Επαναλαμβανω η ομαδα ΔΙΑΣ ειναι ντροπη για την αστυνομια. Ειναι και ανεκπαιδευτοι και απαιδευτοι. Θυμαμαι ειμαι με τον γαμπρο μου (Γερμανος), σε παραδρομο της Εθνικης στο Περιστερι περιμενουμε στο φαναρι, στο πλαι εχει φουρνο/καφε, καβαλανε τις μηχανες και περνανε αναμεσα απο αυτοκινητα ζιγκ-ζαγκ και περνανε αερα το κοκκινο, χωρις φαρους χωρις τιποτα. Επεσε το σαγονι του γαμπρου μου.Νon4me έγραψε: 09 Μαρ 2021, 13:06Nostalgia έγραψε: 09 Μαρ 2021, 13:00Φιλε μας πας σε πολυ περιεργα μονοπατια, σκεψου οι κυβερνησεις να κρινουν τις μαρτυριες αναλογα με τα πολιτικα πιστευω κλπ. Β. Κορεα το λιγοτερο λεμε. Ας συνελθετε λοιπον....Νon4me έγραψε: 09 Μαρ 2021, 12:57
Δεν αμφισβητω το οτι ειναι πολιτης - γυναικα - μανα - θεια - χρηστρια του καφε . Αλλα την αντικειμενικοτητα της .
Δεν καταλαβες καλα . εγω βαζω τη λογικη υπολογιζοντας τα παντα (μεσα σαυτα και τις ''περιεργες συμπτωσεις'' ) . εσυ εισαι ελευθερος να πιστευεις οτι νομιζεις - σε συμφέρει - συμβαδίζει .
Ακομη θυμαμαι το θεμα στο παλιο που οι μπατσοι κλεψαν τα νερα απο τον περιπτερα . Οταν ξετυλιχθηκε το κουλουρι ομως ο περιπτερας ηταν κατι πρεζακια που πουλουσαν προστασια στην περιοχη και στην ερωτηση του οργανου ποσο κανουν τα νερα απαντησαν δε πουλαμε σε μπατσους . οταν καταλαβαν πως θα πηγαιναν μεσα για εξακριβωση και τα λοιπα ειπαν πως πηγαν να τους ληστεψουν οι μπατσοι . και την αλλη μερα ο ιδιοκτητης πηγαινε να μαζεψει τα αυμαζευτα .
Ο ξυλοδαρμος φυσικα και ητανε φαουλ . να γινει εδε και να αντιμετωπισει τις συνεπειες .EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Μαρ 2021, 13:01Εγώ συμφωνώ ότι δεν είναι αντικειμενική (ποιος είναι άλλωστε; ).Το βίντεο όμως με τον ξυλοδαρμο που είδαμε είναι. Οπως κ το αλλο βίντεο στην Πανόρμου. Η δουλειά του μπάτσου είναι να φυλάει την περιουσία μας από τους αλήτες, όχι να τη σπάει. Η δουλειά του μπάτσου είναι να μας προστατεύει να μη μας δείρουν οι αλήτες, όχι να μας δερνειΝon4me έγραψε: 09 Μαρ 2021, 12:57
Δεν αμφισβητω το οτι ειναι πολιτης - γυναικα - μανα - θεια - χρηστρια του καφε . Αλλα την αντικειμενικοτητα της .
Οποιος επικροτει τετοιες καταστασεις ειναι αξιος της μοιρας του. Οπως εγραψα και χθες δεν υπαρχει πεζοδρομος και πλατεια που να μην εχουν καβαλησει, δεν υπαρχει παραβαση που να μην εχουν κανει.