!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βερέμης(ΕΛΙΑΜΕΠ): Οι Τούρκοι θα καταλάβουν με 50 χιλιάδες άνδρες το Καστελόριζο
Re: Βερέμης(ΕΛΙΑΜΕΠ): Οι Τούρκοι θα καταλάβουν με 50 χιλιάδες άνδρες το Καστελόριζο
Ο Χελωνος ειναι σωστος σε αυτα που λεει.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Re: Βερέμης(ΕΛΙΑΜΕΠ): Οι Τούρκοι θα καταλάβουν με 50 χιλιάδες άνδρες το Καστελόριζο
Μπορεί. Ωστόσο ο δημοσιογράφος ήταν ακατάλληλος να επιχειρηματολογήσει επί αυτού.
Δεν αντιλεγω.
Δεν το εχω δει το βιντεο.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
understatement.
Ακόμα και ένα παιδί/ έναν μαθητευόμενο να έβαζαν να κάνει την "συνέντευξη", με μια ελάχιστη προετοιμασία, καλύτερα θα τα κατάφερνε.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Ακριβώς. Δεν τον ξέρω αλλά ακουγόταν σαν μπάρμπας σε καφενείο.Orion22 έγραψε: 04 Μαρ 2021, 16:37understatement.
Ακόμα και ένα παιδί/ έναν μαθητευόμενο να έβαζαν να κάνει την "συνέντευξη", με μια ελάχιστη προετοιμασία, καλύτερα θα τα κατάφερνε.
ST48410 έγραψε: 04 Μαρ 2021, 16:55...σαν μπάρμπας σε καφενείο.Spoiler
Ακριβώς. Δεν τον ξέρω αλλά ακουγόταν
Κι όμως, τα σημιτοανθρωπολύμματα όλα αυτά τα χρόνια σταθερά αυτό λένε (αυτό που έγραψε ο χελώνος) με όλους τους πιθανούς τρόπους. Κανένα έλεοc λοιπόν.Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2021, 15:56Μονά, ζυγά, μονόζυγα. Αν έλεγε οτι δε τρέχει μία και οτι τους έχουμε θα βγαίνατε και θα λέγατε οτι τα έχει πάρει για να μας κοιμίζει. Λίγο έλεος κάπου.Kauldron έγραψε: 04 Μαρ 2021, 15:34Το να παρουσιαζεις εναν αντιπαλο αηττητο, που μπορει περιπου να... διακτνισει 50 χιλ. στρατο οπου θελει, ΔΕΝ ειναι ξυπνηστε. Τι προτεινει? Μηπως δωστε στους αηττητους λιγη θαλασσα να μη μας παρουν τα νησια?
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Από την Γερμανία ας περιμένουν έλεοc, όπως ο Χριστοφοράκος και άλλοι συνεργάτες τους, όχι από εμάς.
.
.
βάλε να ακούσεις (με την κατάλληλη προετοιμασίαsys3x έγραψε: 04 Μαρ 2021, 17:17Κι όμως, τα σημιτοανθρωπολύμματα όλα αυτά τα χρόνια σταθερά αυτό λένε (αυτό που έγραψε ο χελώνος) με όλους τους πιθανούς τρόπους. Κανένα έλεοc λοιπόν.Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2021, 15:56Μονά, ζυγά, μονόζυγα. Αν έλεγε οτι δε τρέχει μία και οτι τους έχουμε θα βγαίνατε και θα λέγατε οτι τα έχει πάρει για να μας κοιμίζει. Λίγο έλεος κάπου.Kauldron έγραψε: 04 Μαρ 2021, 15:34
Το να παρουσιαζεις εναν αντιπαλο αηττητο, που μπορει περιπου να... διακτνισει 50 χιλ. στρατο οπου θελει, ΔΕΝ ειναι ξυπνηστε. Τι προτεινει? Μηπως δωστε στους αηττητους λιγη θαλασσα να μη μας παρουν τα νησια?
και μετά προσπάθησε να βρεις τις διαφορές με αυτόν
https://twitter.com/abdbozkurt/status/1 ... 2539567105
protip: you can't
Δεν πάτησα πλέη επί τούτου ρε Όρι, δε θέλω να σπάω τα νεύρα μου άδικα. Το ξέρεις ότι ξέρω από πριν ακριβώς όπως το ξέρω εγώ ότι το ξέρεις εσύ, από πριν.

.
.
για αυτό είπα προετοιμασία 
Κανένα έλεοc ρε;
Θα το κάνω, γιατί είσαι εσύ.
Οκ, το άκουσα το ηχητικό του οπ.
Τι να λέμε πάλι, ο δημοσιογρίφος
Δεν έπρεπε να το κάνω αυτό στον εαυτό μου αλλά ας όψεται, τον Τούρκο ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω, αρκετά για σήμερα.
.
.
Το γνωρίζουμε το ελιαμεπ πολλά χρόνια τώρα. Για τη συγκεκριμένη δήλωση μιλάω, που κρύβει ανθελληνικοτητα;sys3x έγραψε: 04 Μαρ 2021, 17:17Κι όμως, τα σημιτοανθρωπολύμματα όλα αυτά τα χρόνια σταθερά αυτό λένε (αυτό που έγραψε ο χελώνος) με όλους τους πιθανούς τρόπους. Κανένα έλεοc λοιπόν.Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2021, 15:56Μονά, ζυγά, μονόζυγα. Αν έλεγε οτι δε τρέχει μία και οτι τους έχουμε θα βγαίνατε και θα λέγατε οτι τα έχει πάρει για να μας κοιμίζει. Λίγο έλεος κάπου.Kauldron έγραψε: 04 Μαρ 2021, 15:34
Το να παρουσιαζεις εναν αντιπαλο αηττητο, που μπορει περιπου να... διακτνισει 50 χιλ. στρατο οπου θελει, ΔΕΝ ειναι ξυπνηστε. Τι προτεινει? Μηπως δωστε στους αηττητους λιγη θαλασσα να μη μας παρουν τα νησια?
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Η συγκεκριμένη δήλωση όπως και αυτός που την έκανε είναι γτπ.Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2021, 19:44Το γνωρίζουμε το ελιαμεπ πολλά χρόνια τώρα. Για τη συγκεκριμένη δήλωση μιλάω, που κρύβει ανθελληνικοτητα;sys3x έγραψε: 04 Μαρ 2021, 17:17Κι όμως, τα σημιτοανθρωπολύμματα όλα αυτά τα χρόνια σταθερά αυτό λένε (αυτό που έγραψε ο χελώνος) με όλους τους πιθανούς τρόπους. Κανένα έλεοc λοιπόν.Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2021, 15:56
Μονά, ζυγά, μονόζυγα. Αν έλεγε οτι δε τρέχει μία και οτι τους έχουμε θα βγαίνατε και θα λέγατε οτι τα έχει πάρει για να μας κοιμίζει. Λίγο έλεος κάπου.
.
.
Σ' αυτόν τον παπάρα και γενικώς σε τέτοιες παπαριές, ένας Κασιδιάρης θ' απαντούσε όπως του αξίζει. Μη μου πείς οτι δεν το 'χεις σκεφτεί.sys3x έγραψε: 04 Μαρ 2021, 18:05Κανένα έλεοc ρε;
Θα το κάνω, γιατί είσαι εσύ.
Οκ, το άκουσα το ηχητικό του οπ.
Τι να λέμε πάλι, ο δημοσιογρίφοςείναι επιεικώς κρετίνος για πολλαπλούς λόγους, ο Θου βου είπαμε είναι και καθηγητής ε. Άσε να μη σχολιάσω παραπάνω, δεν είναι καλό πράμα να εύχεσαι καρκίνους και επώδυνο θάνατο.
Δεν έπρεπε να το κάνω αυτό στον εαυτό μου αλλά ας όψεται, τον Τούρκο ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω, αρκετά για σήμερα.
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης