!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Jolly Roger έγραψε: 08 Μαρ 2021, 23:00 τις οποίες απέλυσε μαζικά ο Μαρινάκης από το κανάλι προ μηνός μαζί με 3 ντουζίνες δημοσιογράφους. Αλλά αυτή είναι μια απάντηση που ούτε η Ουρανία Σακελλαρίδη θα μπορούσε να δώσει.
Αλήθεια απέλυσε ο Μαρινάκης όλες τις μακιγιέζ; Σοβαρά ρωτάω, δεν το ξέρω.
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

Ναύτης έγραψε: 08 Μαρ 2021, 23:03
Jolly Roger έγραψε: 08 Μαρ 2021, 23:00 τις οποίες απέλυσε μαζικά ο Μαρινάκης από το κανάλι προ μηνός μαζί με 3 ντουζίνες δημοσιογράφους. Αλλά αυτή είναι μια απάντηση που ούτε η Ουρανία Σακελλαρίδη θα μπορούσε να δώσει.
όχι ρε :lol:
ή μπορεί και ναι, δεν ξέρω, αυτό που ξέρω είναι γίνανε μαζικές απολύσεις δημοσιογράφων από το μέγκα μια βδομάδα αφού βγήκε το βούλευμα που αθώωνε Βαγγέλα.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

nostromos έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:54 μαλακια του Κυρανακη αλλα και εκεινμο τον πιτσιρικα τον Ευρυτο δεν ειδα να τον λυπαται κανενας οταν στοχοποιηθηκε ... ετσι για την τιμια αντιμετωπιση των ανθρωπων μιλαμε
Ποιος τον έδειρε τούτον, να πάμε να του συμπαρασταθούμε;

Ούτε καν τη φάτσα του δεν είδαμε (και καλύτερα), εκτός αν κυκλοφόρησε ποιος είναι χωρίς κουκούλα, χωρίς ψευδώνυμο κτλ.

Πάντως αν θέλει, μπορεί να κοπιάσει κι αυτός αύριο προς Νέα Σμύρνη να διαδηλώσει.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Ναύτης έγραψε: 08 Μαρ 2021, 23:01
stella έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:57
Ναύτης έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:52 Αυτό που θα μπουν οι αντιεξουσιαστές στο κανάλι και θα απειλήσουν "τις κοπέλες που δουλεύουν στο μακιγιάζ", ομολογώ ότι με συγκλόνισε :lol:
Ε ναι, σήμερα ημέρα της γυναίκας είπε να μας ξεφτιλίσει και λίγο περισσότερο ο ανήρ ο πραγματικός ο φαλλοκράτης.
Δηλαδή δεν είναι σημαντικό που κινδυνεύουν οι μακιγιέζ από τους αντιεξουσιαστές; :lol:
Υπόψη ότι τον ψήφισε κόσμος τον τύπο αυτόν έτσι;
εαν ειναι οι ιδιες με αυτες που μακιγιαρουνε την Παγωνη να δωσουμε και ενα μπονους αν χρειαστει :003: ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Jolly Roger έγραψε: 08 Μαρ 2021, 23:04
Ναύτης έγραψε: 08 Μαρ 2021, 23:03
όχι ρε :lol:
ή μπορεί και ναι, δεν ξέρω, αυτό που ξέρω είναι γίνανε μαζικές απολύσεις δημοσιογράφων από το μέγκα μια βδομάδα αφού βγήκε το βούλευμα που αθώωνε Βαγγέλα.
Α ΟΚ, είπα κι εγώ :lol:
Άβαταρ μέλους
nostromos

stella έγραψε: 08 Μαρ 2021, 23:05
nostromos έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:54 μαλακια του Κυρανακη αλλα και εκεινμο τον πιτσιρικα τον Ευρυτο δεν ειδα να τον λυπαται κανενας οταν στοχοποιηθηκε ... ετσι για την τιμια αντιμετωπιση των ανθρωπων μιλαμε
Ποιος τον έδειρε τούτον, να πάμε να του συμπαρασταθούμε;

Ούτε καν τη φάτσα του δεν είδαμε (και καλύτερα), εκτός αν κυκλοφόρησε ποιος είναι χωρίς κουκούλα, χωρίς ψευδώνυμο κτλ.

Πάντως αν θέλει, μπορεί να κοπιάσει κι αυτός αύριο προς Νέα Σμύρνη να διαδηλώσει.
δεν τον δειρανε ακομη ... τα στοιχεια του βγαζανε φορα παρτιδα καποιοι δικαιωματιστες που κλαιγονται σημερα εδω μεσα για τα στοιχεια του δικου σας στη ΝΣ
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Beria έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:47
EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:46
Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μαρ 2021, 22:36
EKPLIKTIKOS, χόρτασες;
Εγώ τι να χορτάσω; δεν είμαι με κανέναν, μόνο με τους συμπολίτες μου. Ούτε με τους μπάτσους ούτε με τους βλαμμένους που βρήκαν ευκαιρία κ θα ρθουν αυριο σε μια διαμαρτυρία που αφορά το Δήμο μας
Οι Πανιώνιοι -κι ας μη μένουμε πια στη Ν. Σμύρνη- θα είμαστε όλοι εκεί
Εννοείται. Βασικά δε μου πέφτει εμενα λόγος ποιος θα ρθει, αλλά επειδή ετοιμάζεται κλίμα μπαχαλειρος, θα μας γυρίσει μπούμερανγκ. Πχ κ στα Εξάρχεια μαλακια ειναι για τους μόνιμους κατοίκους οτι πανε οι άλλοι απο τις άλλες περιοχές, τα κάνουν μπουρδελο κ μετά γυρνάνε στις Νέες Σμυρνες τους
LETO
Phorum.gr user: LETO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LETO »

μιλαμε για απιστευτα ξεφτιλικια της κυβερνησης και του χρυσοχοιδη
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Εν τω μεταξύ έχουν ξαμοληθεί τα ματ και σπάνε αυτοκίνητα! Τι γίνεται ρε μλκες; :lol:
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

Ναύτης έγραψε: 08 Μαρ 2021, 23:09 Εν τω μεταξύ έχουν ξαμοληθεί τα ματ και σπάνε αυτοκίνητα! Τι γίνεται ρε μλκες; :lol:
μπορεί να έχουν αθηναϊκές πινακίδες.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Να δεις που θα πάθει θλάση κάνας αστυνομικός που κοπανάει τ' αυτοκίνητα και θα σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του ιδιοκτήτη!
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Μαρ 2021, 23:07

Εγώ τι να χορτάσω; δεν είμαι με κανέναν, μόνο με τους συμπολίτες μου. Ούτε με τους μπάτσους ούτε με τους βλαμμένους που βρήκαν ευκαιρία κ θα ρθουν αυριο σε μια διαμαρτυρία που αφορά το Δήμο μας
Εννοείται. Βασικά δε μου πέφτει εμενα λόγος ποιος θα ρθει, αλλά επειδή ετοιμάζεται κλίμα μπαχαλειρος, θα μας γυρίσει μπούμερανγκ. Πχ κ στα Εξάρχεια μαλακια ειναι για τους μόνιμους κατοίκους οτι πανε οι άλλοι απο τις άλλες περιοχές, τα κάνουν μπουρδελο κ μετά γυρνάνε στις Νέες Σμυρνες τους
18:00 στην Πλατεία, έτσι;;; (Το λέω για να μαζέψουμε και κανέναν άλλον, χοχο)
Άβαταρ μέλους
nostromos

EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Μαρ 2021, 23:07

ολοι εκει παιδια ... καλως τα δεχτηκατε καλοριζικο το μαγαζι :lol:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Jolly Roger έγραψε: 08 Μαρ 2021, 23:10
Ναύτης έγραψε: 08 Μαρ 2021, 23:09 Εν τω μεταξύ έχουν ξαμοληθεί τα ματ και σπάνε αυτοκίνητα! Τι γίνεται ρε μλκες; :lol:
μπορεί να έχουν αθηναϊκές πινακίδες.
Λές να πέσανε σε Θεσσαλονικιό μπάτσο? :lol:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Θα αναφέρω κάτι που λίγοι ίσως ξέρουν αλλά λογικά θα το βρουν στο διαδίκτυο. Έτσι για σχετική...χαλάρωση...ο Κυρανάκης αντέγραψε το παιδικό του ίνδαλμα που είχε προχωρήσει σε παρόμοια ενέργεια.

Το 2005 σε ποδοσφαιρικό αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ οπαδοί της δεύτερης, συγκεκριμένα δύο, ενεπλάκησαν σε επεισόδια σε μία θύρα του γηπέδου. Δεν έχει σημασία αν προκάλεσαν, αμύνονταν ή όχι.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ επειδή τους ήξερε καθώς ήταν στον συνδεσμιακό χώρο και ο ένας έμπαινε και στο γήπεδο να δώσει σύνθημα, τους κατονόμασε δημοσίως λες και ήμασταν Άγρια Δύση.
Μπορούσε φυσικά να βοηθήσει τις διωκτικές αρχές δίνοντας τα ονόματα στην αστυνομία για να κάνει εκείνη έρευνα και όχι να διαπομπεύσει τους δύο ανθρώπους.
Τελικώς μετά από καιρό η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε στροφή 180 μοιρών και μάλιστα ο αντιπρόεδρος τέθηκε και μάρτυρας υπεράσπισης των δύο εμπλεκόμενων οπαδών.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ που προέβη σε αυτήν την ενέργεια ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης τον οποίο ο Κυρανάκης θαύμαζε ως ποδοσφαιριστή και επέλεξε να γίνει ΑΕΚ.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”