!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΕΙΣΜΟΣ
- MiGiSukhoI
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
Φλώροι...
Φοβάστε τον εγκέλαδο.
Ευτυχώς πολλοί πήγατε στα κωλοχώρια σας και άδειασε η πόλη.
Φοβάστε τον εγκέλαδο.
Ευτυχώς πολλοί πήγατε στα κωλοχώρια σας και άδειασε η πόλη.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Α πηγανε;
Σε λίγο να δεις τι έχει να γίνει
Άλλοι πεφτουν με αρρώστια
Άλλοι με πεινα.
Άλλοι με σεισμό.
Άλλοι αν κινδυνεύσει η περιουσία τους(ο ψυχολογικός πολεμος από το 11)
Άλλοι το παιδι τους
Άλλοι η δουλειά τους(κρίσεις πανικου)
Άλλοι τα ψυχολογικά τους
Με ένα πολεμο θα φοβηθούν κι οι πιο μάγκες
Δε θα πιανει τίποτα ουτε το Κυριε Ελέησον αν δε φροντίσεις από πριν μόνο αυτό. Τιποτε άλλο δε χρειάζεται.
Γιατί όλα αυτά;;;; Γιατί δλ εγώ είμαι αθώο κι ο άλλος βιάζει παιδια;
Εγώ όμως που λέω είμαι αθώο, μπορεί να σκότωσα παιδι με έκτρωση
Κανεις δεν είναι αναμάρτητος, το ποιντ είναι, να το εξομολογηθείς γιατί αυτό θέλει ο δημιουργός του κόσμου που μας αφήνει και ζουμε εδώ δίνοντας απλόχερα τα πάντα κι εμείς τα χρησιμοποιουμε για κακό
Τα παιδια είναι ευλογία, οχι να τα βιάζεις
Κι απ τη πολη φυγε κι εσυ, θα φυγουν κι άλλοι για άλλο λογο
Σε λίγο να δεις τι έχει να γίνει
Άλλοι πεφτουν με αρρώστια
Άλλοι με πεινα.
Άλλοι με σεισμό.
Άλλοι αν κινδυνεύσει η περιουσία τους(ο ψυχολογικός πολεμος από το 11)
Άλλοι το παιδι τους
Άλλοι η δουλειά τους(κρίσεις πανικου)
Άλλοι τα ψυχολογικά τους
Με ένα πολεμο θα φοβηθούν κι οι πιο μάγκες
Δε θα πιανει τίποτα ουτε το Κυριε Ελέησον αν δε φροντίσεις από πριν μόνο αυτό. Τιποτε άλλο δε χρειάζεται.
Γιατί όλα αυτά;;;; Γιατί δλ εγώ είμαι αθώο κι ο άλλος βιάζει παιδια;
Εγώ όμως που λέω είμαι αθώο, μπορεί να σκότωσα παιδι με έκτρωση
Κανεις δεν είναι αναμάρτητος, το ποιντ είναι, να το εξομολογηθείς γιατί αυτό θέλει ο δημιουργός του κόσμου που μας αφήνει και ζουμε εδώ δίνοντας απλόχερα τα πάντα κι εμείς τα χρησιμοποιουμε για κακό
Τα παιδια είναι ευλογία, οχι να τα βιάζεις
Κι απ τη πολη φυγε κι εσυ, θα φυγουν κι άλλοι για άλλο λογο
αυτό που μ'αρέσει στο πχορου, είναι ότι ποτέ δεν εχει έλλειψη σε ice-cold, ατρόμητους Ράμπο, για όλες τις περιστάσεις. Είτε είναι εισμός, λοιμός καταποντισμός, πόλεμος, ασθένεια, οικονομική καταστροφή, πάντα θα βρεθεί ο πχορουμιτης που θα πει "τι φοβάστε ρε κλανιάρηδες?". Σε γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον της χώρας όταν ξέρεις ότι υπάρχουν εκεί έξω, έτοιμοι να διαχειριστούν οποιαδήποτε κρίση 
στο τέλος του κόσμου θα μπω να διαβάσω σκληροκαριόλικα σχόλια
- MiGiSukhoI
bluerose δεν πιστεύω στις θρησκείες πόσο μάλλον στην γελοιότητα της Ορθοδοξίας που ο θεός σας γεννήθηκε από μια παρθένα χωρίς σεξουαλική πράξη.
Κρίμα μια όμορφη μελαχρινή κοπέλα σαν εσένα να ασχολείται με οπισθοδρομικά πράγματα όπως ο χριστιανισμός.
Σενέκας δεν είμαι Ράμπο, φοβάμαι τον Covid παρά έναν σεισμό. Στην Λάρισα έχει νέα κτίρια στο 85% της πόλης, τα περισσότερα μετά το 1975 και όλα είναι αντισεισμικά.
Χθες με τον σεισμό αγχώθηκα μόνο μην πέσει το παλιό σπίτι του παππού μου και δεν μπορώ να βγάζω το αυτοκίνητο. Αλλά είναι πλίνθινο (είχαμε παράδοση εδώ στην περιοχή), το έχτισε μόνος του ο παππούς μου το 1953. Δεν έχουν πρόβλημα με τους σεισμούς τα πλίνθινα, είναι αντισεισμικά. Ούτε ρωγμές, ούτε τίποτα δεν έχει.
Το τωρινό σπίτι είναι του 2001 και ο Μηχανικός που το έχτισε είναι γνωστό ότι έβαζε τα καλύτερα υλικά και έσκαβε βαθιά θεμέλια. Δεν έχει φτιάξει πολλά στην Λάρισα, αλλά όλα είναι εξαιρετικές κατασκευές. Επειδή δεν έκανε λαμογιές στα υλικά, τώρα είναι φαλιρισμένος.
Κρίμα μια όμορφη μελαχρινή κοπέλα σαν εσένα να ασχολείται με οπισθοδρομικά πράγματα όπως ο χριστιανισμός.
Σενέκας δεν είμαι Ράμπο, φοβάμαι τον Covid παρά έναν σεισμό. Στην Λάρισα έχει νέα κτίρια στο 85% της πόλης, τα περισσότερα μετά το 1975 και όλα είναι αντισεισμικά.
Χθες με τον σεισμό αγχώθηκα μόνο μην πέσει το παλιό σπίτι του παππού μου και δεν μπορώ να βγάζω το αυτοκίνητο. Αλλά είναι πλίνθινο (είχαμε παράδοση εδώ στην περιοχή), το έχτισε μόνος του ο παππούς μου το 1953. Δεν έχουν πρόβλημα με τους σεισμούς τα πλίνθινα, είναι αντισεισμικά. Ούτε ρωγμές, ούτε τίποτα δεν έχει.
Το τωρινό σπίτι είναι του 2001 και ο Μηχανικός που το έχτισε είναι γνωστό ότι έβαζε τα καλύτερα υλικά και έσκαβε βαθιά θεμέλια. Δεν έχει φτιάξει πολλά στην Λάρισα, αλλά όλα είναι εξαιρετικές κατασκευές. Επειδή δεν έκανε λαμογιές στα υλικά, τώρα είναι φαλιρισμένος.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Με τη βοήθεια του Θεου τα αντιμετωπίζεις, δεν αντέχεται χωρίς Θεό αυτή η ζωήΣενέκας έγραψε: 04 Μαρ 2021, 09:08 αυτό που μ'αρέσει στο πχορου, είναι ότι ποτέ δεν εχει έλλειψη σε ice-cold, ατρόμητους Ράμπο, για όλες τις περιστάσεις. Είτε είναι εισμός, λοιμός καταποντισμός, πόλεμος, ασθένεια, οικονομική καταστροφή, πάντα θα βρεθεί ο πχορουμιτης που θα πει "τι φοβάστε ρε κλανιάρηδες?". Σε γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον της χώρας όταν ξέρεις ότι υπάρχουν εκεί έξω, έτοιμοι να διαχειριστούν οποιαδήποτε κρίση![]()
Εγώ με τη μια φοβάμαι, με 1 ρίχτερ
Αλλά όμως ο Θεός σου δίνει δυναμη να το αντιμετωπίζεις
Αν θελει
Οι κατασκευές είναι ο λόγος που δεν έχουμε μεγάλο φόβο από σεισμούς. Αν ζούσαμε σε άλλη χώρα, Αλβανία, Τουρκία, θα υπήρχε.
Στον Δήμο Πάργας στον νομό Πρέβεζας όπου τοπικά έκανε έως και 7 ρίχτερ όπως είπαν, μόνο τα παλιά πέτρινα σπίτια έπαθαν ζημιές. Δεν έπεσαν παρόλα αυτά.
Ο θείος μου ήταν πολιτικός μηχανικός, στην Ελλάδα έχουμε πολλά μαθήματα αντισεισμικών κατασκευών στα πολυτεχνεία (στην Γερμανία π.χ. δεν έχουν), έλεγε και οι μηχανικοί είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι.
Στον Δήμο Πάργας στον νομό Πρέβεζας όπου τοπικά έκανε έως και 7 ρίχτερ όπως είπαν, μόνο τα παλιά πέτρινα σπίτια έπαθαν ζημιές. Δεν έπεσαν παρόλα αυτά.
Ο θείος μου ήταν πολιτικός μηχανικός, στην Ελλάδα έχουμε πολλά μαθήματα αντισεισμικών κατασκευών στα πολυτεχνεία (στην Γερμανία π.χ. δεν έχουν), έλεγε και οι μηχανικοί είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 04 Μαρ 2021, 09:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φοβασαι το κοβιτ άραMiGiSukhoI έγραψε: 04 Μαρ 2021, 09:21 bluerose δεν πιστεύω στις θρησκείες πόσο μάλλον στην γελοιότητα της Ορθοδοξίας που ο θεός σας γεννήθηκε από μια παρθένα χωρίς σεξουαλική πράξη.
Εμ..
Μέχρι να πεις βοήθεια Παναγία κάτι άλλο θα σε φοβίσει διότι μάλλον δε φοβάσαι τελικά το κοβιτ. Εκτός αν πας απ την αντίθετη αλλά να ξες..αστο, πανε ρωτα καλυτερα
Και γιατί δλ οι ομορφες μελαχροινες να μη πιστευουν;
Ίσα ίσα δώρο Θεου, εγώ με έφτιαξα; Δόξα το Θεό
Και λίγα λόγια για την Παναγία. Να σεβεστε
Δοκίμασε να τη φωναξεις, έρχεται
Από την στιγμή που στον καρκίνο που πέρασα ήταν σαν να βρισκόταν δίπλα μου κάποιος από άλλον κόσμο που με ενημέρωνε συνεχώς και με ενημερώνει ακόμη, δεν φοβάμαι. Ίσως είναι παιχνίδια του μυαλού, αλλά έχω δει να επαληθεύονται.
Ήμουν και γω συν γυναικί και τέκνοις.Σαρακατσανος έγραψε: 04 Μαρ 2021, 00:28Και Φιλιππούπολη -Νεαπολη είδα πολλές φωτιές και πολλούς μέσα στα αυτοκίνητα.stergiosbik έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:21 Όποιος αντέξει μέχρι το πρωί!
Στο διπλανό οικόπεδο μαζευτηκαμε και λέμε να το ξενυχτησουμε!!!
![]()
Τηλεκπαίδευση σήμερα ,έπεσαν σοβάδες σε κάποιες τάξεις του σχολείου.
Η ενεργοποίηση ρηγμάτων στον Ελλαδικό χώρο, οι οικονομικοί πόλεμοι, το τραγούδι της Γιουροβίζιον και πολλά άλλα, είναι δλδ η απέλπιδα προσπάθεια του χριστού για να μετανοήσουμε;bluerose έγραψε: 04 Μαρ 2021, 08:49Βρε κουκλα μου φαίνεται καθαρά πλεον ότι ζουμε στα εσχατα και θα γίνουν και χειρότεραΠασιφάη έγραψε: 03 Μαρ 2021, 20:42Σε μας αναφέρεται. Στους άπιστους Πατρινούς, που μας κουνάει συνέχεια. Εμείς θα καταστραφούμε πρώτοι. Κάτσε και θα δεις..bluerose έγραψε: 03 Μαρ 2021, 14:06 Τώρα, να μη μιλήσω
Που είπε ο Μόρφου για σεισμό πολλες φορες το έχει πει δλ κι ότι θα γίνει στον ελλαδικό χώρο
Κι ο ένας ο μεγάλος ίσως γίνουν πολλοι μικρότεροι![]()
Α..θα σηκώσει και τσουνάμι. Αυτό το είπε ή μπα;![]()
Τώρα αν προκαλουνται αυτά κι είσαι οχυρωμένη μπράβο διάλεξες πλευρα, ήδη δε κρυβονται, τραγουδι ειναι αυτο στη Γιουροβίζιον; Ο Χριστός τα προκαλει κι Αυτός μόνο μπορεί να τα σταματήσει
Τα προκαλει μέσω άλλου με την έννοια αφήνει ώσπου πουμε Παναγία βοηθά μετάνοια δλ
Τι να πω, μην τα λες έτσι, δεν είναι ο Μόρφου ο προφητης από άλλου τα μαθαίνει
Τι να πω, μην τα λες έτσι, γιατί δεν με σώνει μια νταμιτζάνα τσίπουρο για να επανέλθω, ρε συ Μπλου.
Εν τω μεταξύ, είπε να βάλει τον Μόρφου στο πόδι του. Γαμάτη επιλογή. Εμένα έπρεπε να διαλέξει.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Το δημοτικό σχολείο στο Δαμάσι είναι σαν βομβαρδισμένο.

Μισό.. Δεν ήρθε.bluerose έγραψε: 04 Μαρ 2021, 09:27 Και λίγα λόγια για την Παναγία. Να σεβεστε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 513 Προβολές