!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Η Νέα Σμύρνη είναι προφανώς middle class προάστιο. Δεν ειναι ούτε εργατική συνοικία αλλα ούτε και περιοχή πλουσίων. Η Αγία Παρασκευή είναι (upper) middle class. Δεν την έχω ζήσει δηλαδή αλλά δεν έχει κ καμια χαοτική διαφορά, σα να πηγαίνεις από τα Πατήσια ή τα ταμπουρια στο ψυχικό ξέρω γω
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Στήνουν μεταγωγή του Κουφοντίνα, χωρίς προφανή λόγο, ξεκινάει απεργία πεινας και φτιάχνουν ένα 15ημερο εντάσεων.

Ενώ έχουν εγκαταλείψει κάθε έλεγχο στις μετακινήσεις επί δύο μήνες, και ξαφνικά το θυμούνται και ξεκινάνε τσαμπουκαδες σε γειτονιές.

Μάλλον τυχαία είναι όλα αυτά, τώρα που ανακοινώνονται κόμματα στα δεξιά της νδ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Όλοι στη συγκέντρωση της Δευτέρας στις 5:30 μ.μ. στα Προπύλαια
:smt005:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

kameron έγραψε: 07 Μαρ 2021, 22:24
foscilis έγραψε: 07 Μαρ 2021, 22:17
Αγία Παρασκευή 120 τετραγωνικά κάτω από 1000 ή θα είναι κανένα ερείπιο ή παγίδα στυλ τέταρτος χωρίς ασανσέρ ή θα έχει μείνει η τιμή ίδια επειδή το νοικιάζει ο ίδιος είκοσι χρόνια κι έχουν καλές σχέσεις όπως εγώ με τη δικιά μου σπιτονοικοκυρά. Πχ η γιαγιά της γυναίκας μου έμενε σε ένα ημιυπόγειο δυαρακι απέναντι τους από το 1982 και πλήρωνε 180 ευρώ, με το που πέθανε η γιαγια ο επόμενος μπήκε με 400.

Πάντως δεν κάνω πλάκα ότι ούτε για αστείο δε θα έδινα 1000 για να μείνω στον πρώτο όροφο στη Νέα Σμύρνη ή οπουδήποτε τριγύρω, όταν μετακόμισαμε έκτη δημοτικού ήταν σοκαριστική η άνοδος του κοινωνικού και βιοτικού επιπέδου και αυτό φαίνεται τριάντα χρονια μετά στο τι πτυχία και δουλειές έχουν οι συμμαθητές μου από το τμήμα που βρέθηκα στην Παλλήνη σε σχέση με αυτούς που αφησα πίσω. Εντάξει δεν είναι και Νικαια-Κορυδαλλός αλλά δεν υπάρχει σύγκριση ακόμα και με πιο λαϊκά ΒΠ όπως τα Βριλήσσια.
Γνωστός μου που έφυγε εξωτερικό, νοίκιασε το φθινόπωρο το σπίτι του, ρετιρέ/4 όροφος 180 τ.μ. σε καλό σημείο (κοντά στην ΕΡΤ) 1000 ευρώ, πολυκατοικία του 1990. Νομίζω υπερβάλλεις κάπως με τις τιμές.

Επίσης, υπερβολικό σε βρίσκω και για τη Νέα Σμύρνη που σε γενικές γραμμές έχει αρκετά καλό κόσμο και είναι upper middle class προάστιο. Υπάρχει όμως διαφορά με την άνω νέα Σμύρνη (αν κατάλαβα καλά προς τα εκεί έμενες εσύ) που έχει πιο λαϊκό κόσμο. Όχι ότι αυτό σημαίνει απαραίτητα κάτι πάντα αρνητικό.
Upper middle class ~ 10 φορές το βασικό εισόδημα δηλαδή τουλάχιστον 7-8.000 το μήνα (συν καποια περιουσιακά στοιχεία) ε δε νομίζω να το βρίσκεις αυτό ιδιαίτερα στη Νέα Σμύρνη ούτε καν Αγία Παρασκευή ενώ το βρίσκεις ας πούμε Κηφισια, αυτό λέω. Δηλαδή προσωπικά δυσκολεύομαι να διανοηθω ότι θα έμενε κάποιος με εκατό χιλιάδες ετήσιο εισόδημα Νέα Σμύρνη εκτός αν είχε συναισθηματικούς λόγους. *Είναι* καλύτερα σε κάποια μέρη από όλα τα τριγύρω και από την Άνω Νέα Σμύρνη αλλά όχι... 1000 ευρώ καλύτερα και σίγουρα το ίδιο στυλ υπάρχει σε δεκάδες άλλες περιοχές βόρεια, νότια, ανατολικά, όλες προτιμοτερες ΙΜΟ.

ΥΓ Πίσω από την ΕΡΤ όσες φορές είχα κοιτάξει έτειναν να είναι μεγαλουτσικα αλλά ταυτόχρονα αυτό που λέω παγιδα, δηλαδή το παράδειγμα που είπα 4ος χωρίς ασανσέρ πίσω από την ΕΡΤ ήταν, δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει αυτό και για το φίλο σου και δεν είναι προφανώς τα outliers το θέμα, εν πάση περιπτώσει και Αγία υπερτιμημένα τα θεωρώ αφού δεν έχει μετρο ούτε καλά σχολεία και αντιθέτως έχει έντονη νυχτα αλλά τέλος πάντων είναι σίγουρα πιο λεφταδες εκεί.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Αγία - Νέα δεν έμενα ούτε να με πληρώνανε
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Ολα σωστα εκτος απο το 3,5 μηνες lockdown, σε λιγες μερες μπαινουμε στον 5ο μηνα.

.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Beria έγραψε: 07 Μαρ 2021, 22:41 Στήνουν μεταγωγή του Κουφοντίνα, χωρίς προφανή λόγο, ξεκινάει απεργία πεινας και φτιάχνουν ένα 15ημερο εντάσεων.

Ενώ έχουν εγκαταλείψει κάθε έλεγχο στις μετακινήσεις επί δύο μήνες, και ξαφνικά το θυμούνται και ξεκινάνε τσαμπουκαδες σε γειτονιές.

Μάλλον τυχαία είναι όλα αυτά, τώρα που ανακοινώνονται κόμματα στα δεξιά της νδ
Παράγγειλε άλλη μια ουζοποικιλία και συνέχισε την ανάλυσή σου
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Εν τω μεταξύ, το μεταφέρω με επιφύλαξη, γράφεται στα SM ότι ο νεαρός του βίντεο κατέληξε με σπασμένο χέρι και πλευρά.
Είναι σίγουρο ότι φταίει. Τι δουλειά είχε να βάζει το σώμα του μπροστά στα γκλομπς των αστυνομικών που τα ανεβοκατέβαζαν ως σωματική άσκηση;
Προβοκάτσια!
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Μαρ 2021, 22:43 Αγία - Νέα δεν έμενα ούτε να με πληρώνανε

Εγω σημερα περπατησα μεχρι Αγια και παρακολουθησα διαγωνισμο σκειτ στην Πλατεια. :003:

.
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Μαρ 2021, 22:41 Η Νέα Σμύρνη είναι προφανώς middle class προάστιο. Δεν ειναι ούτε εργατική συνοικία αλλα ούτε και περιοχή πλουσίων. Η Αγία Παρασκευή είναι (upper) middle class. Δεν την έχω ζήσει δηλαδή αλλά δεν έχει κ καμια χαοτική διαφορά, σα να πηγαίνεις από τα Πατήσια ή τα ταμπουρια στο ψυχικό ξέρω γω
Στο σύνολό της η Ν. Σμύρνη είναι middle class. Στο καλό της σημείο, πέριξ της Πλατείας και το κόμματι προς Συγγρού πάει προς το upper middle και δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά με την Αγία Παρασκευή, ακόμα και στο "καλό" κομμάτι της.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Μαρ 2021, 22:42
Όλοι στη συγκέντρωση της Δευτέρας στις 5:30 μ.μ. στα Προπύλαια
:smt005:
Τελικα τους ειχαμε παρεξησει και τους λεγαμε απλυτους.Απλα τους αρεσει να τρωνε ξυλο για να πλυθουν.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

kameron έγραψε: 07 Μαρ 2021, 22:45
EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Μαρ 2021, 22:41 Η Νέα Σμύρνη είναι προφανώς middle class προάστιο. Δεν ειναι ούτε εργατική συνοικία αλλα ούτε και περιοχή πλουσίων. Η Αγία Παρασκευή είναι (upper) middle class. Δεν την έχω ζήσει δηλαδή αλλά δεν έχει κ καμια χαοτική διαφορά, σα να πηγαίνεις από τα Πατήσια ή τα ταμπουρια στο ψυχικό ξέρω γω
Στο σύνολό της η Ν. Σμύρνη είναι middle class. Στο καλό της σημείο, πέριξ της Πλατείας και το κόμματι προς Συγγρού πάει προς το upper middle και δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά με την Αγία Παρασκευή, ακόμα και στο "καλό" κομμάτι της.

Η συνοικια του Αγιαννη στην Αγια ειναι πολυ πιο φραγκατη απο Νεα Σμυρνη, αντιθετα πολλες γειτονιες στη Νεα Σμυρνη ειναι πολυ πιο φραγκατες απο τον Τσακο.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ναύτης έγραψε: 07 Μαρ 2021, 22:37 Σε οποιαδήποτε χώρα της υποσαχάριας αφρικής, μετά από το αποψινό εντελώς αναίτιο όργιο της αστυνομικής βίας εναντίον πολιτών, ο αρμόδιος υπουργός θα παραιτείτο.
Στην Ελλάδα, αύριο θα είναι απλώς Δευτέρα. :vp5:
Δεν πάτε καθόλου καλά.

Όταν γίνονται ληστείες, καίγονται αυτοκίνητα, μαγαζιά ή δέρνουν τα μπάχαλα πολίτες, οι κάτοικοι κάνουν κοκοκο και παθαίνουν κατιτίς το ανασφαλές όταν ένας πολίτης τρώει τρεις μπάτσους από μπάτσο.

Ας διώξουν τον ματατζή και ας κάνουν οι υπόλοιποι συχνές περιπολίες.
Και οι παπάρες που δεν θέλουν αστυνόμευση να το βουλώνουν, διαφορετικά να αναλάβουν αυτοί τη φύλαξη.

Άντε μπράβο με τον κάθε λαλημένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Δεν θυμάμαι αν σάς είπα για τις παβλοφικές αντιδράσεις. Νομίζω σάς είπα.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Μεσαία τάξη μαθαίνω στη Νέα Σμύρνη...ετσι σας πανε οι υπαλληλοι των καπιταληστων.

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”