Διαφώνησε οσο θέλεις. Η δική μου άποψη είναι ότι είναι θλιβερό ένας άνθρωπος να φτάνει σε αυτή την κατάντια λίγο πριν πεθάνει.Sid Vicious έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:21Διαφωνω καθετως, εχω ονειρα για τα 70 μου. Ειναι μισανθρωπισμος να ζηταμε παραιτηση απο την ζωη και τα ονειρα περαν μιας ηλικιαςNaida έγραψε: 07 Μαρ 2021, 23:19 Να είσαι 70χρονωνε και να χαπακωνεσαι να πηδήξεις 20χρονα κορίτσια που μαστουρωνουν για να πάνε μαζί σου από σιχαμαρα και είναι εκεί για τα χρήματα σου. Πόσο θλιβερό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το κουνελάκι άνοιξε το στόμα του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το κουνελάκι άνοιξε το στόμα του
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τα γνωστα κλισεδακια της ναιδας . δυστυχία - αξιον αποριας το οτι ενας παμπλουτος πανίσχυρος αντρας ειχε χαρεμι πιτσιρικες οι οποιες πηγαιναν μαζι του γιατι ο αναδρομος ερμης η κακια στιγμη και τα πετρινα χρόνια .Sid Vicious έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:21Διαφωνω καθετως, εχω ονειρα για τα 70 μου. Ειναι μισανθρωπισμος να ζηταμε παραιτηση απο την ζωη και τα ονειρα περαν μιας ηλικιαςNaida έγραψε: 07 Μαρ 2021, 23:19 Να είσαι 70χρονωνε και να χαπακωνεσαι να πηδήξεις 20χρονα κορίτσια που μαστουρωνουν για να πάνε μαζί σου από σιχαμαρα και είναι εκεί για τα χρήματα σου. Πόσο θλιβερό.
- Sid Vicious
Θελω να πεθανω στα 1500+ (αν και είναι λίγα, γμτ γιατί ζούμε τόσο λιγο;) ετσι θλιβερός. Στις λέξεις θα κολλήσουμε τωρα;Naida έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:27Διαφώνησε οσο θέλεις. Η δική μου άποψη είναι ότι είναι θλιβερό ένας άνθρωπος να φτάνει σε αυτή την κατάντια λίγο πριν πεθάνει.Sid Vicious έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:21Διαφωνω καθετως, εχω ονειρα για τα 70 μου. Ειναι μισανθρωπισμος να ζηταμε παραιτηση απο την ζωη και τα ονειρα περαν μιας ηλικιαςNaida έγραψε: 07 Μαρ 2021, 23:19 Να είσαι 70χρονωνε και να χαπακωνεσαι να πηδήξεις 20χρονα κορίτσια που μαστουρωνουν για να πάνε μαζί σου από σιχαμαρα και είναι εκεί για τα χρήματα σου. Πόσο θλιβερό.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Δηλαδή θέλεις να πεις ότι κι εσύ στα 70 σου θέλεις να είσαι ένας γέρος που θα χαπακωνεσαι, θα πληρώνεις 20χρονα κορίτσια, που σε σιχαινονται, για να τις πηδήξεις;Νon4me έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:27τα γνωστα κλισεδακια της ναιδας . δυστυχία - αξιον αποριας το οτι ενας παμπλουτος πανίσχυρος αντρας ειχε χαρεμι πιτσιρικες οι οποιες πηγαιναν μαζι του γιατι ο αναδρομος ερμης η κακια στιγμη και τα πετρινα χρόνια .Sid Vicious έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:21Διαφωνω καθετως, εχω ονειρα για τα 70 μου. Ειναι μισανθρωπισμος να ζηταμε παραιτηση απο την ζωη και τα ονειρα περαν μιας ηλικιαςNaida έγραψε: 07 Μαρ 2021, 23:19 Να είσαι 70χρονωνε και να χαπακωνεσαι να πηδήξεις 20χρονα κορίτσια που μαστουρωνουν για να πάνε μαζί σου από σιχαμαρα και είναι εκεί για τα χρήματα σου. Πόσο θλιβερό.![]()
Αμα σου αρέσει αν είσαι θλιβερός, τι α καμς; Να καητς να σκαης;Sid Vicious έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:30Θελω να πεθανω στα 1500+ (αν και είναι λίγα, γμτ γιατί ζούμε τόσο λιγο;) ετσι θλιβερός. Στις λέξεις θα κολλήσουμε τωρα;Naida έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:27Διαφώνησε οσο θέλεις. Η δική μου άποψη είναι ότι είναι θλιβερό ένας άνθρωπος να φτάνει σε αυτή την κατάντια λίγο πριν πεθάνει.Sid Vicious έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:21 Διαφωνω καθετως, εχω ονειρα για τα 70 μου. Ειναι μισανθρωπισμος να ζηταμε παραιτηση απο την ζωη και τα ονειρα περαν μιας ηλικιας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Καραμελίτσα
Ε, τότε όλοι οι άνδρες του πλανήτη είναι σιχαμεροί. Δε θέλει πολύ.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:24Naida έγραψε: 07 Μαρ 2021, 23:19 Να είσαι 70χρονωνε και να χαπακωνεσαι να πηδήξεις 20χρονα κορίτσια που μαστουρωνουν για να πάνε μαζί σου από σιχαμαρα και είναι εκεί για τα χρήματα σου. Πόσο θλιβερό.
.
Ο Τύπος με τή ρόμπα ήταν τό ονειρο κάθε άντρα στόν Πλανήτη.....![]()
.
Z
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δλδ το πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο άντρας κι όχι η γυναίκα που άνοιγε τα πόδια της σε έναν γέρο που της έφερνε αναγούλα γιατί η ίδια ήθελε να πληρώνεται για να κάνει σεχ;
Την κρατούσε κανένας δεμένη και δεν έφευγε;
Όχι, δεν είναι σιχαμεροί όλοι οι άντρες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Για τα κοριτσακια δεν ειπες τιποτα ακομη να υποθεσω ( με τη σειρα μου ) θα εγραφες και συ βιβλιο με τις θυσιες σου να μεινεις στο la ?Naida έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:33
Δηλαδή θέλεις να πεις ότι κι εσύ στα 70 σου θέλεις να είσαι ένας γέρος που θα χαπακωνεσαι, θα πληρώνεις 20χρονα κορίτσια, που σε σιχαινονται, για να τις πηδήξεις;
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά ας δούμε και την δική της συμπεριφορά. Όπως είπε ή ίδια, πήγε στην έπαυλη για να συνεχίσει να μένει στο LA. Επιλογή της.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:33Δηλαδή θέλεις να πεις ότι κι εσύ στα 70 σου θέλεις να είσαι ένας γέρος που θα χαπακωνεσαι, θα πληρώνεις 20χρονα κορίτσια, που σε σιχαινονται, για να τις πηδήξεις;Νon4me έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:27τα γνωστα κλισεδακια της ναιδας . δυστυχία - αξιον αποριας το οτι ενας παμπλουτος πανίσχυρος αντρας ειχε χαρεμι πιτσιρικες οι οποιες πηγαιναν μαζι του γιατι ο αναδρομος ερμης η κακια στιγμη και τα πετρινα χρόνια .Sid Vicious έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:21
Διαφωνω καθετως, εχω ονειρα για τα 70 μου. Ειναι μισανθρωπισμος να ζηταμε παραιτηση απο την ζωη και τα ονειρα περαν μιας ηλικιας![]()
Επίσης η τυπική φοιτητική δουλειά "σερβιτόρα", ήταν στα Hooters. Ναι, πήγαινε γυρεύοντας. Δεν ήταν καμία που πέθαινε της πείνας και δεν υπήρχαν θέσεις στη φάμπρικα.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Sid Vicious
Δεν θα είναι αναγκαστικο, θα είμαι όμως ενας rock n roll κωλογερος, αλητειαNaida έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:33Δηλαδή θέλεις να πεις ότι κι εσύ στα 70 σου θέλεις να είσαι ένας γέρος που θα χαπακωνεσαι, θα πληρώνεις 20χρονα κορίτσια, που σε σιχαινονται, για να τις πηδήξεις;Νon4me έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:27τα γνωστα κλισεδακια της ναιδας . δυστυχία - αξιον αποριας το οτι ενας παμπλουτος πανίσχυρος αντρας ειχε χαρεμι πιτσιρικες οι οποιες πηγαιναν μαζι του γιατι ο αναδρομος ερμης η κακια στιγμη και τα πετρινα χρόνια .Sid Vicious έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:21
Διαφωνω καθετως, εχω ονειρα για τα 70 μου. Ειναι μισανθρωπισμος να ζηταμε παραιτηση απο την ζωη και τα ονειρα περαν μιας ηλικιας![]()
Πήγαινε, λέει, κάθε Κυριακή.Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:38 Δλδ το πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο άντρας κι όχι η γυναίκα που άνοιγε τα πόδια της σε έναν γέρο που της έφερνε αναγούλα γιατί η ίδια ήθελε να πληρώνεται για να κάνει σεχ;
Εντάξει, έστω πως την πρώτη Κυριακή ο μπαρμπούλης την βίασε επειδή αυτή ήταν ντέφι από τα ναρκωτικά και δεν καταλάβαινε για να αντισταθεί.
Την επόμενη Κυριακή;
Την μεθεπόμενη;
Έλα και συ, κατάντια είναι να χαπακώνεται ο άλλος για να τα καταφέρει. Προφανώς μέσα στο δωμάτιο ήταν και η σωστική ομάδα για να τον επαναφέρει.Sid Vicious έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:40Δεν θα είναι αναγκαστικο, θα είμαι όμως ενας rock n roll κωλογερος, αλητειαNaida έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:33Δηλαδή θέλεις να πεις ότι κι εσύ στα 70 σου θέλεις να είσαι ένας γέρος που θα χαπακωνεσαι, θα πληρώνεις 20χρονα κορίτσια, που σε σιχαινονται, για να τις πηδήξεις;Νon4me έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:27
τα γνωστα κλισεδακια της ναιδας . δυστυχία - αξιον αποριας το οτι ενας παμπλουτος πανίσχυρος αντρας ειχε χαρεμι πιτσιρικες οι οποιες πηγαιναν μαζι του γιατι ο αναδρομος ερμης η κακια στιγμη και τα πετρινα χρόνια .![]()
Οι γέροι στην Ικαρία που κυνηγούν τις γριές τους είναι οι υπεραιωνόβιοι. Αν πήγαιναν με εικοσάχρονες, θα έμεναν από έμφραγμα ή εγκεφαλικό.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Γενιά της Αγαμίας
δεν πιστεύω να είσαι καμία μίσανδρη,ε;Καραμελίτσα έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:34Ε, τότε όλοι οι άνδρες του πλανήτη είναι σιχαμεροί. Δε θέλει πολύ.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:24Naida έγραψε: 07 Μαρ 2021, 23:19 Να είσαι 70χρονωνε και να χαπακωνεσαι να πηδήξεις 20χρονα κορίτσια που μαστουρωνουν για να πάνε μαζί σου από σιχαμαρα και είναι εκεί για τα χρήματα σου. Πόσο θλιβερό.
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αφού πληρωνόταν αδρά. Από την άλλη, ενώ ήταν εκεί για τα χρήματα, την ενοχλούσε που δεν της άρεσε.Juno έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:44Πήγαινε, λέει, κάθε Κυριακή.Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:38 Δλδ το πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο άντρας κι όχι η γυναίκα που άνοιγε τα πόδια της σε έναν γέρο που της έφερνε αναγούλα γιατί η ίδια ήθελε να πληρώνεται για να κάνει σεχ;
Όχι, δεν είναι σιχαμεροί όλοι οι άντρες.![]()
Εντάξει, έστω πως την πρώτη Κυριακή ο μπαρμπούλης την βίασε επειδή αυτή ήταν ντέφι από τα ναρκωτικά και δεν καταλάβαινε για να αντισταθεί.
Την επόμενη Κυριακή;
Την μεθεπόμενη;
Δεν βγάζει νόημα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Καραμελίτσα
Λογική συνεπαγωγή είναι. Αυτός που θέλει να είναι σαν το Χέφνερ είναι σιχαμερός. Αν το θέλουν όλοι οι άνδρες του πλανήτη (που δεν το πιστεύω) τότε είναι όλοι τους.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:54δεν πιστεύω να είσαι καμία μίσανδρη,ε;Καραμελίτσα έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:34Ε, τότε όλοι οι άνδρες του πλανήτη είναι σιχαμεροί. Δε θέλει πολύ.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:24
.
.
Z
- Sid Vicious
Οχι βρε γιατι καταντια το χαπακωμα; Μια νορμαλ και λογικη προοδος της επιστήμης ειναι που προσφερει στον ανθρωπο. Με το ιδιο σκεπτικο θα επρεπε να λογιζονται ως καταντια οποιεσδηποτε ιατρικες θεραπειες η βοηθηματα. Πχ η αποκατασταση της μειωμενης ορασης με ακτινες ειναι δηλαδη καταντια;
Juno έγραψε: 08 Μαρ 2021, 00:44
Έλα και συ, κατάντια είναι να χαπακώνεται ο άλλος για να τα καταφέρει. Προφανώς μέσα στο δωμάτιο ήταν και η σωστική ομάδα για να τον επαναφέρει.
Οι γέροι στην Ικαρία που κυνηγούν τις γριές τους είναι οι υπεραιωνόβιοι. Αν πήγαιναν με εικοσάχρονες, θα έμεναν από έμφραγμα ή εγκεφαλικό.
Σαν τι περιμενατε να κανει ενας πλουσιος διασημος εκδοτης τσοντο περιοδικου δηλαδη ? να πηγαινει καθε απογευμα κατηχητικο προσευχόμενος να καταληξει παράδεισο ? θα επινε θα επαιρνε ντρογκια και θα γουσταρε ωραια μουνακια . εφοσον ειχε το χρημα το εκανε απλα πραγματα . η καταντια ειναι να εισαι γυναικα και να τα κανεις αυτα για τα λουσα την ψευτοχλιδα και τα λοιπα φρου φρου . γιατι οπως και να το κανουμε εμφανισιμες ολες τους ενα τιμιο μεροκαματα που δε θα χρειαζοταν να τσιμπουκωνουν παππου θα το εβγαζαν .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 08 Μαρ 2021, 01:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
-
- 7 Απαντήσεις