Αυτό δεν το είδα. Ισχύει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαράδεκτος Ελ Αράμπι.
Re: Απαράδεκτος Ελ Αράμπι.
Όχι.
Ναι.
Φαίνεται και απο την κίνηση, σπάει ο λαιμός μπροστά, ρίχνει τη ροχαλα και επανέρχεται.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Και ο τερματοφύλακας, φτύνεται στα μούτρα και δεν αντιδρά καθόλου;Prepon έγραψε: 05 Μαρ 2021, 20:01Ναι.
Φαίνεται και απο την κίνηση, σπάει ο λαιμός μπροστά, ρίχνει τη ροχαλα και επανέρχεται.
- Οργισμένος

ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Καλα, εσένα αν σε φτύσει άνθρωπος του Μαρινάκη στα μούτρα δείρ τον.
Τσιμεντωμενο σε κάνα βυθό θα σε βρουν.
Η γνώμη μου είναι πως καλώς δεν αντέδρασε, με τον υπόκοσμο δεν ασχολείσαι
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Δηλαδή, δεν έχεις δει ποτέ σου τσαμπουκά με παίκτη του Ολυμπιακού επειδή υπάρχει κίνδυνος τσιμεντώματος;Prepon έγραψε: 05 Μαρ 2021, 20:19Καλα, εσένα αν σε φτύσει άνθρωπος του Μαρινάκη στα μούτρα δείρ τον.
Τσιμεντωμενο σε κάνα βυθό θα σε βρουν.
Η γνώμη μου είναι πως καλώς δεν αντέδρασε, με τον υπόκοσμο δεν ασχολείσαι
Ας μιλήσουμε λίγο ρεαλιστικά.
Δεν έχω δει φτύσιμο στα ριπλέι. Δεν φαίνεται. Κι από την ήπια ως παθητική αντίδραση του τερματοφύλακα, δεν φαίνεται να υπάρχει τόσο προσβλητική συμπεριφορά του παίκτη του Ολυμπιακού.
Το να μου πεις ότι είναι ύποπτο ότι κανείς από τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και στον πάγκο του Άρη δεν φώναξε στον τερματοφύλακα ότι κινδυνεύει, το καταλαβαίνω.
Σε φυσιολογικές συνθήκες, ο πάγκος θα ήταν στον αγωνιστικό χώρο ωρυόμενος προς τον τερματοφύλακα ότι υπάρχει κίνδυνος που δεν βλέπει.
Και μιλάμε για άδειο γήπεδο, χωρίς φιλάθλους, σαν τη σκάλα του Μιλάνου, που μιλάς στα αποδυτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης και σε ακούν στην ...Κατερίνη.
αλλά εδώ του είχαν πει "κάτσε και θα κερδίσεις όπως-και-δήποτε"Λεγεών έγραψε: 05 Μαρ 2021, 07:36 Δεν θα ζητήσει, πήξε.
Ιν φακτ είναι εξαιρετική απάντηση σε όσους λένε για στησίματα - δεν θα πανηγύριζε έτσι αν του είχαν πει ‘κάτσε και χάσε’.
Μπράβο στον Άρη, δυνατή ομάδα:
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Με κάθε τρόπο, εναντίον όλων. Πήξτε.Tarkovsky έγραψε: 05 Μαρ 2021, 21:17αλλά εδώ του είχαν πει "κάτσε και θα κερδίσεις όπως-και-δήποτε"Λεγεών έγραψε: 05 Μαρ 2021, 07:36 Δεν θα ζητήσει, πήξε.
Ιν φακτ είναι εξαιρετική απάντηση σε όσους λένε για στησίματα - δεν θα πανηγύριζε έτσι αν του είχαν πει ‘κάτσε και χάσε’.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Δεν πρέπει να τον έφτυσε. Τον χλεύασε πάνω στην έξαψη της στιγμής.
Είμαι σίγουρος ότι έχει πάρει ήδη τηλ. τον Κουέστα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Και τι του είπε;Πρετεντέρης έγραψε: 05 Μαρ 2021, 22:02 Δεν πρέπει να τον έφτυσε. Τον χλεύασε πάνω στην έξαψη της στιγμής.
Τι σκαρφίστηκες ρε τεράστιε
εσείς και οι άλλοι έχετε καταντήσει τη λέξη να χάσει πάσα σημασίαΛεγεών έγραψε: 05 Μαρ 2021, 21:49Με κάθε τρόπο, εναντίον όλων. Πήξτε.Tarkovsky έγραψε: 05 Μαρ 2021, 21:17αλλά εδώ του είχαν πει "κάτσε και θα κερδίσεις όπως-και-δήποτε"Λεγεών έγραψε: 05 Μαρ 2021, 07:36 Δεν θα ζητήσει, πήξε.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Το μλκ.jason0 έγραψε: 05 Μαρ 2021, 22:08Και τι του είπε;Πρετεντέρης έγραψε: 05 Μαρ 2021, 22:02 Δεν πρέπει να τον έφτυσε. Τον χλεύασε πάνω στην έξαψη της στιγμής.
Τι σκαρφίστηκες ρε τεράστιε![]()
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 1557 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος