!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αλεξία Μπακογιάννη: Κορωνοπάρτι την Τσικνοπέμπτη στη Παγκράτι με τη μουσική στη διαπασών

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Αλεξία Μπακογιάννη: Κορωνοπάρτι την Τσικνοπέμπτη στη Παγκράτι με τη μουσική στη διαπασών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Μαρ 2021, 10:43
Αρίστος έγραψε: 06 Μαρ 2021, 19:50
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2021, 19:34

Κάτι πιο... δομημένο;

Σε σχέση με το θέμα, έτσι;

Δεν επεβαλε τα μετρα της καραντινας ο χι μπαχαλος με τα χι ψυχολογικα προβληματα αλλα η κυβερνηση της ΝΔ που ψηφιστηκε για να κυβερνησει υπευθυνα και νηφαλια. Δεν εχει λοιπον τις ιδιες ευθυνες οταν σπαει τα μετρα της καραντινας ο μπαχαλος και τις ιδιες οταν τα σπαει ο χι υπουργος ή ο ιδιος ο πρωθυπουργος η μελος της οικογενειας του.

.
Φίλε Άριστο :D μια παρατήρηση
Όταν ένας στρατηγός η έστω Διοικητής μονάδας βγάζει διαταγές για μέτρα που πρέπει να εφαρμοστούν αυτό δεν σημαίνει ότι και ο ίδιος θα πρέπει να τηρήσει αυτά τα μέτρα η τους νόμους και κανονισμούς που θα πρέπει να τηρήσουν οι υφιστάμενοι του
Οι νόμοι και οι διαταγές είναι για τους από κάτω μας και όχι για εμάς τους ίδιους :wink

Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι σωστό και δίκαιο αυτό απλά .. συμβαίνει
Δεν είναι υπεράνω των νόμων. Κανονικά τους πιάνει όλους, όσους τουλάχιστον δεν έχουν ασυλία.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Αλεξία Μπακογιάννη: Κορωνοπάρτι την Τσικνοπέμπτη στη Παγκράτι με τη μουσική στη διαπασών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Μαρ 2021, 11:20
dna replication έγραψε: 07 Μαρ 2021, 11:02 κάνω παρέα στη ΓΑΛΗ και σε σένα ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ που υπερασπίζεστε τον Κούλη και την Οικογένεια
Οι Φρουροί της Αηδίας
Λίγα λόγια για τη λατρεία. :g094:

Ουτιδανοί, κουφορομά, τραγκοκόλακες, τελευταίοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Μαρ 2021, 11:32
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Μαρ 2021, 10:43
Αρίστος έγραψε: 06 Μαρ 2021, 19:50

Δεν επεβαλε τα μετρα της καραντινας ο χι μπαχαλος με τα χι ψυχολογικα προβληματα αλλα η κυβερνηση της ΝΔ που ψηφιστηκε για να κυβερνησει υπευθυνα και νηφαλια. Δεν εχει λοιπον τις ιδιες ευθυνες οταν σπαει τα μετρα της καραντινας ο μπαχαλος και τις ιδιες οταν τα σπαει ο χι υπουργος ή ο ιδιος ο πρωθυπουργος η μελος της οικογενειας του.

.
Φίλε Άριστο :D μια παρατήρηση
Όταν ένας στρατηγός η έστω Διοικητής μονάδας βγάζει διαταγές για μέτρα που πρέπει να εφαρμοστούν αυτό δεν σημαίνει ότι και ο ίδιος θα πρέπει να τηρήσει αυτά τα μέτρα η τους νόμους και κανονισμούς που θα πρέπει να τηρήσουν οι υφιστάμενοι του
Οι νόμοι και οι διαταγές είναι για τους από κάτω μας και όχι για εμάς τους ίδιους :wink

Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι σωστό και δίκαιο αυτό απλά .. συμβαίνει
Δεν είναι υπεράνω των νόμων. Κανονικά τους πιάνει όλους, όσους τουλάχιστον δεν έχουν ασυλία.
Η εξουσία είναι πάντοτε υπεράνω των νόμων που επιβάλει στους υπηκόους της
Κανένας νομοθέτης ΔΕΝ βγάζει νόμους για τον εαυτό του και κανένας Στρατηγός δεν βγάζει διαταγές που να ισχύουν και για αυτόν

Το ότι μπορεί ο Διευθυντής να επιτρέπεοωστην γυναίκα του να έρχεται στον χώρο της εργασίας του αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι και ο τελευταίος υπάλληλος έχει τα ίδια δικαιώματα (η προνόμια) :wink
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

axilmar έγραψε: 07 Μαρ 2021, 11:26 Τρελή ευκαιρία για Κούλη να δίνει ένα πρόστιμο στην αδερφή του και να δείξει ότι δεν έχουμε νεποτισμό.
https://en.wikipedia.org/wiki/Omert%C3%A0
ΑΙΝΕΙΑΝ06

dna replication έγραψε: 07 Μαρ 2021, 11:39
axilmar έγραψε: 07 Μαρ 2021, 11:26 Τρελή ευκαιρία για Κούλη να δίνει ένα πρόστιμο στην αδερφή του και να δείξει ότι δεν έχουμε νεποτισμό.
https://en.wikipedia.org/wiki/Omert%C3%A0
Πάντως μια τέτοια κίνηση θα έδινε πόντους στον Μητσοτάκη
Άσχετα με το εάν παρασκηνιακά θα πλήρωνε ο ίδιος το πρόστιμο

Ούτε στημένο να ήταν τέτοιο σκηνικό .. :roll:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Μαρ 2021, 11:48
Τελικώς, κατάλαβε κάποιος ποιο ακριβώς ήταν το σκηνικό;

Να το κάνει εικόνα ρε παιδί μου.

:P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μαρ 2021, 11:51

Πάντως , σοβαρά τώρα :D
Εάν ήμουν εγώ στην θέση του Μητσοτάκη θα έριχνα πρόστιμο στην Αλεξία ,για να δείξω αμερόληπτο αυστηρό προφίλ , άσχετα μετά με το εάν θα πλήρωνα εγώ το πρόστιμο για να μην παρεξηγηθεί σαν συγγενικό πρόσωπο

Μην σου πω ότι θα έπρεπε να το είχαμε στήσει σαν συμβάν για επικοινωνιακούς λόγους ..
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Μαρ 2021, 11:54

Εάν ήμουν εγώ στην θέση του Μητσοτάκη θα έριχνα πρόστιμο στην Αλεξία ,για να δείξω αμερόληπτο αυστηρό προφίλ , άσχετα μετά με το εάν θα πλήρωνα εγώ το πρόστιμο για να μην παρεξηγηθεί σαν συγγενικό πρόσωπο

Μην σου πω ότι θα έπρεπε να το είχαμε στήσει σαν συμβάν για επικοινωνιακούς λόγους ..
Συμφωνώ 100% αλλά για ποιο λόγο θα έριχνες το πρόστιμο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μαρ 2021, 11:56
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Μαρ 2021, 11:54

Συμφωνώ 100% αλλά για ποιο λόγο θα έριχνες το πρόστιμο;
Για να δείξω στον ελληνικό λαό ότι σαν αυστηρός και δίκαιος πρωθυπουργός δεν χαρίζομαι ούτε κάνω εξαιρέσεις ακόμη και στα συγγενικά μου πρόσωπα ..ως προς την αυστηρή εφαρμογή των μέτρων :wink
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Μετα το κορονοπαρτι της Αλεξιας, το κορονογλεντι του Χαρδαλια.

Υποψιν οτι η Αλεξια σημερα ειπε οτι την Τσικνοπεμπτη ειχε απλα οικογενειακη συγκεντρωση σπιτι της...

και η Δημοκρατια απαντησε πως διαφωνει γιατι τα γραφεια της ειναι πολυ κοντα στο σπιτι της Αλεξιας και οι εργαζομενοι στη Δημοκρατια που περασαν κοντα απο το σπιτι της Αλεξιας ειπαν διαφορετικα πραγματα.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”