ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:47 αυτό το "μύστης" μου σπάει τα νεύρα btw
γαμώ τις μαλακισμένες ιντερνετικές παπαριές
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MMA: Σοβιετόψυχος Μαχητής σαπακιάζει νάζουλο
Re: MMA: Σοβιετόψυχος Μαχητής σαπακιάζει νάζουλο
Τον σαπάκιασε λέει στο ξύλο,εντωμεταξύ ο άλλος σηκώνεται χαλαρός,πάει στη γωνία του,δεν τρέχει μία,όλα καλά.
Μπήκα κι εγώ να δω σκατόξυλο,παπαριές.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Νομίζω το fight club το καθιέρωσε ως όρο.Papa John έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:51ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:47 αυτό το "μύστης" μου σπάει τα νεύρα btw
γαμώ τις μαλακισμένες ιντερνετικές παπαριές![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Η ταινία ; Δεν την έχω δει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:53Νομίζω το fight club το καθιέρωσε ως όρο.Papa John έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:51ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:47 αυτό το "μύστης" μου σπάει τα νεύρα btw
γαμώ τις μαλακισμένες ιντερνετικές παπαριές![]()
Ε όχι δα. Από το 3:26 και μετά τις άρπαξε πολύ γερά. Απορώ που δεν τον πήρανε με φορείοPapa John έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:53 Τον σαπάκιασε λέει στο ξύλο,εντωμεταξύ ο άλλος σηκώνεται χαλαρός,πάει στη γωνία του,δεν τρέχει μία,όλα καλά.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Όχι ρε, η εκπομπή στο ραδιόφωνο. Σιγά μην ελεγαν μύστες στην ταινία, που δεν ξέρω δηλαδή αν μεταφράζεται κιόλας.Papa John έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:54Η ταινία ; Δεν την έχω δει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- Obi Wan Iakobi
Εθνικος σοσιαλιστης.Ναύτης έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:50
Ακόμα και εάν το δεχτούμε αυτό -που δεν είναι ακριβώς έτσι- ο Χίτλερ ήταν σοσιαλιστής;
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Ακόμη χειρότερα,ράδιο δεν ακούω ποτέ,ειδικά τους καθυστερημένους με τα αθλητικά.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:57Όχι ρε, η εκπομπή στο ραδιόφωνο. Σιγά μην ελεγαν μύστες στην ταινία, που δεν ξέρω δηλαδή αν μεταφράζεται κιόλας.
Myst νομίζω είναι στα αγγλικά.
Ναζιστής δηλαδή. Ε, άλλο πράγμα τα μήλα, άλλο τα πορτοκάλια.Obi Wan Iakobi έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:59Εθνικος σοσιαλιστης.Ναύτης έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:50
Ακόμα και εάν το δεχτούμε αυτό -που δεν είναι ακριβώς έτσι- ο Χίτλερ ήταν σοσιαλιστής;
Ποιο 3:26 εγώ ένα κλιπάκι 40 τόσα δευτερόλεπτα είδα.Ναύτης έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:56
Ε όχι δα. Από το 3:26 και μετά τις άρπαξε πολύ γερά. Απορώ που δεν τον πήρανε με φορείο![]()
Τέλος πάντων,στημένα είναι όλα αυτά.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Είναι μέλος της περιφρούρησης της ΚΝΕ.
Δεν μού φαίνεται για στημένο εμένα. Από το 3:26 και μετά μάλλον προσπαθεί να του ξεκολλήσει το κεφάλι από τους ώμους
Άρε,στημένα είναι σου λέω,για να πανηγυρίζουν οι vantonoi αυτού του ντουνιά.Ναύτης έγραψε: 03 Μαρ 2021, 23:02
Δεν μού φαίνεται για στημένο εμένα. Από το 3:26 και μετά μάλλον προσπαθεί να του ξεκολλήσει το κεφάλι από τους ώμους![]()
υγ-κάνει σεισμό τώρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Papa John την 03 Μαρ 2021, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι, ήτανΝαύτης έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:50Ακόμα και εάν το δεχτούμε αυτό -που δεν είναι ακριβώς έτσι- ο Χίτλερ ήταν σοσιαλιστής;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:48η οικονομία στη ναζιστική Γερμανία πιο κοντά στο σοσιαλισμό παρά στο φιλελευθερισμό ήταν
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ΟΚΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Μαρ 2021, 23:04ναι, ήτανΝαύτης έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:50Ακόμα και εάν το δεχτούμε αυτό -που δεν είναι ακριβώς έτσι- ο Χίτλερ ήταν σοσιαλιστής;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Μαρ 2021, 22:48
η οικονομία στη ναζιστική Γερμανία πιο κοντά στο σοσιαλισμό παρά στο φιλελευθερισμό ήταν