!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εντέλλεσθε..

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Εντέλλεσθε..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Nα αποδεσμεύσω το Skyguard ;

https://imgur.com/a/XaVqZfO
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Στύγιος έγραψε: 27 Φεβ 2021, 09:13 Σε τηλεδιάσκεψη με διευθυντές σχολείων το "μπουμπούκι" η Παρακμέως τούς απείλησε με διοικητικά μέτρα ,αν δεν καταφέρουν να περάσουν στους συλλόγους εκβιαστικά την απύθμενη παπαριά της "αξιολόγησης".

https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/3446 ... axiologisi

"Εντέλλεσθε" μάλιστα είπε και δεν πίστευαν στ' αυτιά τους :lol:

Φυσικά οι σύλλογοι πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας με συντριπτικό ποσοστό, την έκλασαν μεγαλοπρεπώς και ψήφισαν αποχή.

Περαστικά και καλοφάγωτη μαντάμ..
Τι έγινε, σας τον φέρμαρε η κεραμέως?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Στύγιος έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:55 Nα αποδεσμεύσω το Skyguard ;

κάνει δουλειά αυτό ή είναι μακέτο?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Στύγιος

Lord Brum έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:57

κάνει δουλειά αυτό ή είναι μακέτο?

Αυτό φίλε γαμεί και δέρνει μετά τον εκσυγχρονισμό σε συνδυασμό με Sparrow και σε χαμηλά και μεσαία ύψη.. ακόμα. Περισσότερα κωλύομαι να πω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 01 Μαρ 2021, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Αυτό το "εντέλλεσθε" είναι σωστό;
Στύγιος

sharp έγραψε: 28 Φεβ 2021, 16:23 Αυτό το "εντέλλεσθε" είναι σωστό;
Εικόνα
sharp

Γνώριζα μόνο το β, δηλ. δίνω εντολή. Μήπως είναι πασοκικό; :003: Από πού είναι η παράθεση;
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

θεωρώ ότι -ακόμα και αν δεν απαγορεύεται τυπικώς- η συνείδηση και το εθνικό μας φρόνημα μας υπαγορεύει αυτές τις κρίσιμες ώρες με τον αδηφάγο γείτονα μας σε εθνικιστικό παραλήρημα, να μην αποκαλύπτουμε προσωπικά στοιχεία (αψυχολόγητο κούρεμα, λάθος επιλογή ράφτη, εγκληματικά γυαλιά ηλίου, παράβαση δίαιτας κλπ) πιλότων, γιατί αν και καθηγητές πλέον, πιθανόν να χρειαστεί η πολύτιμη συνδρομή τους λόγω χιλιάδων πτητικών ωρών

Εντέλλεσθε να φανείτε αντάξιοι της περιστάσεως
Στύγιος

Το μλκ :lol: :smt005:
sharp

Στύγιος έγραψε: 28 Φεβ 2021, 16:27
Εικόνα

Αν όπως λέει το λεξικό που παρέθεσες έχει έννοια παθητική, τότε παραπάνω έγραψες
Στύγιος έγραψε: 28 Φεβ 2021, 14:05 Ναι ,αλλά όχι όπως εντέλλεται η άσχετη Παρακμέως :smt018
όπως διετάχθη η Κεραμέως από κάποιον άλλον.
Στύγιος

sharp έγραψε: 28 Φεβ 2021, 17:16
Στύγιος έγραψε: 28 Φεβ 2021, 16:27
Εικόνα

Αν όπως λέει το λεξικό που παρέθεσες έχει έννοια παθητική, τότε παραπάνω έγραψες
Στύγιος έγραψε: 28 Φεβ 2021, 14:05 Ναι ,αλλά όχι όπως εντέλλεται η άσχετη Παρακμέως :smt018
όπως διετάχθη η Κεραμέως από κάποιον άλλον.
Ο β' τύπος παρακμιακός χρησιμοποιήθηκε :lol:
Στύγιος

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 28 Φεβ 2021, 17:06

θεωρώ ότι -ακόμα και αν δεν απαγορεύεται τυπικώς- η συνείδηση και το εθνικό μας φρόνημα μας υπαγορεύει αυτές τις κρίσιμες ώρες με τον αδηφάγο γείτονα μας σε εθνικιστικό παραλήρημα, να μην αποκαλύπτουμε προσωπικά στοιχεία (αψυχολόγητο κούρεμα, λάθος επιλογή ράφτη, εγκληματικά γυαλιά ηλίου, παράβαση δίαιτας κλπ) πιλότων, γιατί αν και καθηγητές πλέον, πιθανόν να χρειαστεί η πολύτιμη συνδρομή τους λόγω χιλιάδων πτητικών ωρών

Εντέλλεσθε να φανείτε αντάξιοι της περιστάσεως
Δε λες πάλι καλά μλκ που έχω μαλλιά στα 53; Το κουστούμι είναι εντάξει ,γω αδυνάτισα και έπλεα , τα γυαλιά είναι πανάκριβα και να πα να γαμηθείς επίσης :lol:
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Στύγιος έγραψε: 28 Φεβ 2021, 02:13
ST48410 έγραψε: 28 Φεβ 2021, 02:05 Ίσως. Ίσως πάλι χρειάζεται να υπάρχει παράλληλα και ένα σύστημα μοριοδότησης με βάση αντικειμενικά και μετρήσιμα χαρακτηριστικά (ο εκπαιδευτικός ανέβασε τόσες εργασίες, διόρθωσε τόσα γραπτά, έστειλε τόσα emails, οι μαθητές του έγραψαν τόσα διαγωνίσματα, συμμετείχαν σε τόσους μαθητικούς διαγωνισμούς, είχαν τόσες διακρίσεις, είχες τόσες εξωεκπαιδευτικές δραστηριότητες, παρακολούθησε τόσα επιμορφωτικά σεμινάρια κλπ).

Υπάρχει κάποιο μοντέλο που να θεωρείται διεθνώς πρότυπο;
Αυτά που γράφεις είναι μη μετρήσιμα λόγω αδυναμίας της e-class και του webex . Γω έχω κρατήσει και στο cloud και στον "σκληρό" πλήρη αντίγραφα από τον περσινό Μάρτιο , πόσοι ξέρουν να κάνουν το ίδιο;
Και ναι και όχι. Είδα ένα e-class από μαθητή, γιο φίλου που μου ζήτησε να τον βοηθήσω σε κάτι, και η εικόνα που σχημάτισα επιβεβαιώθηκε από τους γονείς. Η μία δασκάλα ανεβάζει καθημερινά εργασίες με οδηγίες και στέλνει σε email τις προηγούμενες εργασίες διορθωμένες με σχόλια. Η άλλη δασκάλα έχει ανεβάσει 2-3 φορές φορές υλικό (χωρίς σαφής οδηγίες), μάλλον για ξεκάρφωμα. Άλλος δάσκαλος δεν ανεβάζει τίποτα και τους λέει προφορικά τι να κάνουν, ούτε διορθώνει εργασίες. Δεν μπορείς να έχεις καμιά εικόνα. Ωστόσο αμέσως αμέσως υπάρχουν κάποια συμπεράσματα για όλους. Και το webex είναι κάτι που αργά ή γρήγορα θα φύγει.

Να στο θέσω λίγο διαφορετικά. Αν ξαναερχόταν ο θεσμός του επιθεωρητή και λόγω παλαιότητας και θέσεων σε έβαζαν σε αυτή τη θέση και σου ζητούσαν να αξιολογήσεις συναδέλφους, δεν θα υπήρχε κανένας τρόπος να δεις την ποιότητα της εργασίας τους; Δεν το πιστεύω αυτό. Μπορεί να γινόντουσαν κάποιες οριακές αδικίες μεταξύ ισάξιων αλλά οι πολύ καλοί και οι άχρηστοι νομίζω θα ξεχώριζαν.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Gherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2021, 20:20
Σενέκας έγραψε: 27 Φεβ 2021, 09:18 Λαμόγια. Κηφήνες. Αργόμισθοι.

όντως, δεν αρκεί η αξιολόγηση. Το ιδανικό μέτρο θα ήταν αναγκαστική συνταξιοδότηση σε όλους όσους έχουν διοριστεί μεταξύ 1981 και 2005 και αντιακτάσταση με καινούργιους. Ούτως ή άλλως άχρηστοι είστε. Καλύτερα να σας πληρώνουμε τζάμπα παρά να σας πληρώνουμε για να έετε οποιαδήποτε σχέση με την παιδεία
Δεν ξέρω με ποια κριτήρια κρίνεις.

Εμείς έχουμε μπλέξει με μια χριστιανοταλιμπάν η οποία κάνει κανονική κατήχηση και το τραβάει και λίγο παραπέρα. Πχ το παιδί μου, μας λέει ποιος θα πάει στην κόλαση και ποιος έχει χάσει τον παράδεισο. Τις προάλλες συμμαθητής του παιδιού μου είπε μέσα στην τάξη πως ο Χριστός επιτρέπει τον κορονοϊό για να πιστέψουν περισσότεροι άνθρωποι σ' αυτόν και η δασκάλα συμφώνησε και είπε στον μαθητή πως αυτό που σκέφτηκε είναι πολύ σωστό.

Μιλάμε για γυναίκα που είναι η προσωποποίηση της καλοσύνης και της αγάπης υποτίθεται η οποία στάζει φαρμάκι κανονικά. Εν τω μεταξύ ο δικός μου την λατρεύει από τη μία, από την άλλη βαριέται να διαβάζει κάτι φυλλάδια που τους δίνει και δεν βγάζουν κανένα νόημα. Παράνοια.
προβλημα.

υπομονη, δημοτικο ειναι, πιθανοτατα θα αλλαξουν του χρονου.

κι εμεις εχουμε μια στο σχολειο που ειναι παπαδια. παρακαλαω να μην κατσει η μπιλια και βρεθει να ειναι δασκαλα του δικου μου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Gherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2021, 20:46
Null έγραψε: 27 Φεβ 2021, 20:42
Gherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2021, 20:41
Δεν έχω προβλημα με το τι πιστεύει ο καθένας. Με ενοχλεί όμως όταν λες σε ένα παιδί πως το ζητούμενο στην ζωή είναι να είμαστε καλοί Χριστιανοί γιατί σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση παραμόνευει η τιμωρία της κόλασης. Δεν με αφορά αν υπάρχουν άνθρωποι που ζουν έτσι. Όταν όμως κανείς κατήχηση σε σχολική ώρα τότε αναγκαστικά με αφορά και δεν μου αρέσει καθόλου.
Όταν σε ρωτάει σχετικά με αυτά που του λέει η δασκάλα τι του απαντάς, του τα επιβεβαιώνεις;
Δεν έχω επιβεβαιώσει τίποτα. Δεν έχω καταρρίψει τίποτα. Δεν είναι ώριμος για να καταλάβει. Θα έρθει αργότερα η ώρα του.
θα διαφωνησω. φυσικα εσυ ξερεις καλυτερα το παιδι σου, απλως εγω κρινω οτι γενικοτερα τα παιδια ειναι πολυ πιο ωριμα απο οτι νομιζουμε οι γονεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”