!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εντέλλεσθε..
Re: Εντέλλεσθε..
Μλκ μου,μαρτυρανε χωρίς ξύλο.
2 χρόνια σε ιδιωτικό σχολείο και 20 στο δημόσιο.
2 χρόνια εκεί που υπήρχε αξιολόγηση και 20 εκεί που δεν υπάρχει.
Πουτανα κενωνια,δεν εκτίμησες τα προσόντα μου γι αυτό και γω θα σε τιμωρήσω,θα με πληρώνεις εφ όρου ζωής.
Πουτανα κενωνια,δεν εκτίμησες τα προσόντα μου γι αυτό και γω θα σε τιμωρήσω,θα με πληρώνεις εφ όρου ζωής.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Αποτυχημένος στον ιδιωτικό τομέα και βολεμένος στο δημόσιο.Στύγιος έγραψε: 28 Φεβ 2021, 12:25Συνέχισε το παραλήρημα , σε περιμένει η μάντραΣέρπικο έγραψε: 28 Φεβ 2021, 12:19 Κλασικός νεοέλληνας δημόσιος υπάλληλος ανευθυνουπευθυνος,κλαψομουνης ,βολεμένος μάγκας.
Ρε Μάρθα Βούρτση,αν δεν σου αρέσει το εργασιακό σου περιβάλλον,παραιτησου και τράβα στον ιδιωτικό τομέα.γιατι μας σπας τον μπουτσο με την εμπειρία σου και τα προσόντα σου; Βγες έξω και πουλά τα.
Και βολεμένος και απαιτητικός δεν γίνεται.
Αυτοί είστε οι βολεμένος αριστεροί ,κολλημένοι με την καρέκλα και επαναστάτες του πληκτρολογίου.
Απο την άλλη, συνελεύσεις εντός ωραρίου ,πληρωμένα μεροκάματα στις καταλήψεις και μαθητές στουρναρια χωρίς φροντιστήρια.![]()
Διετέλεσα επίσης και διευθυντής σχολείου για 4 χρόνια,πήξε τώρα.
Κλασικός δασκαλακος,ευτυχώς που δεν σε έχουν δάσκαλο τα παιδιά των γνωστών μου.
Αφού είσαι ανοήμων ,αυτά αραδιάζεις βλακέντιεΣέρπικο έγραψε: 28 Φεβ 2021, 12:27 Μλκ μου,μαρτυρανε χωρίς ξύλο.
Αυτό το έβγαλες από κάποια οπή του σώματος σου;Σέρπικο έγραψε: 28 Φεβ 2021, 12:30Αποτυχημένος στον ιδιωτικό τομέα και βολεμένος στο δημόσιο.Στύγιος έγραψε: 28 Φεβ 2021, 12:25Συνέχισε το παραλήρημα , σε περιμένει η μάντραΣέρπικο έγραψε: 28 Φεβ 2021, 12:19 Κλασικός νεοέλληνας δημόσιος υπάλληλος ανευθυνουπευθυνος,κλαψομουνης ,βολεμένος μάγκας.
Ρε Μάρθα Βούρτση,αν δεν σου αρέσει το εργασιακό σου περιβάλλον,παραιτησου και τράβα στον ιδιωτικό τομέα.γιατι μας σπας τον μπουτσο με την εμπειρία σου και τα προσόντα σου; Βγες έξω και πουλά τα.
Και βολεμένος και απαιτητικός δεν γίνεται.
Αυτοί είστε οι βολεμένος αριστεροί ,κολλημένοι με την καρέκλα και επαναστάτες του πληκτρολογίου.
Απο την άλλη, συνελεύσεις εντός ωραρίου ,πληρωμένα μεροκάματα στις καταλήψεις και μαθητές στουρναρια χωρίς φροντιστήρια.![]()
Κλασικός δασκαλακος,ευτυχώς που δεν σε έχουν δάσκαλο τα παιδιά των γνωστών μου.
Διδακτορικό + μεταπτυχιακό =δασκαλακος στο δημόσιο.
Μήπως μας κρύβεις κανένα κουσουρι;
Κι όμως, είναι μεγάλο μαρτύριο να είσαι αναγκασμένος να κάνεις μια ζωή ένα επάγγελμα που σιχαίνεσαι. Και μάλιστα αναγκασμένος από τον εαυτό σου, από την μίζερη αντιμετώπιση της ζωής, από το κίνητρο "μην χάσω τον μισθούλι μου".
Γιατί δεν έμεινες στον ιδιωτικό τομέα,δασκαλακο;Στύγιος έγραψε: 28 Φεβ 2021, 12:32Αυτό το έβγαλες από κάποια οπή του σώματος σου;Σέρπικο έγραψε: 28 Φεβ 2021, 12:30Αποτυχημένος στον ιδιωτικό τομέα και βολεμένος στο δημόσιο.Στύγιος έγραψε: 28 Φεβ 2021, 12:25
Συνέχισε το παραλήρημα , σε περιμένει η μάντρα![]()
Κλασικός δασκαλακος,ευτυχώς που δεν σε έχουν δάσκαλο τα παιδιά των γνωστών μου.![]()
Γιατί δεν παραιτησαι , Μάρθα Βούρτση;
Όχι , έχω και 4 παιδιά , κάτι άλλο;Σέρπικο έγραψε: 28 Φεβ 2021, 12:33 Διδακτορικό + μεταπτυχιακό =δασκαλακος στο δημόσιο.
Τον πνευματικό κουσουρι,δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας στην αναπαραγωγή.
sharp έγραψε: 28 Φεβ 2021, 12:35 Κι όμως, είναι μεγάλο μαρτύριο να είσαι αναγκασμένος να κάνεις μια ζωή ένα επάγγελμα που σιχαίνεσαι. Και μάλιστα αναγκασμένος από τον εαυτό σου, από την μίζερη αντιμετώπιση της ζωής, από το κίνητρο "μην χάσω τον μισθούλι μου".
Δε μ' αφορά , γω ψάχνομαι από χτες για το τι θα παρουσιάσω στην τάξη τη Δευτέρα. Λέγεται αγάπη για τη διδασκαλία κι αυτό που μας κρατάει ακόμα ζωντανούς..
Σε πιστεύω, αλλά δυστυχώς είσαι η εξαίρεση.Στύγιος έγραψε: 28 Φεβ 2021, 12:43sharp έγραψε: 28 Φεβ 2021, 12:35 Κι όμως, είναι μεγάλο μαρτύριο να είσαι αναγκασμένος να κάνεις μια ζωή ένα επάγγελμα που σιχαίνεσαι. Και μάλιστα αναγκασμένος από τον εαυτό σου, από την μίζερη αντιμετώπιση της ζωής, από το κίνητρο "μην χάσω τον μισθούλι μου".
Δε μ' αφορά , γω ψάχνομαι από χτες για το τι θα παρουσιάσω στην τάξη τη Δευτέρα. Λέγεται αγάπη για τη διδασκαλία κι αυτό που μας κρατάει ακόμα ζωντανούς..
Αυτό που σε κρατάει ζωντανό ,αποτυχημενε δασκαλακο του ιδιωτικού τομέα , είναι ο μισθός που έχεις εξασφαλίσει από τον δημόσιο τομέα που βρίζεις αλλά δεν παραιτησαι.Στύγιος έγραψε: 28 Φεβ 2021, 12:43sharp έγραψε: 28 Φεβ 2021, 12:35 Κι όμως, είναι μεγάλο μαρτύριο να είσαι αναγκασμένος να κάνεις μια ζωή ένα επάγγελμα που σιχαίνεσαι. Και μάλιστα αναγκασμένος από τον εαυτό σου, από την μίζερη αντιμετώπιση της ζωής, από το κίνητρο "μην χάσω τον μισθούλι μου".
Όλα τα άλλα είναι περιτυλίγματα βολεμένου επαναστάτη .
sharp έγραψε: 28 Φεβ 2021, 12:44Σε πιστεύω, αλλά δυστυχώς είσαι η εξαίρεση.Στύγιος έγραψε: 28 Φεβ 2021, 12:43sharp έγραψε: 28 Φεβ 2021, 12:35 Κι όμως, είναι μεγάλο μαρτύριο να είσαι αναγκασμένος να κάνεις μια ζωή ένα επάγγελμα που σιχαίνεσαι. Και μάλιστα αναγκασμένος από τον εαυτό σου, από την μίζερη αντιμετώπιση της ζωής, από το κίνητρο "μην χάσω τον μισθούλι μου".
Ρε έχει σε 2 χρόνια ,11000 δημοσιεύσεις.
Αν πιστέψεις αυτά που γραφει, δηλαδή για οικογενειακή κατάσταση, απόσταση από χώρο εργασίας και εργασιακές υποχρεώσεις ,μιλάμε για μεγάλο φιδεμπορα ή απλώς για αλλον έναν κλασικό νεοέλληνα δημόσιο υπάλληλο.
Ευχαριστώ για τα ευγενικά σου λόγια. Πάρε αριθμό και περίμενε τη σειρά σου...
Η ΕΥΠ είσαι;Σέρπικο έγραψε: 28 Φεβ 2021, 12:51
![]()
Ρε έχει σε 2 χρόνια ,11000 δημοσιεύσεις.
Αν πιστέψεις αυτά που γραφει, δηλαδή για οικογενειακή κατάσταση, απόσταση από χώρο εργασίας και εργασιακές υποχρεώσεις ,μιλάμε για μεγάλο φιδεμπορα ή απλώς για αλλον έναν κλασικό νεοέλληνα δημόσιο υπάλληλο.