Τον Τσίπρα τον κερδίζω και εγώ.
Ο Κυριάκος θα κάνει πάρτι.
Τον Τσίπρα τον κερδίζω και εγώ.
Εγώ δε νομίζω ότι θα κάνει πάρτι, και αυτό είναι ενδεικτικό, όταν έχεις για αντίπαλο ένα άτομο με τέτοια πολιτική πορεία τα τελευταία χρόνια.Φωτιά στα τόπια έγραψε: 12 Απρ 2018, 21:51Τον Τσίπρα τον κερδίζω και εγώ.
Ο Κυριάκος θα κάνει πάρτι.
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
Εξαρτάται από τον ίδιο τον Κούλη αν θα είναι παρένθεση.Δρακουμελ έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:18 Καλα δειτε τα επομενα 2 χρονια πως εφαρμοζεται σωστα το σχεδιο δεξιας παρενθεσης απο τον μετρ της πολιτικης Αλεξη.
Δεν θα υπάρξει καμία παρένθεση αν η Ν.Δ. κάνει την απλή κίνηση να μην αλλάξει τον εκλογικό νόμο και να αφήσει την α.α. που ισοδυναμεί με συγκυβέρνηση Ν.Δ./σύριζα μετά από μια τετραετία νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης. Μετά, θα είναι πρωτίστως ο σύριζα αυτός που θα διαλύσει, αφού οι μισοί και πλέον ψηφοφόροι του τον στηρίζουν στο όνομα της κλασικής αντιδεξιάς συσπείρωσης.Δρακουμελ έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:18 Καλα δειτε τα επομενα 2 χρονια πως εφαρμοζεται σωστα το σχεδιο δεξιας παρενθεσης απο τον μετρ της πολιτικης Αλεξη.