!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2021
Re: MasterChef 2021
Τίμιος όσο δεν πάει ο λουγκρατέν. Εξαιρετικός χαρακτήρας με βάση το δείγμα που έχουμε δει.
Μπήκε ξανά και ο καρκίνος από την Κρήτη.
Μπήκε ξανά και ο καρκίνος από την Κρήτη.
Ποιος έφερε τις πατάτες; 
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
Ο Διονύσης πρέπει να είναι ένας άγαρμπος γύπας.
Πρώτη φορά βλέπω ελληνικό masterchef, έχω δει όμως αρκετές σεζόν του αμερικάνικου.
Το ελληνικό είναι απείρως πιο reality σε σχέση με το original, το οποίο, με τις όποιες σαχλές αμερικανιές του, δίνει έμφαση στη μαγειρική και προστατεύει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα των παικτών.
Εδώ η έμφαση είναι στην ίντριγκα, το ξεκατίνιασμα και στους διαγωνιζόμενους-παρατράγουδα.
Το αποτέλεσμα είναι μια μακρόσυρτη στο χρόνο παραγωγή, με επεισόδια 2+ ωρών με ελάχιστη ουσία, αν η ουσία που μας ενδιαφέρει είναι η μαγειρική και η σχέση των ανθρώπων με αυτή. Προφανώς το κανάλι έχει φτάξει εκπομπή με καυγάδες και δάκρυα που θα του γεμίσει το τηλεοπτικό χρόνο στο μέγιστο δυνατό.
Οι δε τοποθετήσεις προϊόντων σε βαθμό.. οικονομικής απελπισίας, αρκετά εκ των οποίων είναι αμφιβόλου ποιότητας, μάλλον ευτελίζουν το όποιο περιεχόμενο έχει μείνει.
Το ελληνικό είναι απείρως πιο reality σε σχέση με το original, το οποίο, με τις όποιες σαχλές αμερικανιές του, δίνει έμφαση στη μαγειρική και προστατεύει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα των παικτών.
Εδώ η έμφαση είναι στην ίντριγκα, το ξεκατίνιασμα και στους διαγωνιζόμενους-παρατράγουδα.
Το αποτέλεσμα είναι μια μακρόσυρτη στο χρόνο παραγωγή, με επεισόδια 2+ ωρών με ελάχιστη ουσία, αν η ουσία που μας ενδιαφέρει είναι η μαγειρική και η σχέση των ανθρώπων με αυτή. Προφανώς το κανάλι έχει φτάξει εκπομπή με καυγάδες και δάκρυα που θα του γεμίσει το τηλεοπτικό χρόνο στο μέγιστο δυνατό.
Οι δε τοποθετήσεις προϊόντων σε βαθμό.. οικονομικής απελπισίας, αρκετά εκ των οποίων είναι αμφιβόλου ποιότητας, μάλλον ευτελίζουν το όποιο περιεχόμενο έχει μείνει.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αυτή η Μαρίνα πως-τη-λένε μήπως είναι λιγο cutthroat bitch?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Για να δούμε, τι θα απαντήσει η κρητικιά...
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Δίκαιη αποχώρηση, ευτυχώς δεν την ραπισαν με τα λόγια τους, αντιθέτως.
Επιτέλους το επόμενο επεισόδιο είναι σε εξωτερικό χώρο.
Επιτέλους το επόμενο επεισόδιο είναι σε εξωτερικό χώρο.
Ακόμα και ο Αντώνης που έκανε μαθήματα ηθικής, όταν ήρθε η ώρα έσωσε τον κώλο του με μια ομολογουμένως πετυχημένη σοφιστεία. Ο γλοιώδης από το πασοκονήσι δικαίως βγήκε σέντρα και μακάρι να φύγει.
Άρχισε το ξεκατίνιασμα.
Άρχισε τις μαλακίες η αλβανέζα
Occasio facit furem
Ελβενή είναι η μαρίνα; Makes sense
Τσατίστηκε και η Λία, που είναι από τους ελάχιστους αξιοπρεπείς εκεί μέσα.
Α ρε παυλάρα, τι μορφούλα που είσαι;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μόνο γω βρίσκω τον Ιωάννη ψωναρα του κέρατα?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Όσο περνάνε οι μέρες και τρώει χαστούκια γίνεται πιο ταπεινός.Στην αρχή το έπαιζε όχι απλά καλύτερος μάγειρας του διαγωνισμού αλλά του κόσμου.
Spoiler
Οι πληροφορίες λένε ότι δεν φτάνει ούτε καν στη δεκάδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση