ΕΛΑΣΣΟΝΑ = ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ = ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ = ΘΗΡΙΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟΝ = 557
7 - 7/10 = 6,3
ΕΛΑΣΣΟΝΑ = ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ = ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ = ΘΗΡΙΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟΝ = 557
Πάει ο άλλος στον μηχανικό, του λέει "κύριε έχετε τρύπια κολάρα".
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ισχυει. Βρεθηκα κατα τυχη σε ενα γαμο στην Ελασονα (μεγαλη ιστορια) και ομολογω πως εντυπωσιαστηκα απο την φυσικη ομορφια των Ελασσονιανς.Σενέκας έγραψε: 03 Μαρ 2021, 16:40Χάνεις. Όλα αυτά τα περίεργα χωριά είναι γεμάτα ΜΟΥΝΑΡΕΣΤΜDaje έγραψε: 03 Μαρ 2021, 16:39 Διαβάζω για κάτι περίεργα χωριά.
Λάρισα, Γιάννενα, Ελασσώνα κλπ.
Στην Ελλάδα βρίσκονται αυτά?
Για μετακίνηση έξω από Ρηγιλλης-Β.Σοφιασ- Σκουφα-Ιπποκρατους κανονικά θα έπρεπε να χρειάζεται διαβατήριο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Τελικά το άκουσα κι'εγώ. Δεν πρόκειται γιά καλύτερη μέτρηση των Γερμανών, αλλά γιά μέτρηση άλλου (αλλά παραπλήσιου) μεγέθους. Οι Γερμανοί μετρούν Mw ενώ οι δικοί μας MLST48410 έγραψε: 03 Μαρ 2021, 16:23Βγήκε ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και το είπε live στο μεσημεριανό δελτίο του ΣΚΑΪ. Είπε ότι το Γερμανικό Ινστιτούτο δίνει πολύ καλές εκτιμήσεις και να σας ανανεώσω το μέγεθος με τις μετρήσεις από εκεί κλπ κλπ και μου χτύπησε πολύ άσχημα.Leporello έγραψε: 03 Μαρ 2021, 15:18Οταν ένας σταθμός βρίσκεται κοντά στο επίκεντρο, υφίσταται επίδραση του σεισμού και ενδέχεται να μη μετρήσει σωστά.ST48410 έγραψε: 03 Μαρ 2021, 14:07Το άκουσα κι εγώ και τσατίστηκα. Είναι δυνατόν στην πιο σεισμογενή άκρη της Ευρώπης να περιμένουμε να μας δώσουν καλύτερη εκτίμηση οι Γερμανοί; Εντάξει οι ελλείψεις υποδομής αλλού αλλά ούτε σεισμούς δεν μπορούμε να μετρήσουμε σωστά;
Από την άλλη, ο σημερινός σεισμός δεν ήταν τόσο μεγάλης έντασης και μάλλον οι ελληνικοί σταθμοί τον μετρούν καλύτερα. Γιατί έσπευσες να αποδεχθείς την εκτίμηση των Γερμανών; Το ότι ένα γερμανικό ινστιτούτο έδωσε άλλη εκτίμηση, δεν σημαίνει ότι η δική του είναι η σωστή και οι δικοί μας το μετράνε λάθος.
Δεν ήξερα αυτό που λες για την επίδραση στους σταθμούς κοντά στο επίκεντρο. Και πάλι όμως η Ελλάδα δεν έχει σταθμούς διάσπαρτους σε όλη τη χώρα;
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Οι πιό καταστρεπτικοί σεισμοί είναι οι επιφανειακοί. Αν είναι μεγάλου βάθους και ίδιου μεγέθους, προκαλεί μικρότερες καταστροφές.Στύγιος έγραψε: 03 Μαρ 2021, 17:38 Δεν ξέρω τα του σεισμού ,αλλά ίσως μάς έσωσε το ότι ήταν επιφανειακός και με βοή.Αν ήταν άλλου είδους , μάλλον θα μας είχε ισοπεδώσει ..
Περιμένουν άλλους 30; μετασεισμούς τις επόμενες μέρες
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
ελπίζω η Κεραμέως να σου επιβάλλει να κάνεις μάθημα από τη σκηνήΣτύγιος έγραψε: 03 Μαρ 2021, 17:38 Δεν ξέρω τα του σεισμού ,αλλά ίσως μάς έσωσε το ότι ήταν επιφανειακός και με βοή.Αν ήταν άλλου είδους , μάλλον θα μας είχε ισοπεδώσει ..
Περιμένουν άλλους 30; μετασεισμούς τις επόμενες μέρες![]()
Με 5G wi-fi να υποθέσω;elchav έγραψε: 03 Μαρ 2021, 17:47ελπίζω η Κεραμέως να σου επιβάλλει να κάνεις μάθημα από τη σκηνήΣτύγιος έγραψε: 03 Μαρ 2021, 17:38 Δεν ξέρω τα του σεισμού ,αλλά ίσως μάς έσωσε το ότι ήταν επιφανειακός και με βοή.Αν ήταν άλλου είδους , μάλλον θα μας είχε ισοπεδώσει ..
![]()
με χοτ σποτ από το κινητό σου με δικά σου έξοδαΣτύγιος έγραψε: 03 Μαρ 2021, 17:48Με 5G wi-fi να υποθέσω;elchav έγραψε: 03 Μαρ 2021, 17:47ελπίζω η Κεραμέως να σου επιβάλλει να κάνεις μάθημα από τη σκηνήΣτύγιος έγραψε: 03 Μαρ 2021, 17:38 Δεν ξέρω τα του σεισμού ,αλλά ίσως μάς έσωσε το ότι ήταν επιφανειακός και με βοή.Αν ήταν άλλου είδους , μάλλον θα μας είχε ισοπεδώσει ..
![]()
Κάπου πήρε το αυτί μου ότι το gay pride θα γίνει φέτος στα μέρη σας
Κοντά στο δαμασι που έχω το ένα κοπάδι έχει κάτι νταμαρια.Στύγιος έγραψε: 03 Μαρ 2021, 17:38 Δεν ξέρω τα του σεισμού ,αλλά ίσως μάς έσωσε το ότι ήταν επιφανειακός και με βοή.Αν ήταν άλλου είδους , μάλλον θα μας είχε ισοπεδώσει ..