Citroenakias έγραψε: 07 Μαρ 2021, 21:26
Τζάμπα ισοπαλία σήμερα. Με 2,5 φάσεις βάλαν 2 γκολ τα κίτρινα πουτανακια. Δεν πειράζει όμως, στόχος μας είναι ένα ακόμα κύπελλο
Το 2ο γκολ τους είναι φάουλ στον τσιγάρα
Όπως και του Ζίβκοβιτς είναι πεναλτι
Αλλά με ρουλη παιζεος, όταν παίρνεις 1 πεναλτι στα 5 που έκαναν στα δυο ματς φχαριστώ λες
εμενα δεν μου μοαιζει με φαουλ,πολυ αυστηρο(βεβαια αν κιτρινοι νοτου βορρα ειχαν ιδια φαση θα ουρλιαζαν μεχρι αυριο )
πεναλντι ζιφκο δεν νομιζω πως υπαρχει,αυτος βρισκει
λιγο πριν γινεται ομως πεναλντι στον σφιντερσκι,δινεται.
το δευτερο γκολ του Αρη ειναι κανονικο,δεν νομιζω πως εγινε φαουλ στον τσιγγαρα.
Σίγουρα;
Δεν θέλω να σε πιάνουν οι λατρζοσυνες.
Μήπως αδικηθηκες κιόλας σήμερα;
κατα την γνωμη μου μια χαρα σφυριξε...προφανως το τερμα με τις γροθιες κανει φαουλ στον ιγκνασον,αφου του βρισκει το κεφαλι και ειναι και καρτα,δεν χωρα αμφιβολια
προφανως στον ζιφκο δεν υφισταται τπτ(πιο πριν υφισταται ομως πανω στον σφιντερσκι)
και σωστα δενε δωσε φαουλ πανω στον τσιγγαρα
απο εκει και περα ο ΠΑΟΚ αδικηθηκε στο πρωτο ματς,στο σημερινο κανεις δεν αδικηθηκε
και οι δυο πηραν οτι αξιζαν.
Ε αφού ήταν πέναλτυ πάνω στο Σφιντερσκι και το κοράκι σε συνεργασία με το βαρ το έπνιξαν, τότε προφανώς και εισαι αδικημένος.
Είπα και εγώ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Prepon την 07 Μαρ 2021, 22:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Πρετεντέρης έγραψε: 07 Μαρ 2021, 16:38
Έχετε έτοιμο το βίντεο να γράφει το αποχαιρετιστήριο ματς του Παυλίτο;
Ο Παμπλο ειναι καλός προπονητης, θα φανεί του χρόνου η δουλεια του. Πρεπει να του δωσουν το ελευθερο να αποφασισει για της μεταγγραφές, πχ η ανανεωση του Βιερινια ειναι σωστή
Μόνο οπαδοί του μπαογκ (και βάζελοι) θα μπορούσαν να πουν οτι το επιθετικό φάουλ του Ιγκασον στο Δεληζήση ήταν πέναλτι. Αλλά εδώ λένε οτι του Σίλβα στον Ζίφκοβιτς ήταν πέναλτι χαχαχαχαχαχα. Και για φάουλ λένε στον Τσιγάρα στο 0-2 χαχαχαχαχαχα. Πανηγυρίστε τώρα πάλι το χ. Από το χαμένο πέναλτι του Γιουνέζ και μετά μόνο πέρυσι στα πλει οφ που είχαμε 13 παίχτες μας κέρδισες. Από εδώ και πέρα θα πανηγυρίζει τα χ και με τη διαιτησία.
Jolly Roger έγραψε: 07 Μαρ 2021, 18:05
o Πολωνός του Γουλβς-Ολυμπιακός σφυράει
καμικάζι του Θόδωρα με τους 2 μπαμπάδες
αλλά και εκβιάσιμος από τον χοντρό
Πως φαίνεται ο τύπος που ξέρει το τόπι και έχει εσωτερική πληροφόρηση.
ξεκάθαρα εντολή Θόδωρα το πέναλτι, το Χ ευνοεί Τίγρη και ο Θόδωρας είναι κολλητός του τίγρεως.
hades έγραψε: 07 Μαρ 2021, 21:32
Αυτοκτονία ρε πουστη μου αυτοκτονία σήμερα Τζάμπα Χ Και.παλι το τρώμε στα χασομερια.οπως περισυ
Και αντί να τους κάνεις μπουρδέλο τους κράτησες
Η φάση για το 0-3 με Σασα-μανο 10 φορές να γίνει τις 9 γκολ θα μπει
Μέσα στο παιχνίδι είναι αυτά κάτι θα χάσεις Μας στοίχισε ότι πλην γκάμα και Μπέρτυ στον πάγκο δεν είχαμε κάποιον να κρατήσει μπαλα να τον βάλει Λείπει και ο μάτιγια
Αυτοκτονία σήμερα δεύτερη σε τέσσερις μέρες Στο δεύτερο δεν είχαμε ανάσες καθόλου για αυτό και πήγαμε πίσω Οι αλλαγές δεν βοήθησαν κάθησε και η φάση που το τρώμε καπάκι μετά τις αλλαγές και γίνεται το ένα δύο
Για το πεναλντυ δεν ξέρω Αν ήθελε το έδινε επιθετικό στον Δελή που τον κρατάει με το χέρι Κρίμα πάντως που ειδικα στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
hades έγραψε: 07 Μαρ 2021, 21:32
Αυτοκτονία ρε πουστη μου αυτοκτονία σήμερα Τζάμπα Χ Και.παλι το τρώμε στα χασομερια.οπως περισυ
Και αντί να τους κάνεις μπουρδέλο τους κράτησες
Η φάση για το 0-3 με Σασα-μανο 10 φορές να γίνει τις 9 γκολ θα μπει
Μέσα στο παιχνίδι είναι αυτά κάτι θα χάσεις Μας στοίχισε ότι πλην γκάμα και Μπέρτυ στον πάγκο δεν είχαμε κάποιον να κρατήσει μπαλα να τον βάλει Λείπει και ο μάτιγια
Αυτοκτονία σήμερα δεύτερη σε τέσσερις μέρες Στο δεύτερο δεν είχαμε ανάσες καθόλου για αυτό και πήγαμε πίσω Οι αλλαγές δεν βοήθησαν κάθησε και η φάση που το τρώμε καπάκι μετά τις αλλαγές και γίνεται το ένα δύο
Για το πεναλντυ δεν ξέρω Αν ήθελε το έδινε επιθετικό στον Δελή που τον κρατάει με το χέρι Κρίμα πάντως που ειδικα στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί
Μαλακίες έκανε ο Μάντζιος στο τέλος, μας είχατε πνίξει και σας έκλεισε
Όσο θα συνειδητοποιούν πως το πρωτάθλημα ήταν δοσμένο από τον Τσίπρα για να τους βουλώσει το στόμα στο ξεπούλημα της πατρίδας τους (και πατρίδας μας φυσικα) και ότι δεν πρόκειται να ξαναδούν στον αιώνα τον άπαντα, τόσο πιο πολλα παρόμοια φαινόμενα θα έχουμε.
Μέχρι να γίνει νομοτελειακά το μεγαλο μπαμ και να διαλυθούν οριστικά με χρεοκοπίες, υποβιβασμούς, φυγή του Ρώσου και όλα τα συνεπακόλουθα
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Πεναλταρα του Ινγκασον απλα ο τερμας δεν του εκοψε το κεφαλι.
Τα διποδα ομως εκει.
Ο ΠΑΟΚ σιγα σιγα ανεβαινει και βρισκει τα πατηματα του.
Ειμασταν κακιστοι σημερα και ατυχοι αλλα το νερο εχει μπει στο αυλακι.
Το παραρτημα του γαβρου πιστευω οτι θα καταφερει δυσκολα να κρατηθει στην τετραδα στο τελος του πρωταθληματος.
ΠΑΟΚτσηδες αν θελετε να καταλαβετε ποιους φοβουνται οι σπερματοποτες του μαρινακη κοιταξτε ποιους απο τον παοκ βριζουν τα καναλια και οι βρωμοφυλλαδες τους. Ο Γκαρσια να μεινει, και να χτιστει ο νεος παοκ καθως η αηττητη ομαδα που πηρε το νταμπλ διαλυθηκε απο τον πανιβλακα Φερειρα.