνης.
Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση σε άνδρα της ελληνικής αστυνομίας.
Η βία δεν απαντιέται με βία.
Η βία μόνο δικαιώνει τη βία.
ΣΣ : Πάτε για ύπνο κύριοι αριστεροί της Μέρκελ ... Σας πάνε καροτσάκι οι παρακρατικοί της δεξιάς.![]()
Ελλάς Γαλλία ανωμαλία.
Δραχμούλα μόνο.
Ή θα είσαι Έλληνας ή Ευρωπαίος ! Και τα δύο δεν γίνονται.
Δραχμούλα μόνο.
Ή θα είσαι Έλληνας ή Ευρωπαίος ! Και τα δύο δεν γίνονται.
Πολλοι Ελληνες του εξωτερικου παραμενουν φορολογικοι κατοικοι της ΕλλαδαςΝαύτης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 21:14Αν ο μόνιμος τόπος διαμονής τους είναι η Ελλάδα, ναι.
Άλλο αυτό κι άλλο κατοικώ μόνιμα -ή για 10 μήνες τον χρόνο- στο Λονδίνο, αλλά θα ψηφίζω για το τι θα γίνεται στα Σεπόλια.
Ειδικα οσοι εφυγαν προσφατα
Αρκετοι απο αυτους συντηρουν οικογενειες (καποιοι με παιδια και γυναικες πισω)
Πληρωνουν φορους για την περιουσια τους
Ειναι ευκολο να τσουβαλιαζουμε, αλλα σε μια χωρα με δημογραφικο προβλημα δεν ειναι το πιο εξυπνο να κλεινεις τις πορτες σε οσους θελουν να επιστρεψουν. Αρκετοι ειναι εξω απο αναγκη.
Εγω ξέρω ένα άλλο κόμμα που έδωσε δικαίωμα σε παιδιά 16,5 ετών να αποφασίζουν πως θα ζουν οι ενήλικες.Ναύτης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 21:076 μήνες τον χρόνο. Αν δεν ζεις αποδεδειγμένα τουλάχιστον 6 μήνες τον χρόνο στην Ελλάδα, κακώς σού έδωσαν δικαίωμα ψήφου για να αποφασίζεις εσύ απ' εκεί, για το πώς θα ζούμε εμείς εδώ.kameron έγραψε: 09 Μαρ 2021, 21:03Δεν ζω μόνιμα στο εξωτερικό. Ζω μεγάλα διαστήματα στο εξωτερικό μέσα στη χρονιά.Ναύτης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:57
Αντιδημοκρατικό και ηλίθιο μέτρο.
Θα ψηφίζεις εσύ που ζεις μονίμως στο εξωτερικό ποιος θα κυβερνά εμένα που ζω μονίμως στην Ελλάδα.
Από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να καταργηθούν. Άμεσα. Δικαίωμα ψήφου μόνον σε όσους αποδεδειγμένα διαβιούν τουλάχιστον 6 μήνες τον χρόνο στην Ελλάδα.
Να κάνεις παράπονα στα κόμματα της αριστεράς που υπερψήφισαν το νόμο.
Δεν ξέρω τι έκαναν τα κόμματα που γράφεις -βγάλε καμιά φορά τα κομματικά γυαλιά, θα πάθεις γλαύκωμα στο τέλος- ξέρω τι λέει η απλή, κοινή λογική.
Οι Έλληνες που κατοικείτε μονίμως -ή πέραν των 6 μηνών κατ' έτος- εκτός Ελλάδας, να πάτε να ψηφίσετε εκεί όπου διαβιείτε μονίμως. Εκεί είναι τα συμφέροντά σας, εκεί σάς ενδιαφέρει ποιος εξουσιάζει τη ζωή σας.kameron έγραψε: 09 Μαρ 2021, 21:12Να κατεβάσεις δική σου πρόταση, να την υιοθετήσει κάποιο κόμμα και να έρθεις να κόψεις το δικαίωμα ψήφου στους εκτός Ελλάδας Έλληνες.Ναύτης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 21:07
6 μήνες τον χρόνο. Αν δεν ζεις αποδεδειγμένα τουλάχιστον 6 μήνες τον χρόνο στην Ελλάδα, κακώς σού έδωσαν δικαίωμα ψήφου για να αποφασίζεις εσύ απ' εκεί, για το πώς θα ζούμε εμείς εδώ.
Ειδικότερα, ως αριστερός να διαμαρτυρηθείς στα κόμματα που είναι πιο κοντά στις απόψεις σου για το ότι ψήφισαν το νόμο.
Τι άλλο θέλεις να σου πω;
Απλή λογική (και στοιχειωδώς δημοκρατική αρχή), άμα καμιά φορά βγάλεις τα κομματογυαλιά μπορεί και να επανέλθει.
- wooded glade
Οι ανάρχες δεν ζητάνε συγγνώμη ποτέ.Daje έγραψε: 09 Μαρ 2021, 21:16 Ας ληξει σημερα εδω αυτος ο παραλογισμος και αυριο παλι ολοι μαζι αγκαλια να δωσουμε την μαχη για μια νεα, καλυτερη Ελλαδα.
Ούτε το ζαβό πιστεύω θα ζητήσει συγγνώμη.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Σαρακατσανος
"Βρώμα η δουλειά" (φωνή Μάρκου Λεζέ). Έπιασα τη σκηνή στο Άλφα την ώρα που ουρλιάζει ο δημοσιογράφος για τον πεσμένο αστυνομικό και τρώει τις κρότου λάμψης στο κεφάλι και τρέχει να προφυλαχθει. Αμέσως μετά οι λοιποί αστυνομικοί που έχουν φθάσει, κάνουν κλοιό και δεν αφήνουν τις κάμερες να τραβηξουν πλάνα. Μου μπαινουν οι πρώτοι ψύλλοι. Ακολούθως προβάλλουν το τί έχει προηγηθεί, με καμία 40αρια άτομα να το ρίχνουν κάτω, να τον κυκλώνουν και υποτίθεται να το χτυπούν ( καθώς είναι στην άκρη του πλάνου και δε φαίνεται ο αστυνομικός). Συμπεραίνω ότι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να μην έχει TBI που οδηγούν σε τετραπληγια/θάνατο. Κ ως εκ θαύματος ,στο επόμενο πλάνο live , ο τραυματισθεις έχει GCS τουλάχιστον 11/15 ( γιατι δεν ξέρω τί ακριβώς λέει στους συναδέλφους του για να βαθμονομησω τη λεκτική ανταπόκριση).MiGiSukhoI έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:34 Δεν υπάρχει περίπτωση να τον βρούνε σε τέτοια κατάσταση και με την ψυχολογία του όχλου να μην τον αποτελειώσουν.
Ποιος μου λέει ότι δεν ήταν στημένο;
ΥΓ Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά , κάποιος έχει τραβήξει το κράνος χωρίς προφυλαξη ΑΜΣΣ. Έλλειψη βασικών γνώσεων ( καθώς οι συγκεκριμένοι εκπαιδεύονται 3 μήνες μόνο); Ή κάτι παραπάνω; Όπως και να έχει, πολύ σύντομα θα μάθουμε, ελπίζοντας πως δε θα έχει όντως σοβαρά τραύματα .
Στη δημοκρατία η βία δεν είναι απάντηση στη βια.
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Εν τω μεταξύ στα καθεστώτα που γουστάρουν οι ζαιοι έτσι και τολμούσες να κοιτάξεις μπάτσο στα μάτια πιθανόν η επόμενη μέρα να σε έβρισκε στην Σιβηρία να σκάβεις για άνθρακα...
Μπα, δύσκολο. Θα έγραφε ποστ για το kouli αν ήταν τόσο προνομιούχος;
My Life had stood, a Loaded Gun
Καλά ξυπνητούριαDaje έγραψε: 09 Μαρ 2021, 21:16 Ας ληξει σημερα εδω αυτος ο παραλογισμος και αυριο παλι ολοι μαζι αγκαλια να δωσουμε την μαχη για μια νεα, καλυτερη Ελλαδα.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Αυτογκόλ του Σύριζα είναι το σημερινό.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Κουλή τελείωσες, εσύ και τα μπάτσοσκυλα σου. Ο λαός βγήκε στον δρόμο.

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1037 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 853 Απαντήσεις