!!! DEVELOPMENT MODE !!!
10 reasons not to visit Australia
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: 10 reasons not to visit Australia
δλδ τη θάλασσα τη ζαχαρώνεις αλλά ως εκεί.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Όχι δεν έχω δει. Θα έχει για να το λένε όλοι, ξέρω γω;Naida έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 10:40 Αυτά είναι γλυκούλια μωρέ. Τα φίδια είναι το πρόβλημα αν ισχύει όπως τα λέει το αρχικό ποστ. Γι' αυτό λέω αν έχεις βρει ποτέ εσύ;
Ισως παραέξω, εγώ είμαι παιδί της πόλης
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Chilloutbuddy
Κοίτα τι να σου πώ τώρα, λέτε όλοι Αυστραλία και Αυστραλία αλλά τι εννοείτε ακριβώς;
Φαντάσου απ'την Ελλάδα μέχρι την Ινδία, τόση είναι αυτή η χώρα. Έχει διάφορα κλίματα και διάφορες θάλασσες, αλλά όπως και να το κάνεις ο ωκεανός είναι ωκεανός, είναι άλλο πράμα απ'τις Ελληνικές θάλασσες, καμμία σχέση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
έτσι, ο ωκεανός είναι άλλη φάση από τη θάλασσα.
Νομίζω ότι γενικά σε ότι έχει να κάνει με κολύμπι σε ωκεανό, το μπάνιο είναι παρόμοιο. Όχι μόνο στην Αυστραλία. Τον κίνδυνο από καρχαρίες νομίζω τον μεγαλοποιούμεChilloutbuddy έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 12:06Aυτό το "κάνεις μπάνιο" είναι λίγο ελληνική εφεύρεση. Στη φάση ότι κάθομαι λίγο με το φραπέ να με κάψει ο ήλιος και μόλις με κάψει ρίχνω μια βουτιά, και μετά κάθομαι πάλι να στεγνώξωzteo έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 10:33 Ενταξει ολα αυτα τα ζωακια ειναι χαριτωμενα.Με τα φιδια τι κανεις και τους καρχαριες οταν θες να κανεις μπανιο?![]()
Δεν κάνεις τέτοια πράματα, αυτά τα κάνεις στις πισίνες. Στη θάλασσα πας για ψάρεμα, σερφ, κανώ και γενικά διάφορα σπορ.
Στον ωκεανό μόνο σε κόλπους κάνεις άνετα μπάνιο, όταν είναι σε ανοικτές παραλίες σχεδόν πάντα έχει ψηλά κύματα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Μιλάμε πάντως για μια έκταση όση περίπου ολόκληρη η Ευρώπη, το να λέει κανείς "χάλια μέρος" είναι και υπερβολικά λάθος (αν και στη περίπτωση που θα μπορούσα να κάνω ένα τόσο μακρινό ταξίδι, θα προτιμούσα Νέα Ζηλανδία)
Από άποψη φυσικού τοπίου και ομορφιάς,εννοείται ότι είναι ομορφότερη.Το κακό της είναι ότι προσφέρει μικρότερες ευκαιρίες για μετανάστευση,λόγω της μικρότερης αγοράς σε σχέση με την Αυστραλία.Maspoli έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 12:32 Μιλάμε πάντως για μια έκταση όση περίπου ολόκληρη η Ευρώπη, το να λέει κανείς "χάλια μέρος" είναι και υπερβολικά λάθος (αν και στη περίπτωση που θα μπορούσα να κάνω ένα τόσο μακρινό ταξίδι, θα προτιμούσα Νέα Ζηλανδία)
- Chilloutbuddy
Όχι φίλε είναι πολύ μεγαλύτερη απ'την ΕυρώπηMaspoli έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 12:32 Μιλάμε πάντως για μια έκταση όση περίπου ολόκληρη η Ευρώπη, το να λέει κανείς "χάλια μέρος" είναι και υπερβολικά λάθος (αν και στη περίπτωση που θα μπορούσα να κάνω ένα τόσο μακρινό ταξίδι, θα προτιμούσα Νέα Ζηλανδία)

Δεν το πιάνει εύκολα το μυαλό για τι μέγεθος μιλάμε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
αυτά δεν τα έχετε ακουστά;Maspoli έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 12:27Νομίζω ότι γενικά σε ότι έχει να κάνει με κολύμπι σε ωκεανό, το μπάνιο είναι παρόμοιο. Όχι μόνο στην Αυστραλία. Τον κίνδυνο από καρχαρίες νομίζω τον μεγαλοποιούμεChilloutbuddy έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 12:06Aυτό το "κάνεις μπάνιο" είναι λίγο ελληνική εφεύρεση. Στη φάση ότι κάθομαι λίγο με το φραπέ να με κάψει ο ήλιος και μόλις με κάψει ρίχνω μια βουτιά, και μετά κάθομαι πάλι να στεγνώξωzteo έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 10:33 Ενταξει ολα αυτα τα ζωακια ειναι χαριτωμενα.Με τα φιδια τι κανεις και τους καρχαριες οταν θες να κανεις μπανιο?![]()
Δεν κάνεις τέτοια πράματα, αυτά τα κάνεις στις πισίνες. Στη θάλασσα πας για ψάρεμα, σερφ, κανώ και γενικά διάφορα σπορ.

Έλα ρε Chilloutbuddy, για Ευρώπη μίλησα, όχι για ΕΕ. Η Ευρωπαϊκή Ήπειρος δεν τελειώνει στην ΕΕ ότι κι αν λένε οι ρωσοφοβικοίChilloutbuddy έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 12:36Όχι φίλε είναι πολύ μεγαλύτερη απ'την ΕυρώπηMaspoli έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 12:32 Μιλάμε πάντως για μια έκταση όση περίπου ολόκληρη η Ευρώπη, το να λέει κανείς "χάλια μέρος" είναι και υπερβολικά λάθος (αν και στη περίπτωση που θα μπορούσα να κάνω ένα τόσο μακρινό ταξίδι, θα προτιμούσα Νέα Ζηλανδία)
Δεν το πιάνει εύκολα το μυαλό για τι μέγεθος μιλάμε.
Ακουστά είναι αλλά δε βρίσκονται σε όλη την ΑυστραλίαGherschaagk έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 12:38αυτά δεν τα έχετε ακουστά;Maspoli έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 12:27Νομίζω ότι γενικά σε ότι έχει να κάνει με κολύμπι σε ωκεανό, το μπάνιο είναι παρόμοιο. Όχι μόνο στην Αυστραλία. Τον κίνδυνο από καρχαρίες νομίζω τον μεγαλοποιούμεChilloutbuddy έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 12:06
Aυτό το "κάνεις μπάνιο" είναι λίγο ελληνική εφεύρεση. Στη φάση ότι κάθομαι λίγο με το φραπέ να με κάψει ο ήλιος και μόλις με κάψει ρίχνω μια βουτιά, και μετά κάθομαι πάλι να στεγνώξω![]()
![]()
Μια χαρα φαινοντε οι παραλιες της Αυστραλιας.Απλα επειδη δεν ειμαι φιλος του ηλιου(ειτε του πρασινου ειτε του κανονικου) θα εβαζα την πετσετα μου εκει που κανουν σκια τα δεντρα.Ελπιζω να μην μου πεταχτει κανενας κροταλιας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Ορέστης 35
Και σεξ με γυναικες.sharp έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 11:15Και τα μόνα σου ενδιαφέροντα να είναι σερφ και πιοτό.Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 02:47Τελεια ειναι αλλα πρεπει να φορας γυαλια ηλιου και καπελα για τον ηλιο.
Γιατι το ξεχνατε αυτο;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ασε ρε φιλε που οταν δεν βαριεμαι παω 50 μετρα μεσα και με κοιτανε οι τουριστες με ανοιχτο το στομα λες και ειμαι ο Καπτεν ΝεμοChilloutbuddy έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 12:06Aυτό το "κάνεις μπάνιο" είναι λίγο ελληνική εφεύρεση. Στη φάση ότι κάθομαι λίγο με το φραπέ να με κάψει ο ήλιος και μόλις με κάψει ρίχνω μια βουτιά, και μετά κάθομαι πάλι να στεγνώξωzteo έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 10:33 Ενταξει ολα αυτα τα ζωακια ειναι χαριτωμενα.Με τα φιδια τι κανεις και τους καρχαριες οταν θες να κανεις μπανιο?![]()