Σε λιγάκι θα ψήσουμε και λουκάνικα κι έχει ο Θεός!

Τους περιμένουν μπάτσοι με πρόστυχα πρόστιμα.Papa John έγραψε: 03 Μαρ 2021, 19:00 Μόλις γύρισα από τη βόλτα έξω.
Αρκετός κόσμος στις πλατείες και στα πάρκα.
Είδα κόσμο σε μεγάλο πάρκο να έχει πάρει μαζί του στρωματσάδα,κουβέρτες,σεντόνια,χαλιά.
Πήγα σε ένα γνωστό μου που έχει προποτζήδικο και μου είπε ότι είχε βγει στο μπαλκόνι (5ος όροφος) και φώναζε βοήθεια,κατά τη διάρκεια του σεισμού
Πολλοί φεύγουν με τα αμάξια φορτωμένα, με προορισμό τα χωριά τους.
Άκουγα συζητήσεις "που θα κοιμηθείτε το βράδυ" ;
Και υποτίθεται ότι αν γίνει πόλεμος,όλοι αυτοί θα πάνε να υπερασπιστούν πατρίδα,οικογένεια κλπ κλπ
Ή,ότι θα πρέπει εγώ να πάω να τους υπερασπιστώ![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δίναμε μαθήματα που είχαμε μείνει.NoMoreLice έγραψε: 03 Μαρ 2021, 18:32Ήταν 7 Σεπτέμβρη, δεν είχαν ανοίξει τα σχολεία ακόμαtaliban έγραψε: 03 Μαρ 2021, 18:13 Ο σεισμός του 99 ήταν άλλη φάση.
Μόλις είχα γυρίσει από το σχολείο.
Και έβλεπα Baywatch.
Έκανε τον σεισμό όταν έδειχνε τις ΒΥΖΑΡΕΣ της παμελα.
Όπου φύγει φύγει έξω.
Κόσμος χαμός.
Κλάμα κακό.
Κοιμηθήκαμε σε σκηνές.
υπάρχει μονιμότητα ΔΥ στο Περού;Στύγιος έγραψε: 03 Μαρ 2021, 20:05 Ποιος μας καταράστηκε ρε στη Λάρισα; Σεισμός ,λοκντάουν ,άντε να δούμε τι άλλο θα μας συμβεί.
Μήπως να πάω μετανάστης στο Περού;
αντε βγαλε νυχτα μεσα στο σπιτι ... εχω οργανωσει παντως την οικογενεια ... καθε μελος διπλα απο την πορτα εχει ετοιμο ατομικο σακο με ειδη αναγκης ... μπριζες στο μινιμουμ σε λειτουργεια και σχεδιο νυχτερινης εκτακτης εκκενωσης ...
Γερός?
Ρε είναι τα γενέθλια της γκαντεμόσαυρας, να μη γίνει ένας σεισμάκος?Στύγιος έγραψε: 03 Μαρ 2021, 20:05 Ποιος μας καταράστηκε ρε στη Λάρισα; Σεισμός ,λοκντάουν ,άντε να δούμε τι άλλο θα μας συμβεί.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κουγιας ...Στύγιος έγραψε: 03 Μαρ 2021, 20:05 Ποιος μας καταράστηκε ρε στη Λάρισα; Σεισμός ,λοκντάουν ,άντε να δούμε τι άλλο θα μας συμβεί.
Δεν παρακολουθει κανεις πια ειδησεις.stergiosbik έγραψε: 03 Μαρ 2021, 20:16 Εσείς ρε που βλέπετε ειδήσεις τι λένε οι σεισμολόγοι;
Εμείς είμαστε όλοι έξω ακόμη.