Αρίστος έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:39
H περιγραφη του 29χρονου χτες ο οποιος θα μηνυσει και τον Κυρανακη.
Ο 29χρονος περιγράφει: «Άρχισε να με χτυπάει με το γκλοπ. Ήταν σιδερένιο πτυσσόμενο. Έχω χτυπήματα παντού, από αστραγάλους μέχρι μηρούς και κνήμες, πλάτη και αυχένα. Έφαγα και μια με τη λαβή του γκλοπ στο κεφάλι».
Μόνο σε αυτό το βίντεο, σε κάτι λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα ο νεαρός δέχεται 8 χτυπήματα με το μεταλλικό γκλομπ. 7 στο σώμα και ένα στο κεφάλι.
Το πρώτο, το δεύτερο, το τρίτο… το τέταρτο στο κεφάλι, το πέμπτο και το έκτο στο σώμα και λίγο μετά το έβδομο χτύπημα με τον άτυχο άντρα να σφαδάζει από τους πόνους.
«Χτύπησαν και ένα ακόμα άτομο, το οποίο πήγε και αυτό μαζί μου στο ΚΑΤ χθες και πήγε και αυτό γνωμάτευση για τις κακώσεις που έχει. Δεν είναι τόσο χτυπημένος όσο εγώ» συνεχίζει ο νεαρός.
Καταδικάζουμε απερίφραστα όσους επέλεξαν με πράξεις βίας να αμαυρώσουν μια ειρηνική διαμαρτυρία χιλιάδων κατοίκων, μαθητών εργαζομένων και καταστηματαρχών της Νέας Σμύρνης.
Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση σε άνδρα της ελληνικής αστυνομίας.
Η βία δεν απαντιέται με βία.
Η βία μόνο δικαιώνει τη βία.
ΣΣ : Πάτε για ύπνο κύριοι αριστεροί της Μέρκελ ... Σας πάνε καροτσάκι οι παρακρατικοί της δεξιάς.
Ελλάς Γαλλία ανωμαλία.
Δραχμούλα μόνο.
Ή θα είσαι Έλληνας ή Ευρωπαίος ! Και τα δύο δεν γίνονται.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:45
Εγώ ξέρω πως αν κρατουσαν την απόφαση του σύριζα με τη διάλυση της δέλτα, αυτός ο άνθρωπος θα ήταν μια χαρά στην υγεία του.
Αν ας πούμε έπεφτε ματατζής ή οποιοσδήποτε αστυνομικός δεν θα τον χτυπούσε κανείς. Επειδή ήταν Δέλτα τον πλάκωσαν.
Ας τους ονομασουν ομαδα Ε αντι για Δ, να κυκλοφορουν και με χλαμυδες
Αυτά που θα κάνουν τώρα, θα κάνουν το 2008 να μοιάζει παιδική χαρά.
Εγώ τα 'λεγα, δεν ακούγατε.
10 χρόνια το σκατομνημόνιό σας, να τσακίζετε τον Έλληνα για τους βρωμογερμαναράδες.
1 χρόνο το σκατολόκντάουν σας, να μας κλείνετε όλο το χειμώνα για να ξεγκαυλώσει ο κάθε σκατοτουρίστας.
Λαθρο με δικαιώματα πιο πολλά απ' τους γηγενείς, σουλατσάρανε (έξω απ' το Θησείο παίζουν κρίκετ οι Πακιστανοί, και κανείς δεν τους λέει τίποτα) ανενόχλητοι, με τα σπιτάκια τους, τα σέα τους τα μέα τους και το 400ρι χαρτζηλίκι, ενώ η μπατσαρία σας ξυλοφορτώνει και προστιμώνει τους Έλληνες.
ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΡΕ!!!!! ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥΣ!!!! ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
naida πως νιώθεις που αυτός εδώ θα είναι δίπλα σου στην επανάσταση,τώρα που θα μπείτε στο Μαξίμου να ρίξετε τον δικτάτορα;
Ασε με εμένα, εσύ πες μου πως νιώθεις σήμερα που ψήφισες ΝΔ;
Καταδικάζουμε απερίφραστα όσους επέλεξαν με πράξεις βίας να αμαυρώσουν μια ειρηνική διαμαρτυρία χιλιάδων κατοίκων, μαθητών εργαζομένων και καταστηματαρχών της Νέας Σμύρνης.
Υδράργυρος έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:43
Αλλο να ξεσπας σε εναν αντικοινωνικο πολυεισοβιτη και αλλο συη μεσαια ταξη που ειχες κανει σημαια για να εκλεγεις
ο αντικοινωνικός σας γλεντάει κανονικά για να κάνει το κομμάτι του . Για τα υπόλοιπα, δε βοηθάτε και ιδιαιτερα να βγουμε απο ολο αυτο. Πορειες, ανυπακοή φαντασιώσεις -χουντοαντίστασης - και μονιμη κλαψα. Δεν γινεται δουλεια ετσι
Ξέρεις, τα σημερινά κρούσματα είναι εικόνα της προηγούμενης εβδομάδας ή πρίν από κάπου 10 μέρες. Όταν μας βάλανε στο "σκληρό" λόκντάουν δηλαδή.
Ναύτης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:49
Και φυσικά ουδείς κυβερνητικός έχει ευθύνη για την κατάσταση αυτή. Δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη. Ή μάλλον υπάρχει: φταίει ο Πολάκης που καπνίζει!
Η αντιπολίτευση που επι μήνες φουσκώνει τα μυαλά διαφόρων προβληματικών για να καρπωθεί πολιτικά οφέλη έχει καμιά ευθύνη ή μπα;
Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση σε άνδρα της ελληνικής αστυνομίας.
Η βία δεν απαντιέται με βία.
Η βία μόνο δικαιώνει τη βία.
ΣΣ : Πάτε για ύπνο κύριοι αριστεροί της Μέρκελ ... Σας πάνε καροτσάκι οι παρακρατικοί της δεξιάς.