να τις πλύνεις στους 90 βαθμούς στον κύκλο των 2 ωρών και να βάλεις και ενισχυτικό πλύσης (περσιλ). Θα δεις διαφορά Αρίστο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Αρίστος έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:24
Απαντηση δεν βλεπω στην ερωτηση του νηματος.
.
? εγώ σου είπα μπρο. 90 βαθμους σε κύκλο μεγάλης διάρκειας αν θες χαίρι
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Αρίστος έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:13
Ερωταω ευθεως τη Γαλη αν θα κινηθει νομικα εναντιον του Χελωνου και εναντιον μου.
.
Σιγα ρε μαλακα και εσυ, εδω δεν ασχοληθηκε με μηνυσεις αλλες και αλλες εποχες τωρα θα ασχοληθει; Σας ετριξε λιγο τα δοντια και χεστηκατε, ανδρες εισαστε ρε. Παρτε ρε μαθηματα απο εμενα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Το ντουέτο "αδελφοί αντιμπρό" παρουσιάζουν το σώου "Παλλόμενα δάκτυλα".
Χαίρομαι γιατί το θέμα ξεδιαλύνθηκε γρήγορα.
Είδατε που το κλειδί είναι ο στοχευμένος διάλογος; ρωτήθηκε, απαντήθηκε, τέλος, πάμε όλοι παρακάτω.
τελευταία έχει αρχίσει και εφευρίσκει δικές τις λέξεις και ανησυχώ. Φαίνεται να επιδεινώνεται η κατάσταση. Ας πούμε δεν έχω ιδέα τι είναι "οι προχωκάγκουρες" που έχω να χρησιμοποιεί ως χαρακτηρισμό για άτομα με εντελώς διαφορετικούς πολιτικούς και κοινωνικούς προσανατολισμούς