οτι πρεπει να τιμωρηθουνε με το νομο ... εσυ τι προτεινεις ...? φοβασαι να απαντησεις ...?Ναύτης έγραψε: 08 Μαρ 2021, 23:56Εγώ προτείνω να μας πεις τη γνώμη σου για τούς δελτάδες που σπάνε τα αυτοκίνητα του κόσμου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»
Re: Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
ξεσηκωνουνε τον απλο κοσμο να κατεβει σε μπαχαλοπορεια και το ξερετε ... ειστε τραγικοι ορισμενοι
nostromos έγραψε: 08 Μαρ 2021, 23:57οτι πρεπει να τιμωρηθουνε με το νομο ... εσυ τι προτεινεις ...? φοβασαι να απαντησεις ...?
Προτείνω να συμμαζέψει άμεσα η κυβέρνηση τους πραιτοριανούς -αν μπορεί πλέον να το κάνει- γιατί έχουν γίνει ανεξέλεγκτοι και στο τέλος θα σκοτώσουν κάναν άνθρωπο.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Αναρχοάπλυτος, συριζαίος κουφοντινάκιας "μπάτσος" σπάει πούντο για να προβοκάρει πριν την πορεία, ξυπνήστε...Καλά το πάω το αφήγημα;;;
κανεις 3 ποστ να απαντησεις σε μια απλη ερωτηση και φταιω εγω που στο δειχνω...? παντως ωραια το παιζεις το παραμυθι του συγκαταβατικου ... στην αρχη το χαψανε ορισμενοιΝαύτης έγραψε: 08 Μαρ 2021, 23:59τι να φοβηθώ άνθρωπέ μου, σε παροξυσμό βρίσκεσαι;
Προτείνω να συμμαζέψει άμεσα η κυβέρνηση τους πραιτοριανούς -αν μπορεί πλέον να το κάνει- γιατί έχουν γίνει ανεξέλεγκτοι και στο τέλος θα σκοτώσουν κάναν άνθρωπο.
- Ανδρέα ζεις
Αλήθεια τι έγινε για αυτό ? Κανείς πατριώτης εισαγγελέας (της ευρωπαικής του πατρίδος) από αυτούς που έκριναν το μνημόνιο συνταγματικό επενέβη ? Η οι μπουραντάδες είναι υπεράνω νόμου στην Ελλάδα ?
Ελλάς Γαλλία ανωμαλία.
Δραχμούλα μόνο.
Ή θα είσαι Έλληνας ή Ευρωπαίος ! Και τα δύο δεν γίνονται.
Δραχμούλα μόνο.
Ή θα είσαι Έλληνας ή Ευρωπαίος ! Και τα δύο δεν γίνονται.
Τι να απαντήσω, τα αυτονόητα; Άμα εσύ είσαι αμβλύς και δεν κατανοείς τα προφανή δεν σου φταίω εγώ.nostromos έγραψε: 09 Μαρ 2021, 00:03κανεις 3 ποστ να απαντησεις σε μια απλη ερωτηση και φταιω εγω που στο δειχνω...? παντως ωραια το παιζεις το παραμυθι του συγκαταβατικου ... στην αρχη το χαψανε ορισμενοιΝαύτης έγραψε: 08 Μαρ 2021, 23:59nostromos έγραψε: 08 Μαρ 2021, 23:57
οτι πρεπει να τιμωρηθουνε με το νομο ... εσυ τι προτεινεις ...? φοβασαι να απαντησεις ...?τι να φοβηθώ άνθρωπέ μου, σε παροξυσμό βρίσκεσαι;
- Δημοκρατικός
Να γίνει ΕΔΕ.
Πως όμως τα παραπάνω δικαιολογούν τύπους που καταχράζονται καταφανώς συγκεκριμένους κωδικούς sms για να υπονομεύουν τα υγειονομικά μέτρα; Μήπως πρόκειται για λαϊκισμό;
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
οχι βεβαια ... αλλα καλυτερα να φυλαξετε τη γειτονια σας αυριο απο οσους θελουνε να την εκμεταλευθουνε και να φυγουνεstella έγραψε: 09 Μαρ 2021, 00:02 Αναρχοάπλυτος, συριζαίος κουφοντινάκιας "μπάτσος" σπάει πούντο για να προβοκάρει πριν την πορεία, ξυπνήστε...Καλά το πάω το αφήγημα;;;
- Υδράργυρος
Εγω προτεινω για αρχη να παραιτηθει ο χρυσοχοιδης. Πως σου φαινεται;nostromos έγραψε: 08 Μαρ 2021, 23:57οτι πρεπει να τιμωρηθουνε με το νομο ... εσυ τι προτεινεις ...? φοβασαι να απαντησεις ...?
Όλοι στο πόδι είναι, ες αύριον...nostromos έγραψε: 09 Μαρ 2021, 00:05οχι βεβαια ... αλλα καλυτερα να φυλαξετε τη γειτονια σας αυριο απο οσους θελουνε να την εκμεταλευθουνε και να φυγουνεstella έγραψε: 09 Μαρ 2021, 00:02 Αναρχοάπλυτος, συριζαίος κουφοντινάκιας "μπάτσος" σπάει πούντο για να προβοκάρει πριν την πορεία, ξυπνήστε...Καλά το πάω το αφήγημα;;;
Έστω πως συμφωνούμε.Δημοκρατικός έγραψε: 09 Μαρ 2021, 00:05Να γίνει ΕΔΕ.
Πως όμως τα παραπάνω δικαιολογούν τύπους που καταχράζονται καταφανώς συγκεκριμένους κωδικούς sms για να υπονομεύουν τα υγειονομικά μέτρα; Μήπως πρόκειται για λαϊκισμό;
Το ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση πάντως σε μερικές περιπτώσεις είναι μείζον ζήτημα.
Οφείλω να τονίσω πως εδώ που είμαι η αστυνομία έχει σωστή στάση, ευγενική και δεν ψάχνει για τσαμπουκάδες.
Από την άλλη όμως
https://www.sdna.gr/politiko-deltio/pol ... ita-vidpic
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ναι αλλά την προβοκάτσια στη Χίο την έφαγε ο Ερντογάν που νόμισε ότι στην Ελλάδα υπάρχει διχασμός και όλοι αυτοί θέλουν τους λαθρομετανάστες και την επόμενη εβδομάδα αμόλυσε τις ορδές στον Έβρο αλλά δεν ήταν έτσι όπως τα περίμενε τα πράγματα.stella έγραψε: 09 Μαρ 2021, 00:02 Αναρχοάπλυτος, συριζαίος κουφοντινάκιας "μπάτσος" σπάει πούντο για να προβοκάρει πριν την πορεία, ξυπνήστε...Καλά το πάω το αφήγημα;;;
Σιγά μην χρειαζόταν προβοκάτσια για τους συριζαίους,αυτοί προβοκάρονται μόνοι τους.
δεν εχεις καταλαβει οτι δεν εισαι σε θεση να με προσβαλλεις η να με μειωσεις με τετοια αστεια ... ?Ναύτης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 00:04Τι να απαντήσω, τα αυτονόητα; Άμα εσύ είσαι αμβλύς και δεν κατανοείς τα προφανή δεν σου φταίω εγώ.nostromos έγραψε: 09 Μαρ 2021, 00:03κανεις 3 ποστ να απαντησεις σε μια απλη ερωτηση και φταιω εγω που στο δειχνω...? παντως ωραια το παιζεις το παραμυθι του συγκαταβατικου ... στην αρχη το χαψανε ορισμενοιΝαύτης έγραψε: 08 Μαρ 2021, 23:59
τι να φοβηθώ άνθρωπέ μου, σε παροξυσμό βρίσκεσαι;
θελεις πολυ δουλεια φιλε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 1324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia