https://www.protothema.gr/life-style/ar ... 1614977708
Σκληρός καριολης.

Δεν νομίζω ότι ήταν θιασάρχης.Σενέκας έγραψε: 06 Μαρ 2021, 10:03 αυτά παθαίνεις όταν επι 60 χρόνια πείθεις τον κάθε θιασάρχη ότι επιτελεί λειτούργημα και ότι είναι κάτι παραπάνω απο ένας διασκεδαστής και τον λούζεις με κρατικό χρήμα για να επιβεβαιώσεις πόσο σημαντικός είναι για την κοινωνία μας και πόσο πολύ τον χρειαζόμαστε και πρέπει να του λέμε κι ευχαριστώ που μας κάνει τη χάρη να μας εκπολιτίζει....Δημιουργείς ναρκισσιστικά τέρατα
Που τελικώς είναι ναρκισσιστικά καλλικαντζαράκια.Σενέκας έγραψε: 06 Μαρ 2021, 10:03 αυτά παθαίνεις όταν επι 60 χρόνια πείθεις τον κάθε θιασάρχη ότι επιτελεί λειτούργημα και ότι είναι κάτι παραπάνω απο ένας διασκεδαστής και τον λούζεις με κρατικό χρήμα για να επιβεβαιώσεις πόσο σημαντικός είναι για την κοινωνία μας και πόσο πολύ τον χρειαζόμαστε και πρέπει να του λέμε κι ευχαριστώ που μας κάνει τη χάρη να μας εκπολιτίζει....Δημιουργείς ναρκισσιστικά τέρατα
Δεν κατηγορείται για σεξουαλικά θέματα ή ποινικά ο Λιβαθηνος.
Σενέκας έγραψε: 06 Μαρ 2021, 10:03 αυτά παθαίνεις όταν επι 60 χρόνια πείθεις τον κάθε θιασάρχη ότι επιτελεί λειτούργημα και ότι είναι κάτι παραπάνω απο ένας διασκεδαστής και τον λούζεις με κρατικό χρήμα για να επιβεβαιώσεις πόσο σημαντικός είναι για την κοινωνία μας και πόσο πολύ τον χρειαζόμαστε και πρέπει να του λέμε κι ευχαριστώ που μας κάνει τη χάρη να μας εκπολιτίζει....Δημιουργείς ναρκισσιστικά τέρατα

Αν όντως έγινε αυτό που περιγράφεται, αυτό που σίγουρα δεν ποίησε ήταν ήθος.
Συμφωνάμε, αλλά μπορεί να υπάρχουν δεξιότητες που να ισοφαρίζουν τις άλλες. Σπάνια, αλλά μπορεί. Το δεύτερο, είναι σωστό που λες, κακώς συμπεριφέρθηκε. Βασίστηκα στη θέση σου και δευτερολόγησα, αναπτύσσοντάς την.Καραμελίτσα έγραψε: 06 Μαρ 2021, 17:39 Εξαιρετικά αγενής συμπεριφορά, προφανώς. Καφρίλα
Αλλά επί της ουσίας έχει άδικο;
Προσωπικά δεν καταλαβαίνω αυτα περί του θεάτρου ως πολιτισμός και δε συμμαζευεται, αλλά δεν απαιτεί συγκεκριμένες δεξιότητες το να παίζεις θέατρο; Μπορεί να παίξει όποιος δεν τις έχει;
Παλιά μεταδίδανε θεατρικά στο ραδιόφωνοCavaliere έγραψε: 06 Μαρ 2021, 19:34 Η σχολή του Ε.Θ. πάντως ως και τη δεκαετία του 90 που ήμουν Ελλάδα, έκανε ιατρικές εξετάσεις στους πρωτοετείς. Αν ακόμα ισχύει αυτό, δεν φταίει ο Λιβαθηνός μόνο, αν και ο τρόπος που μίλησε ήταν λάθος. Ότι, δηλ. το Θέατρο είναι φασιστικό. Δεν είναι. Κάποτε είχα μιλήσει για την περίπτωση δύο τυφλών που δεν μπορούσαν να σπουδάσουν Υποκριτική λόγω της κατάστασής τους, ενώ παίζαν καλά. Είναι μεγάλο θέμα, με επιχειρήματα κι από τις 2 πλευρές. Εγώ ακόμα δεν έχω οριστική απάντηση.