Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Οπως έγραψα πέρυσι στην Ισπανία επέμειναν να εορτάσουν την ημέρα της γυναίκας με συγκεντρώσεις και λειτούργησε ως υπερμεταδότης.Στην Ελλάδα τότε όλοι και όλες είχαν ψαρώσει.
foscilis έγραψε: 08 Μαρ 2021, 15:57
μιλάμε είναι σα να βλέπεις 4-5 γαζέλες και τριγύρω όλο γύπες.
Με πρόλαβες παρακάτω, αλλά το γράψω έτσι και αλλέως. Το σκηνικό γίνεται κάτω από το γραφείο μου. Βγήκα να πάρω τον καφέ μου και έπεσα σε βαμένα λουλακί μαλιά, διχτυωτά καλσόν με κυτταρίτιδα και ένα γενικότερο απάλευτο χάλι
.
Αμα τόχες γράψει πρίν μια ώρα αυτό.....θα συναντιόμαστουν στήν Σταδίου.....
Πέρασα απο Κοραή να πάρω τό μετρό γιά Περιστέρι καί τόχαν κλείσει τά Γουρούνια οι δολοφόνοι.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Με πρόλαβες παρακάτω, αλλά το γράψω έτσι και αλλέως. Το σκηνικό γίνεται κάτω από το γραφείο μου. Βγήκα να πάρω τον καφέ μου και έπεσα σε βαμένα λουλακί μαλιά, διχτυωτά καλσόν με κυτταρίτιδα και ένα γενικότερο απάλευτο χάλι
Περα απο το γεγονος της υπερμεταδοσης με αυτα το θεμα ειναι οτι με αυτες τις γελοιοτητες και τα αυτιστικα συνθηματακια το μονο που καταφερνουν ειναι να γελοιοποιουν και ετσι να ακυρωνουν καποια αιτηματα που ειναι σοβαρα και ειναι δικαια και απλη λογικη για καθε νορμαλ νου
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Εχω ξαναγραψει παλιοτερα πως στα θηλαστικα τα αρσενικα ειμαστε σε γενικες γραμμες μπουφοι, το πληθος των μπουφογυπων γυρω τους ειναι αλλη μια επιβεβαιωση αυτης της θεωριας
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
προσπαθώ να το τραγουδήσω στο μυαλό μου και βαράει μπιέλα το OCD που δεν έχω κιόλας. Δηλαδή πόσο ζώο πρέπει να είσαι για να βγάλεις ρίμα χωρίς ρυθμό;
η ριμα βγαινει τραγουδιστα ευκολα αναλογα πως θα τραβηξεις τις λεξεις και ας μην υπαρχει μετρο
πχ
Ειειειμαστε καριολες καιαιαιαι τσουλια
με μπατσους δεν εχουμε καμια δουλεια
Ένας τόνος να αλλάξει και όλα στρώνουν:
Είμαστε καριόλες και τσουλιά
με μπάτσους δεν έχουμε κάμια δουλειά