Το νερό επανήλθε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΕΙΣΜΟΣ
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
Γύρω στα 20 άτομα. Δεν βάζουμε μυαλό με τίποτα
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μαγα, ι με ρούχα είναι? Αφού δε βγήκε καμία ξεβρακωτη από τα δοκιμαστήρια πάλι καλά να λέτε...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- NewModelArmy
Ε δεν θα γινοταν καταστροφες στα χωρια πανω στο επικεντρο;Μιλαμε για πολυ μεγαλο σεισμο και οχι σε υποθαλασσια περιοχη.Συμφωνα με τον Παπαζαχο ηταν 6.3.Παλι καλα που δεν πεθανε κανενας.
Πως εξελισσεται η μετασεισμικη ακολουθια? Δεν προλαβα να διαβασω ειδησεις.
Ειχαμε κανεναν πολυ ισχυρο μετασεισμο απο το πρωι μεχρι τωρα?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
ένα 4.3 και πολλούς κοντά στα 4Daje έγραψε: 04 Μαρ 2021, 13:56 Πως εξελισσεται η μετασεισμικη ακολουθια? Δεν προλαβα να διαβασω ειδησεις.
Έχουμε γμθει, πας να φας Τσικνοπέμπτη και στο λεπτό τρέχεις κρατώντας ασυναίσθητα τη μπριζόλα ανά χείρας .
[quote=Daje post_id=1808152 time=1614858993 user_id=150]
[/quote]
Τι να πρωτοδιαβασεις
Κάτι καλό ψάχνω
Άστο καλυτερα
Δεν γνώριζα η μάλλον δεν κατάλαβα καλά ότι πρεπει να απομάκρυνεσε 2 χλμ από το σπίτι σου
Και ξεκίνησα να παω σε μια νέα σχετικά στα 10 χλμ που έχει Π δε βγαίνει απ το σπίτι οπότε δεν έχει κορονοιο με την ένδειξη βοήθεια
Για παρεα θα πηγαινα
Πες μου τώρα αν δεν είναι προνοια Θεου, σταματώ στο ζαχαροπλαστείο να μας κάνει δυο ελληνικουσ να τις παω και κριτσινια. Έξω περιπολικο. Άνετη εγώ μάσκα κλπ
Μέσα πηγε στη τουαλέτα ο αστυνομικός βγαίνει, λέω χαριτολογώντας έχω χαρτί βοήθειας( σε χαρτί γράφω δε στέλνω μυνήματα)
Και θα παω Λαγκαδά. Με κοιτάει λέει δε μπορείς παρα μόνο 2 χλμ από το σπίτι σου, κι έχει περιπολιες όποτε ήμουν οκ
Του λέω ασε τα κριτσινια φέρε τους καφέδες που τους είχε φτιάξει ήδη και γυρισα
Τι να πεις.. ο σεισμός έλειπε
Κι έχεις τους άλλους αναρτούν στα σάιτ τελευταία μέρα για τη καταβολή ΕΦΚΑ
Κοπρόσκυλα. Εγώ τα πληρωσα, ο κοσμος πως θα παει στις τράπεζες; Ξέρω πολυ καλα ότι δεν μπορουν μέσω νετ μερικοι
Ο άλλος έχει το σεισμό θα έχει κι αυτο
[/quote]
Τι να πρωτοδιαβασεις
Κάτι καλό ψάχνω
Άστο καλυτερα
Δεν γνώριζα η μάλλον δεν κατάλαβα καλά ότι πρεπει να απομάκρυνεσε 2 χλμ από το σπίτι σου
Και ξεκίνησα να παω σε μια νέα σχετικά στα 10 χλμ που έχει Π δε βγαίνει απ το σπίτι οπότε δεν έχει κορονοιο με την ένδειξη βοήθεια
Για παρεα θα πηγαινα
Πες μου τώρα αν δεν είναι προνοια Θεου, σταματώ στο ζαχαροπλαστείο να μας κάνει δυο ελληνικουσ να τις παω και κριτσινια. Έξω περιπολικο. Άνετη εγώ μάσκα κλπ
Μέσα πηγε στη τουαλέτα ο αστυνομικός βγαίνει, λέω χαριτολογώντας έχω χαρτί βοήθειας( σε χαρτί γράφω δε στέλνω μυνήματα)
Και θα παω Λαγκαδά. Με κοιτάει λέει δε μπορείς παρα μόνο 2 χλμ από το σπίτι σου, κι έχει περιπολιες όποτε ήμουν οκ
Του λέω ασε τα κριτσινια φέρε τους καφέδες που τους είχε φτιάξει ήδη και γυρισα
Τι να πεις.. ο σεισμός έλειπε
Κι έχεις τους άλλους αναρτούν στα σάιτ τελευταία μέρα για τη καταβολή ΕΦΚΑ
Κοπρόσκυλα. Εγώ τα πληρωσα, ο κοσμος πως θα παει στις τράπεζες; Ξέρω πολυ καλα ότι δεν μπορουν μέσω νετ μερικοι
Ο άλλος έχει το σεισμό θα έχει κι αυτο
Γω κοινώνησα σήμερα μετά από 1 χρόνο.Είπα να το σιγουρέψω. Αν δε πάω από σεισμό ,θα πάω από κορονοϊό.
Που βρε κοινωνήσεις κλειστά είναιΣτύγιος έγραψε: 04 Μαρ 2021, 14:28 Γω κοινώνησα σήμερα μετά από 1 χρόνο.Είπα να το σιγουρέψω. Αν δε πάω από σεισμό ,θα πάω από κορονοϊό.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ξομολογηθηκες κιόλας?Στύγιος έγραψε: 04 Μαρ 2021, 14:28 Γω κοινώνησα σήμερα μετά από 1 χρόνο.Είπα να το σιγουρέψω. Αν δε πάω από σεισμό ,θα πάω από κορονοϊό.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αντε βρε με δουλευεις
μνημόσυνο ημέρα Πέμπτη;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 513 Προβολές