Μόλις μαζώχτηκαν, τους άφησαν να πανηγυρίζουν για τον εγκλεισμό τους και φύγανε.
Κοίτα να δεις και δεν τους το 'χα.

Να αγιάσει το χεράκι του φίλου που τον καταχέριασε.Sid Vicious έγραψε: 09 Μαρ 2021, 00:10Ξεχασε να βαλει χασταγκ #πονάωgeorgebi έγραψε: 09 Μαρ 2021, 00:08 φοιτητές που δε μπορούν να βγουν γιατί φοβούνται πως θα ξυλοκοπηθουν
https://twitter.com/KostasVaxevanis/sta ... 66148?s=20
Αν μάλιστα κολλήσουν και covid19.... Κούλης ΣατανάκηςΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2021, 00:20 Εγώ νομίζω ότι ήταν κόλπο για να μαντρώσουν τους αλληλέγγυους σε ένα μέρος με δική τους βούληση.
Μόλις μαζώχτηκαν, τους άφησαν να πανηγυρίζουν για τον εγκλεισμό τους και φύγανε.
Κοίτα να δεις και δεν τους το 'χα.![]()
Φήμες λένε ότι ο ιός είναι πιο καθαρός από τους ίδιους...Φρούραρχος έγραψε: 09 Μαρ 2021, 00:27Αν μάλιστα κολλήσουν και covid19.... Κούλης ΣατανάκηςΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2021, 00:20 Εγώ νομίζω ότι ήταν κόλπο για να μαντρώσουν τους αλληλέγγυους σε ένα μέρος με δική τους βούληση.
βρε ξερω τι γουστάρει κατα βάθος η φιλελευθερη νεα δημοκρατία
Οχι, είναι πολύ χειρότερο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Επί σύριζα τα είχαμε λύσει αυτά τα ζητήματα, οι καταλήψεις ήταν στο απυρόβλητο.LETO έγραψε: 09 Μαρ 2021, 00:32 να θες να πεις "πρεπει να τελειωσουν ΟΛΕΣ οι καταληψεις" αλλα να φοβασαι να το πεις μην εχουμε τιποτα εξεγερσεις στην καλυτερη νεκρους στη χειροτερη
τρομερο επιτευγμα της κυβερνησης
Τι Σατανάκης βρε, αν ήταν έτσι ο Σατανάς θα είχαν γίνει όλοι οι σατανιστές στυλίτες.Φρούραρχος έγραψε: 09 Μαρ 2021, 00:27Αν μάλιστα κολλήσουν και covid19.... Κούλης ΣατανάκηςΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2021, 00:20 Εγώ νομίζω ότι ήταν κόλπο για να μαντρώσουν τους αλληλέγγυους σε ένα μέρος με δική τους βούληση.