Η wind μου έστειλε πριν μια ώρα , αν κ έχω απεριόριστο.nostromos έγραψε: 04 Μαρ 2021, 00:07 οι καριοληδες των εταιριων κινητης δεν μπορουνε να δωσουνε λιγο ιντερνετ στον κοσμο που κοιματε στο δρομο ...?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΕΙΣΜΟΣ
- Σαρακατσανος
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
- Σαρακατσανος
Papa john , μιας και είσαι λάτρης των σεισμών , έπρεπε να σε είχα το πρωί στην κλινική . 11χλμ ευθεία απόσταση από το επίκεντρο. Από την ώρα του σεισμού μέχρι και τις 4 που έφυγα, νιώθαμε, πέρα από τους 5 κύριους μετασεισμούς, σαν να ήμαστε σε σπίτι με ενδοδαπεδια θέρμανση. Πάνω που προσπαθούσαμε να ηρεμήσουμε λίγο, τρανταζονταν τα τζάμια του κτιρίου που είναι και νεότευκτο ( 2015). Καθόμασταν σε παγκάκια και στα ενδιάμεσα διαστήματα χορεύαμε que te la pongo. Κάποια στιγμή κυκλοφορεί κ η αρβύλα για κύριο σεισμό στις 3, οπότε προσπαθούσαμε να αμβλυνουμε το πανικό. Το απόγευμα μάζευα τα σπασμένα από το σπίτι και το ιατρείο ώσπου έκανε τον 5,2 και την κοπανησα για έξω.
- Σαρακατσανος
Κουναει πάλι , έλεος ρε γμτ
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Ναι ρε φίλε Λάρισα πάλι εδώ κούνησε. Είμαι σε 2ο όροφο.
Πριν 3 λεπτά για 2 με 3 δεύτερα.
Που να κοιμηθείς έτσι.
Ή από καρδιά θα πας ή από τσιμέντο.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
ναι το κάνανε όλοι να μην είμαστε άδικοι...Σαρακατσανος έγραψε: 04 Μαρ 2021, 00:29Η wind μου έστειλε πριν μια ώρα , αν κ έχω απεριόριστο.nostromos έγραψε: 04 Μαρ 2021, 00:07 οι καριοληδες των εταιριων κινητης δεν μπορουνε να δωσουνε λιγο ιντερνετ στον κοσμο που κοιματε στο δρομο ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
stergiosbik
Σαρακατσανος έγραψε: 04 Μαρ 2021, 00:28Και Φιλιππούπολη -Νεαπολη είδα πολλές φωτιές και πολλούς μέσα στα αυτοκίνητα.stergiosbik έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:21 Όποιος αντέξει μέχρι το πρωί!
Στο διπλανό οικόπεδο μαζευτηκαμε και λέμε να το ξενυχτησουμε!!!
![]()
Ένα 3.9 βλέπω σας έκανε στις 04:43
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ακριβώς,πετάχτηκα στον ύπνο μου.
Καλημέρα σε όλους και σε όλες,όλα καλά
Ελπίζω να είναι όλοι καλά στην κλινική.Σαρακατσανος έγραψε: 04 Μαρ 2021, 00:41 Papa john , μιας και είσαι λάτρης των σεισμών , έπρεπε να σε είχα το πρωί στην κλινική . 11χλμ ευθεία απόσταση από το επίκεντρο. Από την ώρα του σεισμού μέχρι και τις 4 που έφυγα, νιώθαμε, πέρα από τους 5 κύριους μετασεισμούς, σαν να ήμαστε σε σπίτι με ενδοδαπεδια θέρμανση. Πάνω που προσπαθούσαμε να ηρεμήσουμε λίγο, τρανταζονταν τα τζάμια του κτιρίου που είναι και νεότευκτο ( 2015). Καθόμασταν σε παγκάκια και στα ενδιάμεσα διαστήματα χορεύαμε que te la pongo. Κάποια στιγμή κυκλοφορεί κ η αρβύλα για κύριο σεισμό στις 3, οπότε προσπαθούσαμε να αμβλυνουμε το πανικό. Το απόγευμα μάζευα τα σπασμένα από το σπίτι και το ιατρείο ώσπου έκανε τον 5,2 και την κοπανησα για έξω.
Αυτά με τα ράδιο αρβύλα...
Ξανά,μόλις τώρα,07:10
Με πήρε μόλις ο προιστάμενος στη δουλειά,θα πάμε μετά τις 9,αν πάμε.
Με πήρε μόλις ο προιστάμενος στη δουλειά,θα πάμε μετά τις 9,αν πάμε.
Εντάξει,πιστεύω πως τον μεγάλο σεισμό τον αφήσαμε πίσω μας πλέον.
Δεν νομίζω να κάνει ξανά τόσο ισχυρό,σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Γίνονται πολλές,αλλά μικρές πλέον,μετασεισμικές δονήσεις,που γίνονται βέβαια αντιληπτές (αν δεν είσαι σε κίνηση,ή στο αμάξι κλπ)
Δεν νομίζω να κάνει ξανά τόσο ισχυρό,σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Γίνονται πολλές,αλλά μικρές πλέον,μετασεισμικές δονήσεις,που γίνονται βέβαια αντιληπτές (αν δεν είσαι σε κίνηση,ή στο αμάξι κλπ)
αυτό ήταν το μωγιό. δεν έχεις δει τον μπαμπά του.GoBack έγραψε: 03 Μαρ 2021, 21:077 μετρα δεν το λες και θηριοNaranjita έγραψε: 03 Μαρ 2021, 21:02βγήκε ο Κθουλους στην ΟυαλίαGoBack έγραψε: 03 Μαρ 2021, 20:48
Eκει θα ανοιξει η γη και θα βγει ο Κθουλου και εσυ θα λες its just an octopus bro.
https://www.protothema.gr/world/article ... tografies/
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ευκαιρία έψαχναν για βραδινή έξοδο, συνωστισμό και μπίρι μπίρι.nostromos έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:35 τριγυρω εχουνε αδειασει οι πολυκατοικιες ... βλεπω 2-3 φωτα ανα κτηριο ... που εχουνε παει ολοι ρε φιλε ...?
και λόγω της ταραχής, χωρίς μάσκες βεβαίως βεβαίως
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Βρε κουκλα μου φαίνεται καθαρά πλεον ότι ζουμε στα εσχατα και θα γίνουν και χειρότεραΠασιφάη έγραψε: 03 Μαρ 2021, 20:42Σε μας αναφέρεται. Στους άπιστους Πατρινούς, που μας κουνάει συνέχεια. Εμείς θα καταστραφούμε πρώτοι. Κάτσε και θα δεις..bluerose έγραψε: 03 Μαρ 2021, 14:06 Τώρα, να μη μιλήσω
Που είπε ο Μόρφου για σεισμό πολλες φορες το έχει πει δλ κι ότι θα γίνει στον ελλαδικό χώρο
Κι ο ένας ο μεγάλος ίσως γίνουν πολλοι μικρότεροι![]()
Α..θα σηκώσει και τσουνάμι. Αυτό το είπε ή μπα;![]()
Τώρα αν προκαλουνται αυτά κι είσαι οχυρωμένη μπράβο διάλεξες πλευρα, ήδη δε κρυβονται, τραγουδι ειναι αυτο στη Γιουροβίζιον; Ο Χριστός τα προκαλει κι Αυτός μόνο μπορεί να τα σταματήσει
Τα προκαλει μέσω άλλου με την έννοια αφήνει ώσπου πουμε Παναγία βοηθά μετάνοια δλ
Τι να πω, μην τα λες έτσι, δεν είναι ο Μόρφου ο προφητης από άλλου τα μαθαίνει
Τι να πω... τσουνάμι όχι όμως μεγάλη φτώχεια και αναστάτωση και πολεμο ναι. Ουτε στο εξωτερικό θα γλυτώσουν
Μόνο κοντά στο Χριστο με φόβο γιατί είμαστε γαιδουρια να παρουμε δυναμη να τα αντεξουμε
Μόνο κοντά στο Χριστο με φόβο γιατί είμαστε γαιδουρια να παρουμε δυναμη να τα αντεξουμε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 513 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-
- 0 Απαντήσεις