Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Μαρ 2021, 20:23 Καλή, έξυπνη, ικανή μιλλένιαλ. Αλλά ...έχει ένα σετ από catchphrases που χρησιμοποιεί μη-ειρωνικά σε εντελώς καθορισμένες περιστάσεις, σαν προγραμματισμένη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαρτύριο της σταγόνας στο χώρο εργασίας
Re: Μαρτύριο της σταγόνας στο χώρο εργασίας
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Συνέχισε και φρόντισε να το απολαμβάνεις,σαν να απαντάς στον ΑΙΝΕΙΑΝDwarven Blacksmith έγραψε: 06 Μαρ 2021, 20:42Αυτό το έκανα. Απαντάει "Έτσι!" ή "πρέπει να το κάνω κόπυράιτ".Feindflug έγραψε: 06 Μαρ 2021, 20:37 Δοκίμασε να προλάβεις να τις πεις εσύ πρώτα αυτές τις ατάκες, τύπε. Π.χ.
- Καλημέρα, Μαρία. Τι κάνεις; Όλα καλά, όλα ανθηρά;
ή
- Δώσε μας μια εικόνα για το τι εννοείς.
Μετά συνεχίζει με περισσότερο ενθουσιασμό.
- Dwarven Blacksmith
Αυτό δεν ισχύει και το είπα στο αρχικό ποστ, πανέξυπνη είναι (και δεν εννοώ πονηρή). Μάλιστα πριν έρθω μου είπε που παίζουν οι μισθοί ώστε να διαπραγματευτώ με τους ανώτερους. Based millenial comrade δηλαδή.nick έγραψε: 06 Μαρ 2021, 20:52 Λογικά έχεις αυτή την αίσθηση ότι μια ηλίθια με μεγαλύτερο μισθό είναι από πάνω σου. Γενικά δεν μετράει πολύ το iq για να ανέβεις σε ιεραρχία.
Πες της:"έχουμε πρόβλημα , θα το δω και θα σε πάρω πίσω".Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Μαρ 2021, 20:23 Έχω λοιπόν τη συνεργάτιδα/ηγέτιδα της ομάδας. Καλή, έξυπνη, ικανή μιλλένιαλ. Αλλά ...έχει ένα σετ από catchphrases που χρησιμοποιεί μη-ειρωνικά σε εντελώς καθορισμένες περιστάσεις, σαν προγραμματισμένη.
Για λόγους ανωνυμίας, θα αλλάξω εδώ τις φράσεις με φανταστικές. Σκεφτείτε λοιπόν ένα άνθρωπο που στην πρωϊνή βιντεοκλήση αρχίζει με το "Όλα καλά όλα ανθηρά" και συνεχίζει με το "πάμε στα βαθιά;". Όταν εξηγεί κάτι πετάει το "δίνω εικόνα:". Και πολλές άλλες για κάθε περίσταση, "έβγαζα κάστανα απ' τη φωτιά", "βρήκα λάκκο στη φάβα" κ.ο.κ. Αυτές δεν αντικαθιστούν η μία την άλλη, είναι αυστηρά μία για κάθε περίπτωση,
Είμαι σίγουρος ότι μετά το σεξ έχει πάλι κάποια ατάκα, στυλ "ήρθα, είδα, τελείωσα". Αλλά αυτό είναι μόνο μία υπόθεση.
Τι μπορώ να κάνω, υπάρχουν περιθώρια δράσης ή απλά κάποια μέρα θα σπάσω και θα το μάθετε στις ειδήσεις;
-
Γενιά της Αγαμίας
Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Μαρ 2021, 20:23 Έχω λοιπόν τη συνεργάτιδα/ηγέτιδα της ομάδας. Καλή, έξυπνη, ικανή μιλλένιαλ. Αλλά ...έχει ένα σετ από catchphrases που χρησιμοποιεί μη-ειρωνικά σε εντελώς καθορισμένες περιστάσεις, σαν προγραμματισμένη.
Για λόγους ανωνυμίας, θα αλλάξω εδώ τις φράσεις με φανταστικές. Σκεφτείτε λοιπόν ένα άνθρωπο που στην πρωϊνή βιντεοκλήση αρχίζει με το "Όλα καλά όλα ανθηρά" και συνεχίζει με το "πάμε στα βαθιά;". Όταν εξηγεί κάτι πετάει το "δίνω εικόνα:". Και πολλές άλλες για κάθε περίσταση, "έβγαζα κάστανα απ' τη φωτιά", "βρήκα λάκκο στη φάβα" κ.ο.κ. Αυτές δεν αντικαθιστούν η μία την άλλη, είναι αυστηρά μία για κάθε περίπτωση,
Είμαι σίγουρος ότι μετά το σεξ έχει πάλι κάποια ατάκα, στυλ "ήρθα, είδα, τελείωσα". Αλλά αυτό είναι μόνο μία υπόθεση.
Τι μπορώ να κάνω, υπάρχουν περιθώρια δράσης ή απλά κάποια μέρα θα σπάσω και θα το μάθετε στις ειδήσεις;
στην πλειοψηφία των μιλλενιογυναικων αρέσει το αίσθημα ασφάλειας και οι αγαπημένες εκφράσεις έχουν μια αίσθηση θαλπωρής για αυτές
επίσης τους αρέσει να μιλάνε συνέχεια, άρα αν δεν υπάρχουν άλλα νέα ή η περίσταση δεν συνάδει με πολλές οικειότητες, τότε θα γεμίσουν επίσης την τρομακτική σιωπή με κλισέ
επίσης είναι ιδιαίτερα μιμητικές, έτσι και έκανε το ίδιο κάποιος παλιός προϊστάμενος της ή το είδε σε κάνα σεμινάριο, την γάμησες
τέλος, τους αρέσουν οι αγγλικοί μεταφρασμένοι όροι γιατί είναι στην ψυχούλα τους μέσα η ανάγκη του ξεβλαχέματος
τώρα νιώθεις το αρχέτυπο ένστικτο του άντρα - μπαμπουίνου που σιχαίνεται την επαναληψη (αν τουλαχιστον δεν μιλαμε για ρουτινα που την επελεξε εξ αρχης αυτος [βλ. μπουμερ] και μπορει να φυγει οποτε θελει)
ο μόνος τρόπος είναι να το διακωμωδήσεις στο μυαλό σου ή να χρησιμοποιείς κάθε μέρα νέες ατάκες με στόμφο, μπας και αντιγράψει καμία ή να γίνεις εσύ ο ξινίλας επικεφαλής και όλοι να ακούνε τις δικές σου μαλακίες
-
Γενιά της Αγαμίας
σου έδωσε την γενική εικόνα, δηλαδήDwarven Blacksmith έγραψε: 06 Μαρ 2021, 21:02Αυτό δεν ισχύει και το είπα στο αρχικό ποστ, πανέξυπνη είναι (και δεν εννοώ πονηρή). Μάλιστα πριν έρθω μου είπε που παίζουν οι μισθοί ώστε να διαπραγματευτώ με τους ανώτερους.nick έγραψε: 06 Μαρ 2021, 20:52 Λογικά έχεις αυτή την αίσθηση ότι μια ηλίθια με μεγαλύτερο μισθό είναι από πάνω σου. Γενικά δεν μετράει πολύ το iq για να ανέβεις σε ιεραρχία.
- Dwarven Blacksmith
dotcom έγραψε: 06 Μαρ 2021, 21:02 Συνέχισε και φρόντισε να το απολαμβάνεις,σαν να απαντάς στον ΑΙΝΕΙΑΝ![]()
![]()
Αυτή πρέπει να είναι η καλύτερη απάντηση.
Κι αυτό γαμάτο ποστ. Που ξέρεις όμως εσύ τις μιλλενιογυναίκες;Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 06 Μαρ 2021, 21:05 στην πλειοψηφία των μιλλενιογυναικων αρέσει το αίσθημα ασφάλειας και οι αγαπημένες εκφράσεις έχουν μια αίσθηση θαλπωρής για αυτές
επίσης τους αρέσει να μιλάνε συνέχεια, άρα αν δεν υπάρχουν άλλα νέα ή η περίσταση δεν συνάδει με πολλές οικειότητες, τότε θα γεμίσουν επίσης την τρομακτική σιωπή με κλισέ
επίσης είναι ιδιαίτερα μιμητικές, έτσι και έκανε το ίδιο κάποιος παλιός προϊστάμενος της ή το είδε σε κάνα σεμινάριο, την γάμησες
τέλος, τους αρέσουν οι αγγλικοί μεταφρασμένοι όροι γιατί είναι στην ψυχούλα τους μέσα η ανάγκη του ξεβλαχέματος
τώρα νιώθεις το αρχέτυπο ένστικτο του άντρα - μπαμπουίνου που σιχαίνεται την επαναληψη (αν τουλαχιστον δεν μιλαμε για ρουτινα που την επελεξε εξ αρχης αυτος [βλ. μπουμερ] και μπορει να φυγει οποτε θελει)
ο μόνος τρόπος είναι να το διακωμωδήσεις στο μυαλό σου ή να χρησιμοποιείς κάθε μέρα νέες ατάκες με στόμφο, μπας και αντιγράψει καμία ή να γίνεις εσύ ο ξινίλας επικεφαλής και όλοι να ακούνε τις δικές σου μαλακίες![]()
Τι φάση η κιασουδί δικιά μου; σαν αυτό που με είπες, πως το είπες, τις προάλλες, βγάζει αυτό το ταξική αρρενωπότητα; όπως ο νάνος πχ που κατευθείαν άρχιζε να φαντάζεται πως θα ήταν το... ξες, μαζί με δικιά του;Καραμελίτσα έγραψε: 06 Μαρ 2021, 20:29 Α, είχα μια συγκάτοικο έτσι. Συμπαθητική ήταν. Αλλά τελικά τσακωθήκαμε και δε μιλιόμαστε.
Τώρα που το λες η αφορμή ήταν ασήμαντος. Λές να είχε φορτώσει το νευρικό μου σύστημα από τις φράσεις της;
Χμμ, για πες μου. Μήπως στο γραφείο της είναι όλα ταυτοποιημένα με αυστηρή σειρά και βγάζει κραυγές αν της μετακινήσεις κάτι;
Είχα κι εγώ μια τέτοια "συγκάτοικο" γιαφτό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
*κατς φρέιζισζΝon4me έγραψε: 06 Μαρ 2021, 20:31 Αποδέξου τις κατσ φρεισ απ οπου κι αν προερχονται . Σε περιπτωση που σπασεις και σε δειξει η τεληοραση να εχεις κανει προεργασια για διαφημιση του ασυλου με μπλουζακι - τυπωμενα γραμματα μετάλικα γραμματοσειρα του τυπου .
-
Γενιά της Αγαμίας
τις παρατηρω απο το παραθυρο του σκοτεινου μου πυργου (ειπε και δαγκωσε μια μπουκια απο το φαλαφελ του, σκεπτομενος τις δευτερες μοναχικες διακοπες του το καλοκαιρι,τις βασανιστικες εμβοες και το κοριτσι που του χαμογελασε στο φροντιστηριο)
Spoiler
αν μας διαβαζει η καραμελιτσα, αλλαζω την απαντηση σε
ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ
ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ
-
Γενιά της Αγαμίας
sys3x έγραψε: 06 Μαρ 2021, 21:13 ταξική αρρενωπότητα; όπως ο νάνος πχ που κατευθείαν άρχιζε να φαντάζεται πως θα ήταν το... ξες, μαζί με δικιά του;
- Καραμελίτσα
Τοξική αρρενωπότητα, είχα πει. Ταξική αρρενωπότητα είναι να χρησιμοποιείς τον ανδρισμό σου για να ανεβαίνεις τάξη.sys3x έγραψε: 06 Μαρ 2021, 21:13Τι φάση η κιασουδί δικιά μου; σαν αυτό που με είπες, πως το είπες, τις προάλλες, βγάζει αυτό το ταξική αρρενωπότητα; όπως ο νάνος πχ που κατευθείαν άρχιζε να φαντάζεται πως θα ήταν το... ξες, μαζί με δικιά του;Καραμελίτσα έγραψε: 06 Μαρ 2021, 20:29 Α, είχα μια συγκάτοικο έτσι. Συμπαθητική ήταν. Αλλά τελικά τσακωθήκαμε και δε μιλιόμαστε.
Τώρα που το λες η αφορμή ήταν ασήμαντος. Λές να είχε φορτώσει το νευρικό μου σύστημα από τις φράσεις της;
Χμμ, για πες μου. Μήπως στο γραφείο της είναι όλα ταυτοποιημένα με αυστηρή σειρά και βγάζει κραυγές αν της μετακινήσεις κάτι;
Z
Καλά ρε, μη βαράς, βάλε μπιπ στο α και τέρμα το γκάζι γιατί θα βράσουν τα ροβύθια δικιά μου ναόμε.Καραμελίτσα έγραψε: 06 Μαρ 2021, 23:00Τοξική αρρενωπότητα, είχα πει. Ταξική αρρενωπότητα είναι να χρησιμοποιείς τον ανδρισμό σου για να ανεβαίνεις τάξη.sys3x έγραψε: 06 Μαρ 2021, 21:13Τι φάση η κιασουδί δικιά μου; σαν αυτό που με είπες, πως το είπες, τις προάλλες, βγάζει αυτό το ταξική αρρενωπότητα; όπως ο νάνος πχ που κατευθείαν άρχιζε να φαντάζεται πως θα ήταν το... ξες, μαζί με δικιά του;Καραμελίτσα έγραψε: 06 Μαρ 2021, 20:29 Α, είχα μια συγκάτοικο έτσι. Συμπαθητική ήταν. Αλλά τελικά τσακωθήκαμε και δε μιλιόμαστε.
Έχω κι άλλες απορίες όμως γαμώτ.
Τέσπα, γενιά της Αγαμίας δικιά σου, Λίτσα δεν υπονοώ κάτι, ότι δε γαμάς δηλαδή και τέτοια, δε φταίω εγώ, αυτός το διάλεξε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Καραμελίτσα
Πάντως ο νάνος είναι άψογος. Κριτίκαρε την τύπισσα με μηδενική έμφυλη προκατάληψη, θα μπορούσε να ναι άνδρας.
Z
- Otto Weininger
Πες πρώτος όλες τις φράσεις με την μία:Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Μαρ 2021, 20:23 Έχω λοιπόν τη συνεργάτιδα/ηγέτιδα της ομάδας. Καλή, έξυπνη, ικανή μιλλένιαλ. Αλλά ...έχει ένα σετ από catchphrases που χρησιμοποιεί μη-ειρωνικά σε εντελώς καθορισμένες περιστάσεις, σαν προγραμματισμένη.
" Καλημέρα [όνομα], όλα καλά όλα ανθηρά σήμερα; Πάμε τώρα στα βαθιά, σου δίνω εικόνα. Κοίταξες μήπως έχει κάποιο λάκκο η φάβα ή θα πρέπει να βγάλω εγώ τα κάστανα από την φωτιά; "
edit: μόλις διάβασα ότι σε αυτή την περίπτωση απαντάει με το ίδιο αν όχι χειρότερο στυλ.
Έχω και πάλι κάποιες λύσεις, αλλά θα πρέπει πρώτα να έχεις βρει άλλη δουλειά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 06 Μαρ 2021, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
-
- 199 Απαντήσεις