Στο σχηματισμό δικογραφιών για καθεμιά από τις διαδηλώσεις αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα προχωρά η Αστυνομία. Και αυτό διότι, όπως αναφέρουν αρμόδιοι αξιωματικοί για καμία απ’ αυτές δεν έχει εφαρμοστεί η προβλεπόμενη από το νέο νόμο διαδικασία.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι διοργανωτές δεν έχουν νωρίτερα ανακοινώσει τη διεξαγωγή τους στην αστυνομία, ούτε φυσικά κάποιο πρόσωπο έχει αναλάβει την ευθύνη για την ομαλή έκβασή τους.
Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «Κ» οι υπηρεσίες της ΓΑΔΑ αναμένεται να σχηματίσουν δικογραφίες για καθεμία από τις διαδηλώσεις που διεξήχθησαν αυτή την εβδομάδα. Μέχρι σήμερα τέσσερις τον αριθμό.
Μια χαρά εφαρμόστηκε η νόμιμη διαδικασία.
Απαγορεύονται οι διαδηλώσεις; Δεν απαγορεύονται. Ανέλαβε ο καθένας τις ευθύνες του και πήγε.
Δεν απαγορεύονται αλλά πρέπει να τις κοινοποιείς στην αστυνομία και να ορίζεις αυτοφωράκια.
Βέβαια είναι λίγο γελοίο να σχηματίσουν δικογραφία τώρα ενώ δεν τις διέλυσαν (αντιθέτως τις διευκόλυναν ανακοινώνοντας συγκοινωινακές αλλαγές ώρες πριν).
Δεν βρήκα αν έχεις εσύ ....θα το εκτιμούσα - και ισως οχι μονο εγω - αν τη μοιραζόσουν μαζί μας
Για όσους αναρωτιούνται τι σημαίνει σεξισμός (ο πραγματικός, όχι ο μουφατζίδικος που ανακαλύπτουν παντού οι κάφροι ταλιμπάν του φιλελεφτερισμού και οι παλαβές νεοφεμινίστριες), είναι αυτό το πράγμα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Δεν βρήκα αν έχεις εσύ ....θα το εκτιμούσα - και ισως οχι μονο εγω - αν τη μοιραζόσουν μαζί μας
Για όσους αναρωτιούνται τι σημαίνει σεξισμός (ο πραγματικός, όχι ο μουφατζίδικος που ανακαλύπτουν παντού οι κάφροι ταλιμπάν του φιλελεφτερισμού και οι παλαβές νεοφεμινίστριες), είναι αυτό το πράγμα.
Να υποθέσω (καθώς έμενα κοουτάρεις) πως δεν κατάλαβες το ειρωνικό της απάντησης μου;
Αρα να υποθέσω πως κατηγορείς εμένα για σεξισμό ;
και όχι τον dna π.χ........
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ρε μαλακες σοβαρα τωρα; Θελει δικο του κελι, τον ενοχλει ο καπνος, ειναι μακρια για επισκεψεις η αλλη φυλακη, εχει δικηγορο τον Σοφο και δεν ντρεπεστε λιγο; Αυτος δεν ειναι σκληρος συντροφος/επαναστατης/αγωνιστης/πιστολερο η αρσενικη Σαλαγκουδη ειναι.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Ιωάννα, δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, μήπως να σταματήσω εγκαίρως;
- Όχι, θα κάνω μία ακόμη προσφυγή. Ε-τε-λεί-ω-σε.
---
- Βρε Ιωάννα, δεν έκατσε ΚΑΙ αυτή η προσφυγή, μήπως να σταματήσω τώρα;
- Όχι, θα κάνω αίτημα διακοπής ποινής. Ε-τε-λεί-ω-σε.
---
- Και τώρα Ιωάννα, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
- Ετελείωσες.
Nostalgia έγραψε: 05 Μαρ 2021, 12:48
Ρε μαλακες σοβαρα τωρα; Θελει δικο του κελι, τον ενοχλει ο καπνος, ειναι μακρια για επισκεψεις η αλλη φυλακη, εχει δικηγορο τον Σοφο και δεν ντρεπεστε λιγο; Αυτος δεν ειναι σκληρος συντροφος/επαναστατης/αγωνιστης/πιστολερο η αρσενικη Σαλαγκουδη ειναι.
Ο συντροφος αντεχει 57 ημερες χωρις τροφη,12 ημερες χωρις νερο αλλα δεν αντεχει ουτε δευτερολεπτο τον καπνο στο κελι του. Ποσα να αντεξει πχια ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Όχι ότι θα έχει καμιά επίπτωση στην εξέλιξη της συζήτησης -έτσι κι αλλιώς και να πεθάνει ο Κουφοντίνας κάποιοι θα ισχυρίζονται ότι απλώς διέφυγε νύκτωρ και κρύβεται- πάντως το Νοσοκομείο μόλις ανακοίνωσε ότι έπαψαν να λειτουργούν οι νεφροί του.