Ρε μλκ όταν έχεις τα παιδιά σου στο σχολείο χεζεσαι πάνω σου μέχρι να βεβαιωθείς ότι είναι καλά.Papa John έγραψε: 03 Μαρ 2021, 14:45Σιγά ρε μλκ,πως κάνετε έτσι ;stergiosbik έγραψε: 03 Μαρ 2021, 12:22 Mαλακες αυτό που έγινε δεν το χω ξαναζήσει!
Μάλλον Λάρισα ή γύρω από εδώ.
Σαν κάτι χαζογκόμενες στην Κεντρική Πλατεία,η μία έκλαιγε !!![]()
Εντωμεταξύ ήταν τέλειος,εξάρι,κοντά στο Δαμάσι
![]()
Λατρεύω τους σεισμούς,μακάρι να ξανακάνει.Μας έδιωξαν και από τη δουλειά![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΕΙΣΜΟΣ
-
stergiosbik
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
Δεν ήταν αυτή η ερώτηση. Το ξέρω ότι τον κατάλαβαν στην Θεσσαλονίκη. Η ερώτηση είναι, τον κατάλαβαν όπως λέει ο stergiosbik, ή είχαν εντελώς διαφορετική αίσθηση;bluerose έγραψε: 03 Μαρ 2021, 14:04Βεβαιως και τον κατάλαβαν στον Εύοσμο γιατί μιλουσα με τη ξαδέρφη μου στο βάιμπερ και μου λέει κατάλαβες το σεισμό;Leporello έγραψε: 03 Μαρ 2021, 13:55Αυτό δείχνει ότι είσαι κοντά στο επίκεντρο. Πιό μακρυά, η αίσθηση είναι διαφορετική. Ας μου το επιβεβαιώσει κάποιος από π.χ. Θεσσαλονίκη. Εγώ είμαι πολύ μακρυά και δεν κατάλαβα τίποτα.stergiosbik έγραψε: 03 Μαρ 2021, 13:50Τι ήταν πάλι αυτό ρε;
Έκανε κάτι σαν μπαμ και ανεβοκατεβηκε η γη μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα!
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Αναφέρομαι σε αυτό που έγραψες "αυτό δεν το έχω ξαναζήσει".stergiosbik έγραψε: 03 Μαρ 2021, 15:09
Ρε μλκ όταν έχεις τα παιδιά σου στο σχολείο χεζεσαι πάνω σου μέχρι να βεβαιωθείς ότι είναι καλά.
Εκτός κι αν είσαι γεννημένος από το 1990 και μετά,το έχεις ζήσει και σε μεγαλύτερη κλίμακα μάλιστα.
Για τα παιδιά,εννοείται θα ανησυχήσεις,αλλά δεν θα κάνεις και σαν υστερικός.
Θα κάνεις το εμβόλιο ;
Είδες που το κατάλαβα;stergiosbik έγραψε: 03 Μαρ 2021, 14:07Λάρισα είμαι.Leporello έγραψε: 03 Μαρ 2021, 13:55Αυτό δείχνει ότι είσαι κοντά στο επίκεντρο. Πιό μακρυά, η αίσθηση είναι διαφορετική. Ας μου το επιβεβαιώσει κάποιος από π.χ. Θεσσαλονίκη. Εγώ είμαι πολύ μακρυά και δεν κατάλαβα τίποτα.stergiosbik έγραψε: 03 Μαρ 2021, 13:50Τι ήταν πάλι αυτό ρε;
Έκανε κάτι σαν μπαμ και ανεβοκατεβηκε η γη μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα!
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
stergiosbik
Εγώ θυμάμαι και το '81 στην Θεσ/νίκη και το '95 στα Γρεβενα.Papa John έγραψε: 03 Μαρ 2021, 14:50Καλοί μαλάκες κι αυτοί.stergiosbik έγραψε: 03 Μαρ 2021, 12:28 Πάντως το κούνημα δεν είχε καμμία σχέση με ότι έχω ζήσει μέχρι τώρα.
Κάνα 2 ηλικιωμένοι που είδα,άνω των 70,είπαν κι αυτοί ότι τέτοιο πράγμα δεν ξανανιωσαν ποτέ!
Ξεχνάνε το '81 και το '95.
Όμως επειδή δεν ήμουν στα μέρη αυτά δεν είναι αντικειμενικη η άποψη μου.
Η μάνα μου και άλλοι ηλικιωμένοι που έζησαν τον μεγάλο στην Καρδίτσα που είναι δίπλα λένε ότι σήμερα κουνήθηκαν περισσοτερο.
-
stergiosbik
Φυσικά και θα το κάνω.Papa John έγραψε: 03 Μαρ 2021, 15:13Αναφέρομαι σε αυτό που έγραψες "αυτό δεν το έχω ξαναζήσει".stergiosbik έγραψε: 03 Μαρ 2021, 15:09
Ρε μλκ όταν έχεις τα παιδιά σου στο σχολείο χεζεσαι πάνω σου μέχρι να βεβαιωθείς ότι είναι καλά.
Εκτός κι αν είσαι γεννημένος από το 1990 και μετά,το έχεις ζήσει και σε μεγαλύτερη κλίμακα μάλιστα.
Για τα παιδιά,εννοείται θα ανησυχήσεις,αλλά δεν θα κάνεις και σαν υστερικός.
Θα κάνεις το εμβόλιο ;![]()
Έχω υποχρεωση να προστατέψω την υγεία των δικών μου ανθρώπων και ιδίως των ηλικιωμένων.
Οταν ένας σταθμός βρίσκεται κοντά στο επίκεντρο, υφίσταται επίδραση του σεισμού και ενδέχεται να μη μετρήσει σωστά.ST48410 έγραψε: 03 Μαρ 2021, 14:07Το άκουσα κι εγώ και τσατίστηκα. Είναι δυνατόν στην πιο σεισμογενή άκρη της Ευρώπης να περιμένουμε να μας δώσουν καλύτερη εκτίμηση οι Γερμανοί; Εντάξει οι ελλείψεις υποδομής αλλού αλλά ούτε σεισμούς δεν μπορούμε να μετρήσουμε σωστά;ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μαρ 2021, 14:04 Επανεκτίμηση από γερμανικό ινστιτούτο.
6.3 ο πρώτος, 5.κάτι ο μετασεισμός.
Από την άλλη, ο σημερινός σεισμός δεν ήταν τόσο μεγάλης έντασης και μάλλον οι ελληνικοί σταθμοί τον μετρούν καλύτερα. Γιατί έσπευσες να αποδεχθείς την εκτίμηση των Γερμανών; Το ότι ένα γερμανικό ινστιτούτο έδωσε άλλη εκτίμηση, δεν σημαίνει ότι η δική του είναι η σωστή και οι δικοί μας το μετράνε λάθος.
1.
Μάλλον δεν θυμάσαι καλά.stergiosbik έγραψε: 03 Μαρ 2021, 15:15
Εγώ θυμάμαι και το '81 στην Θεσ/νίκη και το '95 στα Γρεβενα.
Όμως επειδή δεν ήμουν στα μέρη αυτά δεν είναι αντικειμενικη η άποψη μου.
Η μάνα μου και άλλοι ηλικιωμένοι που έζησαν τον μεγάλο στην Καρδίτσα που είναι δίπλα λένε ότι σήμερα κουνήθηκαν περισσοτερο.
Η μάνα μου έμενε στο χωριό που το είχε ισοπεδώσει τότε ο σεισμός,είχαν φύγει καμπαναριά,σπίτια,άνοιξαν δρόμοι στη μέση,μου τα είχε διηγηθεί.
Ο σημερινός καλός ήταν αλλά όχι όπως τον ήθελα.
Και σίγουρα όχι τόσο έντονος όσο αυτός του '95.
Φυσικά και θα το κάνω.
Έχω υποχρεωση να προστατέψω την υγεία των δικών μου ανθρώπων και ιδίως των ηλικιωμένων.
[/quote]
Ρωτάω γιατί σήμερα διαπίστωσα (στην πολυπληθή υπηρεσία που εργάζομαι) ότι οι πιο υστερικές αντιδράσεις προήλθαν από φανατικούς υπέρμαχους του εμβολίου.
Ουδεμία έκπληξις,για λόγους στατιστικής το ρώτησα.
έντιτ : η παράθεση βγήκε στραβή,αλλά ελπίζω να βγαίνει νόημα
Φεύγω,βγαίνω έξω να κόψω κίνηση.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Έντονο βουητό και έπειτα καλό κούνημα.
Ήμουν στα μελισσια κοντά σχετικά στο επίκεντρο.
Έκανε κ άλλους μικρότερους.
Ήμουν στα μελισσια κοντά σχετικά στο επίκεντρο.
Έκανε κ άλλους μικρότερους.
επειδη εζησα το σεισμο της Αθηνας το 1999 πρεπει να πω οτι αυτος σημερα στη Λαρισα ηταν δυνατοτερος ... πολυ εντονος και με διαρκεια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Βγήκε ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και το είπε live στο μεσημεριανό δελτίο του ΣΚΑΪ. Είπε ότι το Γερμανικό Ινστιτούτο δίνει πολύ καλές εκτιμήσεις και να σας ανανεώσω το μέγεθος με τις μετρήσεις από εκεί κλπ κλπ και μου χτύπησε πολύ άσχημα.Leporello έγραψε: 03 Μαρ 2021, 15:18Οταν ένας σταθμός βρίσκεται κοντά στο επίκεντρο, υφίσταται επίδραση του σεισμού και ενδέχεται να μη μετρήσει σωστά.ST48410 έγραψε: 03 Μαρ 2021, 14:07Το άκουσα κι εγώ και τσατίστηκα. Είναι δυνατόν στην πιο σεισμογενή άκρη της Ευρώπης να περιμένουμε να μας δώσουν καλύτερη εκτίμηση οι Γερμανοί; Εντάξει οι ελλείψεις υποδομής αλλού αλλά ούτε σεισμούς δεν μπορούμε να μετρήσουμε σωστά;ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μαρ 2021, 14:04 Επανεκτίμηση από γερμανικό ινστιτούτο.
6.3 ο πρώτος, 5.κάτι ο μετασεισμός.
Από την άλλη, ο σημερινός σεισμός δεν ήταν τόσο μεγάλης έντασης και μάλλον οι ελληνικοί σταθμοί τον μετρούν καλύτερα. Γιατί έσπευσες να αποδεχθείς την εκτίμηση των Γερμανών; Το ότι ένα γερμανικό ινστιτούτο έδωσε άλλη εκτίμηση, δεν σημαίνει ότι η δική του είναι η σωστή και οι δικοί μας το μετράνε λάθος.
Δεν ήξερα αυτό που λες για την επίδραση στους σταθμούς κοντά στο επίκεντρο. Και πάλι όμως η Ελλάδα δεν έχει σταθμούς διάσπαρτους σε όλη τη χώρα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 520 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-
- 0 Απαντήσεις