ε πεςBeria έγραψε: 07 Μαρ 2021, 15:03
Κι εγώ έχω μια πολύ κυνική εκτίμηση για το τι έγινε με την 'απεργία πείνας' του Κουφοντίνα
Spoiler
https://www.kathimerini.gr/opinion/5612 ... taseis-25/
ε πεςBeria έγραψε: 07 Μαρ 2021, 15:03
Κι εγώ έχω μια πολύ κυνική εκτίμηση για το τι έγινε με την 'απεργία πείνας' του Κουφοντίνα
Το ανέβασε και ο φόσι. Και όντως είναι η περισσότερο συγκροτημένη άποψη από όσες έχουν εκφρασθεί μέχρι σήμερα.argouen έγραψε: 07 Μαρ 2021, 15:16ε πεςBeria έγραψε: 07 Μαρ 2021, 15:03
Κι εγώ έχω μια πολύ κυνική εκτίμηση για το τι έγινε με την 'απεργία πείνας' του Κουφοντίνα![]()
Spoiler
εγώ βαριέμαι να γράφωοπότε βαζω αυτο που το "πιάνει' καλά το θεμα
![]()
https://www.kathimerini.gr/opinion/5612 ... taseis-25/
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Όλα τα λεφτά ο ματάκιας στο 2.10georgebi έγραψε: 07 Μαρ 2021, 13:30 Αξιοθρήνητος...και αυτός ...και το χιούμορ του.....
https://twitter.com/ThanosTzimeros/stat ... 93312?s=20
Beria έγραψε: 07 Μαρ 2021, 15:34 Από την πρώτη ανάρτηση μου αναφορικά με την απεργία πείνας του Κουφοντίνα έγραψα ότι ο τύπος δεν έχει σκοπό να πεθάνει για την υπόθεση.
Δεν έχει αυτήν την ψυχολογική συγκρότηση. Ένας νάρκισσος με δολοφονικές τάσεις είναι, γι αυτό και δεν έχει μετανοήσει για τα εγκλήματά του.
Οπότε η ερώτηση που πρέπει να απαντηθεί είναι γιατί το έκανε και ποιος ωφελείται.
Το γιατί το έκανε έχει δυο απαντήσεις:
Είτε έπεσε στην παγίδα που του έστησε η Νικολάου και η κυβέρνηση με την μεταγωγή του και την πίεση που του άσκησαν και ξεκίνησε έναν αγώνα που δεν έιχε τα άντερα να τον τελειώσει
Είτε όλο αυτό το σκηνικό είναι ένα (κακοπαιγμένο) θέατρο για να αποδειχτεί η ανυποχώρητη στάση της κυβέρνησης απέναντι στους εκβιασμούς του τρομοκράτη και έγινε με πλήρη συμπαιγνία.
Σε κάθε περίπτωση ο μόνος που ωφελείται είναι η κυβέρνηση η οποία άκοπα έδειξε σθεναρή στάση, έδειξε σε όσους ονειρεύονται να τη διεμβολίσουν από τα δεξιά ότι δεν αστειεύεται και άδειασε τον Σύριζα που έπεσε με τα μούτρα στην παγίδα.
καζάν, καζάν, καζάν
Το εάν και τι συμφωνία έχει παιχτεί με τον Κουφοντίνα θα αποδειχτεί σύντομα.
υγ. Η εξασφάλιση του υιού Κουφοντίνα με όλες αυτές τις δημοσιογραφικές γελοιότητες είναι προφανής και την αφήνω απέξω
και εδω μπαινει το ερωτημα σχετικα με την πολιτικη αντιληψη που εχουνε τα στελεχη της αντιπολητευσης που στηριξανε το ολο αφηγημα ...Την ξέρεις την ιστορία με το σκορπιό και το βάτραχο.nostromos έγραψε: 07 Μαρ 2021, 17:44 ερωτημα σχετικα με την πολιτικη αντιληψη που εχουνε τα στελεχη της αντιπολητευσης που στηριξανε το ολο αφηγημα ...
Beria έγραψε: 07 Μαρ 2021, 15:34
Είτε όλο αυτό το σκηνικό είναι ένα (κακοπαιγμένο) θέατρο για να αποδειχτεί η ανυποχώρητη στάση της κυβέρνησης απέναντι στους εκβιασμούς του τρομοκράτη και έγινε με πλήρη συμπαιγνία.

ναι ... το επομενο μεγαλο στοιχημα ειναι να δουμε τον υιο Κουφωντινα σε ψηφοδελτιο
Αν γίνει αυτό θα είναι ιδεολογική ήττα των οπαδών της ιδεολογίας της 17 Νοεμβρηnostromos έγραψε: 07 Μαρ 2021, 17:51ναι ... το επομενο μεγαλο στοιχημα ειναι να δουμε τον υιο Κουφωντινα σε ψηφοδελτιο![]()
οι μισοι πολιτευομενοι με το Συριζα εχουνε αυτο το παραμυθι και εκλεγονται ... σιγα τη ντροπηΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Μαρ 2021, 17:53Αν γίνει αυτό θα είναι ιδεολογική ήττα των οπαδών της ιδεολογίας της 17 Νοεμβρη
Η οποία είχε αρνηθεί την εθνική συμφιλίωση και το καθεστώς της αστικής κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας και ήθελε να δημιουργήσει εμφύλιο πόλεμο στην χώρα ..
Κάνεις λάθοςnostromos έγραψε: 07 Μαρ 2021, 17:56οι μισοι πολιτευομενοι με το Συριζα εχουνε αυτο το παραμυθι και εκλεγονται ... σιγα τη ντροπηΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Μαρ 2021, 17:53Αν γίνει αυτό θα είναι ιδεολογική ήττα των οπαδών της ιδεολογίας της 17 Νοεμβρηnostromos έγραψε: 07 Μαρ 2021, 17:51
ναι ... το επομενο μεγαλο στοιχημα ειναι να δουμε τον υιο Κουφωντινα σε ψηφοδελτιο![]()
Η οποία είχε αρνηθεί την εθνική συμφιλίωση και το καθεστώς της αστικής κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας και ήθελε να δημιουργήσει εμφύλιο πόλεμο στην χώρα ..