Στην ουσία, η κυβέρνηση ξεφτίλισε τον Κουφοντίνα, αλλά και τους υποστηρικτές του. Εκτός και αν δεν σταματήσει την απεργία ή αν ξανασκεφθεί το μέγεθος της ξεφτίλας και αλλάξει πάλι στάση.
Σταμάτησε την απεργία δίψας και συνεχίζει την απεργία πείνας.Ο λόγος ίσως είναι ότι δεν συνεδρίασε σήμερα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας για να εξετάσει το αίτημά του για Κορυδαλλό και πάει Δευτέρα.Πολύ πιθανόν να γίνονται συνεννοήσεις για να βρεθεί φόρμουλα την οποία ασφαλώς θα ανακοινώσει η ανεξάρτητη δικαιοσύνη.
Πιθανως να το εχουν υπολογισει αυτο.
Τις επομενες εκλογες θα τις χασουν και Μετα απο νεα ηττα ο Τσιπρας θα αμφισβητηθει.
Οποτε κοιτανε να κρατησουν κοντα τον σκληρο πυρηνα που κραταει τα κλειδια του κομματος, για την επικειμενη εσωκομματικη μαχη.
Αν αύριο οι "εγνωσμένου κύρους και αξιοπιστίας" εταιρείες κάνουν ένα poll με ερώτημα του τύπου: "συμφωνείτε να επανέλθει η θανατική ποινή στην Ελλάδα;", να μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι το ποσοστό θετικής απόκρισης θα είναι βορεοκορεατικό.
Το ίδιο -περίπου- θα συμβεί αν το ερώτημα είναι του τύπου: "Συμφωνείτε να δημεύεται η περιουσία και να αφαιρούνται τα πολιτικά δικαιώματα των κίναιδων;"
Για να μην σάς πω τι θα συμβεί αν αύριο γίνει ένα poll με ερώτημα: "Συμφωνείτε να κάνουμε γιούρια στους παλιότουρκους και να πάρουμε την πόλη και την αγιά σοφιά;"
Ναύτης έγραψε: 05 Μαρ 2021, 22:22
Αν αύριο οι "εγνωσμένου κύρους και αξιοπιστίας" εταιρείες κάνουν ένα poll με ερώτημα του τύπου: "συμφωνείτε να επανέλθει η θανατική ποινή στην Ελλάδα;", να μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι το ποσοστό θετικής απόκρισης θα είναι βορεοκορεατικό.
Το ίδιο -περίπου- θα συμβεί αν το ερώτημα είναι του τύπου: "Συμφωνείτε να δημεύεται η περιουσία και να αφαιρούνται τα πολιτικά δικαιώματα των κίναιδων;"
Για να μην σάς πω τι θα συμβεί αν αύριο γίνει ένα poll με ερώτημα: "Συμφωνείτε να κάνουμε γιούρια στους παλιότουρκους και να πάρουμε την πόλη και την αγιά σοφιά;"
Ευτυχώς ή δυστυχώς, όποιος θέτει εαυτόν εκτός κοινότητας και βρίσκει τον δρόμο του προς την φυλακή, έρχεται ταυτόχρονα αντιμέτωπος και με την αδιαφορία της πλειοψηφίας του κόσμου εκεί έξω. Δηλαδή οι υπόλοιποι είναι μαλάκες που δεν εγκληματούν; Άσε που οι απλός κόσμος έχει τόσα σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, που το τελευταίο που θέλει είναι να ασχολείται με την ντόλτσε βίτα των δολοφόνων, των εγκληματιών και των λοιπών βαρυποινιτών που τρωγοπίνουν για χρόνια πίσω από τα σίδερα, χωρίς να προσφέρουν τίποτα.
Ευτυχώς ή δυστυχώς, όποιος θέτει εαυτόν εκτός κοινότητας και βρίσκει τον δρόμο του προς την φυλακή, έρχεται ταυτόχρονα αντιμέτωπος και με την αδιαφορία της πλειοψηφίας του κόσμου εκεί έξω. Δηλαδή οι υπόλοιποι είναι μαλάκες που δεν εγκληματούν; Άσε που οι απλός κόσμος έχει τόσα σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, που το τελευταίο που θέλει είναι να ασχολείται με την ντόλτσε βίτα των δολοφόνων, των εγκληματιών και των λοιπών βαρυποινιτών που τρωγοπίνουν για χρόνια πίσω από τα σίδερα, χωρίς να προσφέρουν τίποτα.
Εγώ σχολίασα τα αποτελέσματα του poll, τα polls γενικότερα.
Κατά τ' άλλα, δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο σ' αυτά που μού γράφεις, με την έννοια ότι, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι παρά ένα απειροελάχιστο ποσοστό απ' αυτούς που διαμαρτύρονται εκείνοι που υποστηρίζουν τον Κουφοντίνα ως πρόσωπο και τις δολοφονικές πρακτικές του.
Σ αυτό το νήμα που γραφεις το οποίο εγώ δημιούργησα και σε μεγάλο βαθμό εγώ διατήρησα για να χλευάζω τον ''αγώνα'' του Κουφοντινα, μπορώ να σου πω πως και στα 3 ερωτήματα σου απαντώ κατηγορηματικά ΟΧΙ
Και σαν και μένα είναι πολλοί...
ούτε μπορεί να φανταστεί το μυαλο σου πόσοι πολλοί είμαστε.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Το θέμα είναι ότι εδώ μιλάμε για έναν αμετανόητο κοινωνικοπαθή χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης. Κι αυτοί οι χαζούληδες που βγήκαν να φάνε το μπουγέλο νομίζοντας ότι είναι "σύντροφοί του", δεν είναι παρα πιόνια στο παιχνίδι του Κουφοντίνα και της Κούρτοβικ. Τους χρησιμοποιούν ωες ανθρώπινες ασπίδες για πιέσουν την κυβέρνηση να το αποφυλακίσει, και δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι αν κάποιους απ'αυτούς που έφαγε σήμερα τη μάνικα για χάρη του τύχαινε να βρεθεί στον δρόμο του την ώρα που ο Κουφοντίνας ετοιμαζόταν να τραβήξει σκανδάλη ή να ρίξει τη ρουκέτα, δε θα είχε κανένα απολύτως ενδοιασμό να τους στείλει στον άλλο κόσμο, γιατί δεν του είναι τίποτα. Δεν αξίζουν στα μάτι τους παραπάνω απο τις ανθρώπινες ζωές που αφαίρεσε.
Είναι γελοίο αλλά έχει και μια τραγικότητα ταυτόχρονα το πόσο χαζοί είναι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι...
Σ αυτό το νήμα που γραφεις το οποίο εγώ δημιούργησα και σε μεγάλο βαθμό εγώ διατήρησα για να χλευάζω τον ''αγώνα'' του Κουφοντινα, μπορώ να σου πω πως και στα 3 ερωτήματα σου απαντώ κατηγορηματικά ΟΧΙ
Και σαν και μένα είναι πολλοί...
ούτε μπορεί να φανταστεί το μυαλο σου πόσοι πολλοί είμαστε.
Δεν είναι προσωπικό το θέμα, κακώς το εκλαμβάνεις έτσι.
Κατά τα λοιπά, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μάλλον πέφτεις έξω. Είναι πάρα πολλοί, αποκαρδιωτικά πολλοί, εκείνοι που θα σού απαντήσουν αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη: "ναι", και στα τρία ερωτήματα που έθεσα. Εσύ και εγώ θα είχαμε καταγραφεί ως μειοψηφία στα polls αυτά.
Πρακτικές τύπου Τουρκίας ειναι άμα τις εφαρμόζεις στους δημοκρατικούς πολιτες για να διατηρήσεις την προσωπική σου εξουσια. Άμα τις εφαρμόζεις στους αντιδημοκρατες και τους παρακμιακους με τα daddy issues είναι έτσι γαμαει η δημοκρατία.
οκ τοτε μην μου ανοιγεις νηματα κλαψας για τις ελληνιολες στο σχολειο,εσυ τις δημιουργεις υπερασπιζομενος την δημοκρατια
Έλα τώρα, δε μπορώ να σκεφτώ κάποια αιτιακή σύνδεση ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Πρόκειται ξεκάθαρα για άτυχη απόπειρα να υποστώ συναισθηματική ζημιά αφού σε επίπεδο λογικών επιχειρημάτων οτιδήποτε σκέφτηκες να εξαπολυσεις ενάντια στις θεσεις μου θα είχε την τύχη ροζ φουσκωτου φλαμίνγκο απέναντι σε αρμάδα πολεμικών πλοίων.
παρεπιπτοντως δημοκρατικο ισχυριζεται οτι ειναι και το καθεστως στην τουρκια