!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑθΛΗΤΕΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ VS ...ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΠΑΛΛΗΚΆΡΙΑ ..

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Re: ΑθΛΗΤΕΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ VS ...ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΠΑΛΛΗΚΆΡΙΑ ..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Feindflug έγραψε: 05 Φεβ 2021, 21:23
Prepon έγραψε: 05 Φεβ 2021, 21:21 Είχε έρθει πρωταθλητής του κικ μπόξινγκ στην εταιρεία.
Αν και εξ Αλβανίας, ήταν καταπληκτικό παιδί.
Όμως δεν είχε τη δύναμη να κάνει τίποτα, ούτε τρυπάνια, ούτε κουβαληματα, ούτε τίποτα, άχρηστος εντελως
Τύπε, μετά τον προηγούμενο τύπο, μπαίνεις εσύ στο ρινγκ με τον Αλβανό συνάδελφό σου. Θα μετρήσουμε πόσο χρήσιμος είσαι.
Θα χάσω στο ρινγκ , ήταν πολύ γρήγορος , έχω δει αγώνες του στο νόβα σπορ.
Αλλά εγώ φτύνω πιο μακρυά.
1-1

Παρ όλα αυτά, εδώ το θέμα είναι αν όσοι έχουν διακρίσεις στον αθλητισμό συνεπάγεται ότι αντέχουν τη σκληρή δουλειά.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Εγώ είδα μεγάλη διαφορά τρεις μήνες βάρη όταν ξανά πήγα στην δουλειά. Αλλά έχει να κάνει με κουβάλημα για λίγα λεπτά μόνο. Όταν πήγα δοκιμαστικά πριν να ξεκινήσω γυμναστική τραυματίστηκα
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Καμία σχέση κάποιος που δουλεύει κάθε μέρα επί πόσα χρόνια σηκώνει βάρη, ανεβαίνει, κατεβαίνει κτλ με κάποιον που κάνει βάρη σε γυμναστήριο για 1-2 ώρες την μέρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Φεβ 2021, 19:55 ..γνωστοί μου αθλητές που είχαν ασχοληθεί με την άρση βαρών στο παρελθόν και με επιδόσεις σε επίσημους αγώνες , κάπου αναγκάστηκαν να δουλέψουν οικοδομή και κάπου ..τα έχουν παίξει !!!

Τελικά το να ασχολείσαι σε γυμναστήρια με τα βάρη σε βοηθάει να αντέχεις σε δουλειές όπως η οικοδομή ;
συγκρίνεις ανόμοια πράγματα
η οικοδομή είναι δουλειά και διαρκεί 8 ώρες, δεν κάνεις επαναλήψεις και διαλείμματα στα ενδιάμεσα συνολικής διάρκειας 1-1,5 ωρών
έχω φιλαράκι μπετατζή στο γυμναστήριο που έρχεται μετά τη δουλειά, πολύ δυνατός
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Φεβ 2021, 21:35
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Φεβ 2021, 19:55 ..γνωστοί μου αθλητές που είχαν ασχοληθεί με την άρση βαρών στο παρελθόν και με επιδόσεις σε επίσημους αγώνες , κάπου αναγκάστηκαν να δουλέψουν οικοδομή και κάπου ..τα έχουν παίξει !!!

Τελικά το να ασχολείσαι σε γυμναστήρια με τα βάρη σε βοηθάει να αντέχεις σε δουλειές όπως η οικοδομή ;
συγκρίνεις ανόμοια πράγματα
η οικοδομή είναι δουλειά και διαρκεί 8 ώρες, δεν κάνεις επαναλήψεις και διαλείμματα στα ενδιάμεσα συνολικής διάρκειας 1-1,5 ωρών
Ξέρεις ποιο είναι το θέμα, δικέ μου;

Προσπαθούν να αποδείξουν ότι κάποιος που καπνίζει, πίνει, τρώει σκατά και κουβαλάει καρότσι με τσιμέντα όλη μέρα, είναι πιο μάγκας και πιο δυνατός από έναν που γυμνάζεται και προσέχει την διατροφή του. Ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους μάγκες, έχουν τρομερά προβλήματα υγείας, δεν το λένε. Δεν είναι λόγος αυτός βέβαια για να τους κατηγορήσουμε. Απεναντίας, ίσως η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να μην μπόρεσαν να προσέξουν τον εαυτό τους όσο έπρεπε και ίσως να είναι και τιμή τους που θυσίασαν τον εαυτό τους για τους αγαπημένους τους. Αλλά είναι τρομερά άδικο να συγκρίνουμε σκληραγωγημένους από τις κακουχίες μιας χειρωνακτικής εργασίας, με αθλητές. Είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Σαν να περιμένουμε να είναι χάκερ, όποιος έχει υπολογιστή και ασχολείται με οποιονδήποτε τρόπο με αυτόν κάνα 2 ώρες την μέρα.

Και το ακόμα πιο εκνευριστικό είναι ότι τέτοιες απόψεις, έχουν άτομα που ούτε χειρωνακτικές εργασίες κάνουν, ούτε αθλούνται, αλλά έχουν ένα θειό που έπινε, κάπνιζε και έτρωγε προβατίνα μέχρι τα 90 του.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Φεβ 2021, 21:04 Βάλε έναν αρσιβαρίστα να τρέξει βάδην ένα χιλιόμετρο και θα καταλάβεις γιατί τα έπαιξαν.
Αυτό.
Συγκρίνεις ανομία πραγματα
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Feindflug έγραψε: 05 Φεβ 2021, 21:45 Αλλά είναι τρομερά άδικο να συγκρίνουμε σκληραγωγημένους από τις κακουχίες μιας χειρωνακτικής εργασίας, με αθλητές. Είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Σαν να περιμένουμε να είναι χάκερ, όποιος έχει υπολογιστή και ασχολείται με οποιονδήποτε τρόπο με αυτόν κάνα 2 ώρες την μέρα.
:lol: :+1:

έτσι, μιλάμε για ανόμοια πράγματα
όταν ήμουν φοιτητής δούλευα παράλληλα σε μια αποθήκη εισαγωγών, ξέρεις πόσοι είχαν έρθει και είχαν φύγει την ίδια ή την επόμενη μέρα;
θυμάμαι χαρακτηριστικά έναν τυπά που έκανε ενόργανη και είχε απίστευτο σώμα, τα δικέφαλά του ήταν από άλλο πλανήτη
ε ο τύπος τα έφτυσε τη πρώτη μέρα και δεν ξαναπάτησε
είναι και θέμα χαρακτήρα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess »

Feindflug έγραψε: 05 Φεβ 2021, 21:17

Δεν σε βοηθάει, τύπε, αλλά το να ξέρεις να σηκώνεις βάρη, σε βοηθάει από τραυματισμούς σε τέτοιους είδους εργασίες.

Επίσης, σε τέτοιους είδους εργασίες, περισσότερο κουράζεσαι, παρά γυμνάζεσαι. Φυσικά, αν βαράς κομπρεσέρ, γκασμά και φτυάρι, θα δεις διαφορά σε κάποιες μυϊκές ομάδες λόγω συνεχόμενου έργου και κινήσεως, αλλά δεν είναι το ίδιο με την γυμναστική και την άρση βαρών.

Με λίγα λόγια, μην συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.
Ε μα. Πες τα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”