Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
LETO έγραψε: 08 Μαρ 2021, 16:21
Έτσι κι αλλιώς δε θα μπορούσε ένα πρωτοβάθμιο δικαστήριο περιφερειακής πόλης να ανατρέψει απόφαση της κεντρικής πολιτικής σκηνής»
Α, καλά τότε.
Μονά-ζυγά δικά σας. Πρώτα, δεν μπορούμε να προσφύγουμε, μετά τελικά μπορούσαμε αλλά έτσι και αλλιώς το δικαστήριο δεν θα ανέτρεπε την απόφαση. Βέβαια, αν την είχε ανατρέψει, παράρτημα θα είχε βγάλει όλο το σύστημα σύριζα.
ναι μη σβηνεις το σημαντικο ομως στο quote. Απο την αρχη ελεγαν πως δεν τηρουνται οι προυποθεσεις γιατι δεν τους δινουν το καταλληλο χαρτι
εχει χιλιογραφτει εδω μεσα, γραφεται ακομα μια φορα γιατι προφανως δουλευομαστε μεταξυ μας για να περναει η ωρα
nostromos έγραψε: 08 Μαρ 2021, 16:28
δεν λεγανε καποιοι οτι σας κρυβουνε καποια εγγραφα ...? τα βρηκατε τελικα ...?
εγω παντως αν εκφρασεις αποψη που τυχαινει να συμφωνουσε και ο χιτλερ, δεν θα σε πω ναζι
LETO έγραψε: 08 Μαρ 2021, 16:36
ναι μη σβηνεις το σημαντικο ομως στο quote. Απο την αρχη ελεγαν πως δεν τηρουνται οι προυποθεσεις γιατι δεν τους δινουν το καταλληλο χαρτι
εχει χιλιογραφτει εδω μεσα, γραφεται ακομα μια φορα γιατι προφανως δουλευομαστε μεταξυ μας για να περναει η ωρα
Μόνο που αποδείχθηκε ότι έλεγαν σαχλαμάρες γιατί ήθελαν απλά να το πολιτικοποιήσουν και να αναγκάσουν εκβιαστικά την κυβέρνηση να πάρει πολιτική απόφαση. Μια χαρά, μπόρεσαν και έκαναν την προσφυγή τους και μάλιστα διπλή. Και μια χαρά θα συνεχίσουν και με έφεση.
Τώρα, το αφήγημα είναι "δεν έχουμε εμπιστοσύνη στο αστικό Δικαστήριο".
Μόνο που αποδείχθηκε ότι έλεγαν σαχλαμάρες γιατί ήθελαν απλά να το πολιτικοποιήσουν και να αναγκάσουν εκβιαστικά την κυβέρνηση να πάρει πολιτική απόφαση. Μια χαρά, μπόρεσαν και έκαναν την προσφυγή τους και μάλιστα διπλή. Και μια χαρά θα συνεχίσουν και με έφεση.
που αποδειχθηκε οτι ηταν σαχλαμαρα το εγγραφο που δεν τους εδινε; καποιο λινκ;
μπορει να ειναι κι ετσι, θα φανει στην πορεια, θα πουν και οι δυο πλευρες τη θεση τους και ο καθενας ας κρινει οτι τον φωτησει ο θεος
Orion22 έγραψε: 08 Μαρ 2021, 16:33
με αυτόν τι έχει παιχτεί;
μπορεί κάποιος να δώσει μια περίληψη;
οσο πιο συντομα γινεται, παραιτηθηκε για προσωπικους οικογενειακους λογους
ο συριζα ισχυριστηκε οτι παραιτηθηκε γιατι ως σοβαρος ανθρωπος δεν αντεξε τις παλινωδιες της κυβερνησης που επρεπε να επικοινωνησει
ο Ταραντιλης επανατοποθετηθηκε και επεμεινε στους προσωπικους λογους
εδω βλεπουμε και τα νεα ηθη και εθιμα της κυβερνησης μαρινακ... εε μητσοτακη.
να διωχνουν στην ουσια απο το κομμα εναν ανθρωπο με δημοσιευμα στα παραπολιτικα
thx
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
μπορει να ειναι κι ετσι, θα φανει στην πορεια, θα πουν και οι δυο πλευρες τη θεση τους και ο καθενας ας κρινει οτι τον φωτησει ο θεος
για πες μας ρε φιλε αυτο με το χιτλερ ... τι εννοουσες ...?
εγω παντως αν εκφρασεις αποψη που τυχαινει να συμφωνουσε και ο χιτλερ, δεν θα σε πω ναζι
δεν το καταλαβα αυτο ... καντο ταληρα
[/quote]
μου λες "μας κρυβανε" και "τα βρηκαμε" λες και ανηκω στην υπερασπιστικη γραμμη του κουφοντινα
στα παπαρια μου ο κουφοντινας και η κουρτοβικ, δεν ειναι στα παπαρια μου η επιλεκτικη χρηση του νομου απο την κυβερνηση
το οτι θελω να εμφαρμοζεται ο νομος δεν με κανει ουτε φιλο ουτε δικηγορο ουτε υποστηρικτη του κουφοντινα, οπως δεν θα κανει εμενα κι εσενα ναζι αν τυχαινει να συμφωνουμε σε κατι με τον χιτλερ
LETO έγραψε: 08 Μαρ 2021, 16:44
Αποδείχθηκε από την ίδια την εξέλιξη των πραγμάτων.
Στήθηκε ολόκληρη ιστορία ότι ζητούσαν πολιτική παρέμβαση γιατί δεν μπορούσαν να προσφύγουν, μέχρι και ότι η όλη διαδικασία θα έπαιρνε ...χρόνια έγραψαν εδώ. Μετά, ανακάλυψαν ότι τελικά μπορούσαν να προσφύγουν και η ιστορία με το έγγραφο ήταν δικαιολογία. Τώρα που έβγαλε το Δικαστήριο ομόφωνη απόφαση, το γύρισαν στο ότι δεν εμπιστεύονται το Δικαστήριο.
δεν το καταλαβα αυτο ... καντο ταληρα
μου λες "μας κρυβανε" και "τα βρηκαμε" λες και ανηκω στην υπερασπιστικη γραμμη του κουφοντινα
στα παπαρια μου ο κουφοντινας και η κουρτοβικ, δεν ειναι στα παπαρια μου η επιλεκτικη χρηση του νομου απο την κυβερνηση
το οτι θελω να εμφαρμοζεται ο νομος δεν με κανει ουτε φιλο ουτε δικηγορο ουτε υποστηρικτη του κουφοντινα, οπως δεν θα κανει εμενα κι εσενα ναζι αν τυχαινει να συμφωνουμε σε κατι με τον χιτλερ
[/quote]
περα απο αυτο για το χιτλερ που καλο ειναι να μην το χρησιμοποιεις γιατι ειναι διφορουμενο και προσβλητικο συγνωμη αλλα τοσο καιρο εδω μεσα την υπερασπιστικη γραμμη του Κουφοντινα δεν υποστηριζεις ...?
nostromos έγραψε: 08 Μαρ 2021, 16:52
περα απο αυτο για το χιτλερ που καλο ειναι να μην το χρησιμοποιεις γιατι ειναι διφορουμενο και προσβλητικο συγνωμη αλλα τοσο καιρο εδω μεσα την υπερασπιστικη γραμμη του Κουφοντινα δεν υποστηριζεις ...?
οχι φιλε μου, εμενα να μην κανει το νομο κουρελοπανο οποτε γουσταρει η νδ με ενδιαφερει.
και οταν ενα καρο θεσμοι και σοβαροι ανθρωποι δινουν δικιο στην πλευρα του κρατουμενου επετρεψε μου να εχω τις επιφυλαξεις μου οτι δεν το κανει, αναλογιζομενος ειδικα το παρελθον της οσο καιρο κυβερναει.
εχεις δικιο για τον χιτλερ επρεπε να ειμαι πιο σαφης, αλλα κι εσυ καταλαβε οτι δεν ειναι υπερ του κουφοντινα οποιος αναρωτιεται αν τηρειται ο νομος
LETO έγραψε: 08 Μαρ 2021, 16:48
η επιλεκτικη χρηση του νομου απο την κυβερνηση
Μόνο που το Δικαστήριο έκρινε ότι δεν υπήρξε κάτι τέτοιο.
Αντιθέτως, υπήρξε απόπειρα εκβιασμού της Πολιτείας από τον Κουφοντίνα και τους υποστηρικτές του στους οποίους περιλαμβάνονται και κόμματα της αντιπολίτευσης που έσπευσαν να ζητήσουν να ικανοποιηθεί το αίτημα του αρχιδολοφόνου.
nostromos έγραψε: 08 Μαρ 2021, 16:52
οχι φιλε μου, εμενα να μην κανει το νομο κουρελοπανο οποτε γουσταρει η νδ με ενδιαφερει.
και οταν ενα καρο θεσμοι και σοβαροι ανθρωποι δινουν δικιο στην πλευρα του κρατουμενου επετρεψε μου να εχω τις επιφυλαξεις μου οτι δεν το κανει, αναλογιζομενος ειδικα το παρελθον της οσο καιρο κυβερναει.
εχεις δικιο για τον χιτλερ επρεπε να ειμαι πιο σαφης, αλλα κι εσυ καταλαβε οτι δεν ειναι υπερ του κουφοντινα οποιος αναρωτιεται αν τηρειται ο νομος
εγω μια ερωτηση εκανα και δεν σε κατεκρινα για αυτα που υποστηριζεις ... ημουνα πολυ συγκεκριμενος στην ερωτηση και ηθελα να μαθω αν τελικα μπορεσε να καταφυγει στο δικαστηριο η πλευρα του Κουφοντινα γιατι υποστηριζε οτι της στερουσανε τα εγγραφα για να το κανει ... τελικα για να προσφυγει στο δικαστηριο φαινεται πως δεν της στερουσανε τιποτε
nostromos έγραψε: 08 Μαρ 2021, 17:04
εγω μια ερωτηση εκανα και δεν σε κατεκρινα για αυτα που υποστηριζεις ... ημουνα πολυ συγκεκριμενος στην ερωτηση και ηθελα να μαθω αν τελικα μπορεσε να καταφυγει στο δικαστηριο η πλευρα του Κουφοντινα γιατι υποστηριζε οτι της στερουσανε τα εγγραφα για να το κανει ... τελικα για να προσφυγει στο δικαστηριο φαινεται πως δεν της στερουσανε τιποτε
δεν ηταν απλη ερωτηση, ηταν ερωτηση σε τριτο πληθυντικο λες και ανηκω στην ομαδα κουφοντινα.
τεσπα, τελευταιο μου ποστ εδω, το τελευταιο που θελω ειναι να φανει οτι υποστηριζω το δολοφονο που εξεφτελιζε τη χωρα παγκοσμιως για 3 δεκαετιες