!!! DEVELOPMENT MODE !!!
διατηρεί ο τσίπρας στην κοινωνία...
- metaxoskolikas
διατηρεί ο τσίπρας στην κοινωνία...
... τον τίτλο του καλού, χαμογελαστού παιδιού που θα μας σώσει;
- wooded glade
Re: διατηρεί ο τσίπρας στην κοινωνία...
Ο Τσίπρας ελπίζει σε μεγάλη αντεπίθεση αβγών, 15% ώστε να πάει η ΝΔ στο 25% και πιό κάτω.
Από τους δικούς του, ο σκληρός πυρήνας του μνημείου ασανσέρ δεν καταλαβαίνει από τέτοια, χαμογελαστά παιδιά και σούπα μούπες.
Δεν νομίζω ότι διατηρεί. Έχει και λαγόχειλο, δεν κάνει για ζεν πρεμιέ.
Από τους δικούς του, ο σκληρός πυρήνας του μνημείου ασανσέρ δεν καταλαβαίνει από τέτοια, χαμογελαστά παιδιά και σούπα μούπες.
Δεν νομίζω ότι διατηρεί. Έχει και λαγόχειλο, δεν κάνει για ζεν πρεμιέ.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- metaxoskolikas
παλιά ήταν και κάπως γλυκούλης, είχε και το επαναστατικό θεληματικό πηγούνι τώρα πάει σίτεψε.wooded glade έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 15:43 Δεν νομίζω ότι διατηρεί. Έχει και λαγόχειλο, δεν κάνει για ζεν πρεμιέ.
Ξενέρωτος ήταν πάντα.metaxoskolikas έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 15:50παλιά ήταν και κάπως γλυκούλης, είχε και το επαναστατικό θεληματικό πηγούνι τώρα πάει σίτεψε.wooded glade έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 15:43 Δεν νομίζω ότι διατηρεί. Έχει και λαγόχειλο, δεν κάνει για ζεν πρεμιέ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- metaxoskolikas
τώρα πάντως απόκαμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 15:51Ξενέρωτος ήταν πάντα.metaxoskolikas έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 15:50παλιά ήταν και κάπως γλυκούλης, είχε και το επαναστατικό θεληματικό πηγούνι τώρα πάει σίτεψε.wooded glade έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 15:43 Δεν νομίζω ότι διατηρεί. Έχει και λαγόχειλο, δεν κάνει για ζεν πρεμιέ.
έγινε κι αυτός μπάρμπας της πολιτικής, την έχασε την αίγλη του
παλιά τον ψηφίζανε και λόγω... ομορφιάς
- wooded glade
Αβραμό και Σαμ Δη Σαμ ήταν οι ζεν πρεμιέ.metaxoskolikas έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 15:53τώρα πάντως απόκαμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 15:51Ξενέρωτος ήταν πάντα.metaxoskolikas έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 15:50
παλιά ήταν και κάπως γλυκούλης, είχε και το επαναστατικό θεληματικό πηγούνι τώρα πάει σίτεψε.
έγινε κι αυτός μπάρμπας της πολιτικής, την έχασε την αίγλη του
παλιά τον ψηφίζανε και λόγω... ομορφιάς![]()
- Highlander
Εννοείται.
Θα σας πω και ένα μυστικό: Η δημοτικότητά του αυξάνεται όσο βλέπει ο κόσμος ποιοι είναι οι αντίπαλοί του και οι εναλλακτικοί διεκδικητές της εξουσίας.
Θα σας πω και ένα μυστικό: Η δημοτικότητά του αυξάνεται όσο βλέπει ο κόσμος ποιοι είναι οι αντίπαλοί του και οι εναλλακτικοί διεκδικητές της εξουσίας.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Highlander
Τα (εθνο)λαϊκιστικά κρεσέντα της ΝΔ δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας για την επανεκλογή του Τσίπρα σε μία υγιή και δημοκρατική χώρα, όπως η Ελλάδα.
- wooded glade
Πολύ περίεργο αυτό με τους ζεν πρεμιέ.
Αβραμό και Αντουάν στα νειάτα του ήταν οι ζεν πρεμιέ αλλά και ο Καραμανλής ο παλιός οπωσδήποτε ήταν μεγάλος ζεν πρεμιέ, στην "προ-τρινταφυλλίδειο" εποχή ροτ.
Μεγάλος ζεν πρεμιέ ήταν και ο Αδόλφος Χίτλερ ο οποίος έπαιρνε κάθε μέρα γράμματα από γυναίκες - και ήταν και ελεύθερος εκείνα τα χρόνια. Ο φύρερ που ήταν τζέντλεμαν είχε αναθέσει σε ειδικό γραμματέα στην καγκελαρία να απαντάει σ' αυτά τα γράμματα και να λέει ένα "Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια" στην κάθε κυρία που έγραφε.
Αλλά τόσο ο Σαμαράς όσο και ο Αβραμόπουλος ήταν παντρεμένοι. Σε τι να ήλπιζε μία θαυμάστρια ; Και ελεύθεροι να ήταν πάλι σε τι θα ήλπιζε ; Εγώ που είμαι θαυμαστής της Έφης Αχτσιόγλου δεν ξέρω αν θα την ψηφίσω ή δεν θα την ψηφίσω αλλά σε τι να ελπίζω ;
Στο ότι μπορεί να είναι βιτσιόζα;wooded glade έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 17:16 Εγώ που είμαι θαυμαστής της Έφης Αχτσιόγλου δεν ξέρω αν θα την ψηφίσω ή δεν θα την ψηφίσω αλλά σε τι να ελπίζω ;

Πάνος Σκουρλέτης
- wooded glade
Ναι ε ;Saliveros έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 17:25Στο ότι μπορεί να είναι βιτσιόζα;wooded glade έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 17:16 Εγώ που είμαι θαυμαστής της Έφης Αχτσιόγλου δεν ξέρω αν θα την ψηφίσω ή δεν θα την ψηφίσω αλλά σε τι να ελπίζω ;![]()
Και να λέει "αχ επισκεφθήκαμε χθες την μονήν της Αγίας Ελεούσης με το κλιμάκιον του Σύριζα" και "αχ βοήθεια μας" και να σου κάνει ξαφνικά change control λέει και να-να-να ...
Παίζει ;
Τουλάχιστον δεν έγραψες γιά κορώνες.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Αυτό είναι σωστό.
Αν ψήφιζαν μόνο άντρες, θα ήταν κάτω από το 25% στις εκλογές, στις γυναίκες αναμένεται να κινηθεί περί το 30%.
Υπό αυτό το πρίσμα, οι τελευταίες εξελίξεις του έκαναν ζημιά γιατί οι γυναίκες που είναι προνομιακό του target group τείνουν να επηρεάζονται περισσότερο από μαζικές τραγωδίες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση