Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Anxhela Peristeri was born on 24 March 1986 into an Albanian family of the Eastern Orthodox faith in the city of Korçë, then part of the People's Republic of Albania, present Albania.[1][2][3] After graduating from high school in Tirana, Peristeri and her family moved to Greece.[4][5] Describing her life in the latter country, she had stated that she experienced racism and discrimination because of her Albanian origin.[6][7]
εδώ είμαστε. Τζακ ποτ
Παλαιοελλαδίτης, αυτή θα την έλεγες ελληνίδα ή όχι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σενέκας την 06 Μαρ 2021, 00:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ορθόδοξη, Περιστέρη, Κορυτσά. Προφανώς έχει ελληνική καταγωγή. Το θέμα είναι, με βάση ότι έφυγε και μας απαρανήθηκε γιατί βίωσε ρατσισμό, τη θεωρούμε ελληνίδα ή όχι;
Ορθόδοξη, Περιστέρη, Κορυτσά. Προφανώς έχει ελληνική καταγωγή. Το θέμα είναι, με βάση ότι έφυγε και μας απαρανήθηκε γιατί βίωσε ρατσισμό, τη θεωρούμε ελληνίδα ή όχι;
Το Λύκειο το τέλειωσε στα Τίρανα λέει. Δηλαδή ήρθε στην Ελλάδα μεγάλη σε ηλικία , περίπου 20 ετών. Τι ρατσισμό γνώρισε ;
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Συγγνώμη αλλά ρωτάς το λάθος άτομο.
Daje.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Το Λύκειο το τέλειωσε στα Τίρανα λέει. Δηλαδή ήρθε στην Ελλάδα μεγάλη σε ηλικία , περίπου 20 ετών. Τι ρατσισμό γνώρισε ;
Που να ξέρω. Έτσι λέει παραπάω. Μπορεί να μην τη θέλανε στα σκυλάδικα της εθνικής επειδή ήταν αλβανίδα, όπως τη Φουρεράι που της είπανε να λέει ότι είναι μεξικάνα