Υδράργυρος έγραψε: 02 Μαρ 2021, 11:36 Διεγραψαν φωτορεπορταζ επαγγελματια φωτορεπορτερ. Κατι δεν παει καλα σε αυτη τη χωρα

Υδράργυρος έγραψε: 02 Μαρ 2021, 11:36 Διεγραψαν φωτορεπορταζ επαγγελματια φωτορεπορτερ. Κατι δεν παει καλα σε αυτη τη χωρα

Νομίζω ότι το επιχείρημα του κ. Κύρτσου θα ήταν ισχυρότερο, αν είχε συμπεριλάβει και άλλες χώρες. π.χ. Ιράν και Σαουδική Αραβίαgeorgebi έγραψε: 02 Μαρ 2021, 11:45 Τζήμερε βγες από το σώμα του Κύρτσου
https://twitter.com/GiorgosKyrtsos/stat ... 04260?s=20
λεει ο τυπος "Ταπεινή μου άποψη: εν προκειμένω δεν εφαρμόζεται. Δεν θα παλέψω να στηρίξω αυτή τη γνώμη μου, δεν είμαι ο πιο κατάλληλος και δεν θα κάνω κουβέντα για επιστήμες που αγνοώ."Ναύτης έγραψε: 02 Μαρ 2021, 10:44 Ένα πολύ καλό άρθρο για όποιον ενδιαφέρεται.
Το ζήτημα ΔΕΝ είναι ο Κουφοντίνας! Είναι το ΑΝ τηρείται ο νόμος
Άρθρο γνώμης είναι.Rocco Siffredi έγραψε: 02 Μαρ 2021, 12:09λεει ο τυπος "Ταπεινή μου άποψη: εν προκειμένω δεν εφαρμόζεται. Δεν θα παλέψω να στηρίξω αυτή τη γνώμη μου, δεν είμαι ο πιο κατάλληλος και δεν θα κάνω κουβέντα για επιστήμες που αγνοώ."Ναύτης έγραψε: 02 Μαρ 2021, 10:44 Ένα πολύ καλό άρθρο για όποιον ενδιαφέρεται.
Το ζήτημα ΔΕΝ είναι ο Κουφοντίνας! Είναι το ΑΝ τηρείται ο νόμος![]()
αμα ακουσεις την πλευρα κουφοντινα δεν τηρειται αν ακουσεις την κυβερνητικη τηρειται
ποιος ξερει σιγουρα δηλ εσυ πως εισαι σιγουρος οτι δεν τηρειται;
Ε ναι. Και βρίσκει την τέλεια έκφραση της σε δύο τύπους που έχουν το βλέμμα του τρελλού.John Brown Gun Club έγραψε: 02 Μαρ 2021, 11:36Πολυ καλα εκανε, η αντιεθνικιστικη ανατροφη πρεπει να επιβραβευεται.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Μαρ 2021, 11:32 Αυτός ο παπάρας είναι που έδινε συγχαρητήρια στον πατέρα ενός νεαρού που είχε κάψει μια σημαία.![]()
Όλοι οι ψυχωσικοί ενωμένοι σαν μια γροθιά.

Και οι δύο αυτοί ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ για να εκφράζουν τέτοιες ιδέες και απόψειςΓΑΛΗ έγραψε: 02 Μαρ 2021, 12:26Ε ναι. Και βρίσκει την τέλεια έκφραση της σε δύο τύπους που έχουν το βλέμμα του τρελλού.John Brown Gun Club έγραψε: 02 Μαρ 2021, 11:36Πολυ καλα εκανε, η αντιεθνικιστικη ανατροφη πρεπει να επιβραβευεται.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Μαρ 2021, 11:32 Αυτός ο παπάρας είναι που έδινε συγχαρητήρια στον πατέρα ενός νεαρού που είχε κάψει μια σημαία.![]()
Όλοι οι ψυχωσικοί ενωμένοι σαν μια γροθιά.
Αδελφές ψυχές.
Και αξίζουν ακόμη και το τελευταίο ευρώ που κερδίζουν γιατί εκφράζουν τη βαθιά πσυχή της αριστεράς.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Μαρ 2021, 12:29Και οι δύο αυτοί ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ για να εκφράζουν τέτοιες ιδέες και απόψειςΓΑΛΗ έγραψε: 02 Μαρ 2021, 12:26Ε ναι. Και βρίσκει την τέλεια έκφραση της σε δύο τύπους που έχουν το βλέμμα του τρελλού.John Brown Gun Club έγραψε: 02 Μαρ 2021, 11:36
Πολυ καλα εκανε, η αντιεθνικιστικη ανατροφη πρεπει να επιβραβευεται.
Αδελφές ψυχές.![]()
Όταν πληρώνομαι για να κάνω μια ιδεολογική προπαγάνδα , ακόμη και εάν κατά βάθος πιστεύω αυτά που λέγω , τα πλασαρω κατάλληλα σαν εμπόρευμα το οποίο προορίζεται για συγκεκριμένο κοινό πελατώνΓΑΛΗ έγραψε: 02 Μαρ 2021, 12:32Και αξίζουν ακόμη και το τελευταίο ευρώ που κερδίζουν γιατί εκφράζουν τη βαθιά πσυχή της αριστεράς.
Γιατί προσωπικώς συμμερίζομαι τη γνώμη του αρθρογράφου.