Κοίτα,όταν λέω ότι ο Τσελέντης είναι μαλάκας πραγματικά είναι και τον ξέρω.Ο άνθρωπος δεν μιλάει επιστημονικά τελικά, παρασύρεται απο το συναίσθημα,αλλά ανάλογα με το τι θα πει ο άλλος που αντιπαθεί και επίσης μιλάει κομματικά.Είναι τόσο βλαμένο που αν ο άλλος σεισμολόγος είναι άλλου κόμματος αυτός θα πει το αντίθετο και γενικά τα χώνει υπερβολικά και άκρως κατινίστικα,απλά για να την πει.stergiosbik έγραψε: 07 Μαρ 2021, 19:55Ακόμη μια φορά οι μλκς οι σεισμολόγοι δεν συμφωνούν πουθενά.Karolina έγραψε: 07 Μαρ 2021, 19:51 Στους τίτλους ειδήσεων του σκαι είπε ότι τελικά ο δεύτερος μεγάλος σεισμός των 5,9 τελικά ήταν απο άλλο ρήγμα,
Γενικά μη ακούτε τον Τσελέντη,και ξέρω τι σας λέω.Μέγας μαλάκας.
Θα πει αναλυτικά σε λίγο.
Ο ένας λέει ότι ήταν από το ίδιο ρήγμα.
Ο άλλος το αντίθετο.
Ύστερα απορούν που ο κόσμος δεν τους έχει σε υπόληψη.
Άσε δε που είναι και άκρως ανορθόγραφος.Τον έχω στο face και μου έχουν πεταχτεί τα μάτια όξω.Ο Χουλιάρας είνα απλά το τσιράκι του Τσελέντη .Στο μεταξύ ο Τσελέντης μπλογκάρι οποιονδήποτε στο face του πει έστω ότο ο τάδε σεισμολόγος έχει δίκιο(εκτός απο τον εαυτό το) Μιλάμε για μεγάλο αλήτη και απίστευτο εγωπαθή!
Σπουδάζω σεισμολογία και τα ξέρω και απο μέσα.Η μεγαλύτερη λέρα ειναι ο Τσελέντης.
Δεν είναι όλοι αναξιόπιστοι.Εχουμε και πολύ καλούς σεισμολόγους.
Σοβαρός επιστήνονας είναι ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος και ο Παπαζάχος.Υιός και πατέρας και ο φοβερος Δρακόπουλος!
Και ο Σταυρακάκης.Επιστήμονες πολύ σοβαροί και με ήθος!