Πες τωρα: ΜΑΛΑΚΑ DAJE ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ Ο ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣDaje έγραψε: 09 Μαρ 2021, 19:59 ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
Re: Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lugozzi την 09 Μαρ 2021, 20:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Εδω ο Συριζα καλουσε τον κοσμο να διαδηλωσει εναντιον των αποφασεων που επαιρνε ο ιδιος και τωρα δεν θα τους υπερασπιστει που διαδηλωνουν εναντιον του Κουλη?Ίακχος έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:08 Είμαι θυμωμένος. Με 3200 κρούσματα και κλειστή την οικονομία κάποιοι διοργανώνουν συγκεντρώσεις για την αστυνομική βία στην Ελλάδα. Και κάνουν σοβαρά επεισόδια.
Μην τολμήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπιστεί τους διαδηλωτές έχω ψηφίσει ΝΔ.
Το εξοργιστικο στην ολη υποθεση δεν ειναι ο Συριζα γιατι ειναι γνωστη η σταση του σε τετοιου ειδους θεματα.
Το εξοργιστικο ειναι η απροσεξια της κυβερνησης σε μια εποχη που ολα κρεμονται απο ενα νημα. Η μιση χωρα ειναι ετοιμη να μπει σε ιδρυμα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Ανδρέα ζεις
Από την ίδια πηγή προέρχεται όλη η βία ! Όλως τυχαίως έγινε το περιστατικό στις 8 και ένα για απευθείας σύνδεση.Zelda έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:10Καταδικαζουμε τη βια απο οπου και αν προερχεται... ΑΛΛΑ μπλα μπλα μπλαΊακχος έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:08 Είμαι θυμωμένος. Με 3200 κρούσματα και κλειστή την οικονομία κάποιοι διοργανώνουν συγκεντρώσεις για την αστυνομική βία στην Ελλάδα. Και κάνουν σοβαρά επεισόδια.
Ελλάς Γαλλία ανωμαλία.
Δραχμούλα μόνο.
Ή θα είσαι Έλληνας ή Ευρωπαίος ! Και τα δύο δεν γίνονται.
Δραχμούλα μόνο.
Και καπως ετσι φαινεται που παει το ολο θεμα.elchav έγραψε: 09 Μαρ 2021, 19:57 Μετά τον τραυματισμό μπάτσου, θα απελευθερωθεί η αστυνομία![]()
ας ελπίσουμε να έχει μείνει καμία νοσοκόμα διαθέσιμη να ράψει κεφάλια ζαίων και αντιεξουσιαστών
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Χρυσοχοΐδη άχρηστε ασε τους αστυνομικούς ελεύθερους να δεις πως γεμίζουν οι ΜΕΘ.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Σε άλλες χώρες είχαν παραπάνω κρούσματα αλλά η οικονομία τους δεν έκλεισε ούτε είχαν καθολικό λοκντάουν ούτε υποχρεωτική μασκοφίμωσηΊακχος έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:08 Είμαι θυμωμένος. Με 3200 κρούσματα και κλειστή την οικονομία κάποιοι διοργανώνουν συγκεντρώσεις για την αστυνομική βία στην Ελλάδα. Και κάνουν σοβαρά επεισόδια.
α δεν ξερεις γιατι, μαλισταΝαύτης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:09
Αναρωτιέμαι γιατί χρειάστηκε μισή ώρα για να φτάσει ένα ασθενοφόρο σ' έναν παράδρομο της Συγγρού. Αν είναι δυνατόν.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
φταίει η (όποια) κυβέρνηση που 20 τύποι κατέβασαν ένα τύπο από μηχανή και τον πατούσαν στο κεφάλι
αυτοί μας λες ότι περιμένουν αφορμή;
μάλλον ότι αφορμή περιμένεις εσύ να κάνεις καταδρομική στο ψυγείο
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Awesomatic έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:12 Χρυσοχοΐδη άχρηστε ασε τους αστυνομικούς ελεύθερους να δεις πως γεμίζουν οι ΜΕΘ.
Κόψτε λίγο τις μαλακίες.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Η Πλατεία είχε αδειάσει σχεδόν στις 7.30 και δεν είχε σπάσει ούτε ποτήρι.
Στο κέντρο της Πλατείας ήταν Πάνθηρες, οργανωμένοι αεκτζηδες και Φενταγιν χωρίς να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα. Έφυγαν νωρίς πάντως άρα μπορεί να είναι αυτοί που πήγαν στο αστυνομικό τμήμα
Στο κέντρο της Πλατείας ήταν Πάνθηρες, οργανωμένοι αεκτζηδες και Φενταγιν χωρίς να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα. Έφυγαν νωρίς πάντως άρα μπορεί να είναι αυτοί που πήγαν στο αστυνομικό τμήμα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Χαμένη υπόθεση οι συριζοκαραμανλικοί.Lugozzi έγραψε: 09 Μαρ 2021, 19:50 Провокация
Το έχουμε ξαναδεί το εργακι
Ας ανοίξουν τα μάτια τους κάποιοι Δεξιοί, έστω και τώρα
Ναι θα καθομαι αδιαμαρτυρητα να δεχομαι οι μπατσοι να χτυπανε οικογενειες σε παρκα επειδη μετα θα βγουν οι γαμημενοι οι αναρχικοι και θα σκοτωνουν κοσμο.
Εγω κομματοσκυλο δεν ημουν και δεν θα γινω ποτε. Λογικος ανθρωπος ειμαι και αντιδρω στην αδικια.
Φασιστας δεν υπηρξα ποτε και ουτε προκειται να γινω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 09 Μαρ 2021, 20:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Όχι, δεν ξέρω. Ξέρεις εσύ; Κόφτε ρε επιτέλους τις εξυπνάδες μερικοί, με λυμένο το ζωνάρι για καυγά είστε όλη την ώρα.
- Winston Smith
Ειρωνικά το λέω γι' αυτό.Naida έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:11Δεν ξέρω τι εννοείς γιατί δεν ξέρω από φυσική, ξέρω ότι η δράση φέρνει αντίδραση αλλά δεν είναι εικόνες αυτές. Σε καμία περίπτωση. Αυτό θα γεννήσει κι άλλη βία.
- Ανδρέα ζεις
τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια ! Μιλάμε για παρακράτος ... Σαν τις πορείες και τους κουκουλοφόρους που χάνονται στα γκρουπ των Ματατζήδων.Beria έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:13 Η Πλατεία είχε αδειάσει σχεδόν στις 7.30 και δεν είχε σπάσει ούτε ποτήρι.
Ελλάς Γαλλία ανωμαλία.
Δραχμούλα μόνο.
Δραχμούλα μόνο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1037 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 853 Απαντήσεις