O Tσίπρας
https://eksegersi.gr/katastoli/%CE%BA%C ... %BC%CE%B9/

Καλή και καλή βίαΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2021, 11:54Σαφώς και το έχουν σκεφτεί.Ανακοίνωση συγγενών των θυμάτων της τρομοκρατίας
Και κάτι τελευταίο προς όλους αυτούς που κάνουν δηλώσεις και διαδηλώσεις για τον δολοφόνο:
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. Αναρωτιόμαστε εάν το έχετε σκεφτεί έστω και μία φορά».
Στην καλή περίπτωση, τους είναι παντελώς αδιάφορο και στην κακή το απολαμβάνουν.
..δεν υπάρχουν φαντάσματα ..
Πραγματικά είχε μετανοήσει ο Παττακός.kameron έγραψε: 28 Φεβ 2021, 12:00 Εγώ έχω να προτείνω το εξής:
Ο Κουφοντίνας, όχι μόνο να μεταφερθεί εκεί που θέλει, αλλά και να αποφυλακισθεί σε λίγους μήνες στη βάση του ευνοϊκού νόμου του σύριζα. Αρκεί να υπογράψει δήλωση ότι μετανοεί για τα εγκλήματά του, ακριβώς όπως έκανε ο Παττακός.
Το τεκμηριο αθωοτητας αφορα στον επίσημο δημοσιο λογο και στις κρατικες πρακτικες. Στο επιπεδο της προσωπικης αποψης και του καφενειακου λογου, με τοσες καταγγελιες δε χρειαζεται να τελεσιδικησει η υποθεση μετα απο 10 χρονια αναβολων και εφετειων για να πω οτι ειναι παιδοφιλος βιαστης (αυτος και αλλοι)foscilis έγραψε: 28 Φεβ 2021, 10:33Ποιους βιαστές και παιδοφιλους;Υδράργυρος έγραψε: 28 Φεβ 2021, 10:22 Προτιμανε να υπερασπιζονται δηθεν τον νομο και την ταξη παρα βιαστες και παιδοφιλους
Υπάρχει κανένας καταδικασμένος αμετακλητα ώστε να μη σκίζεις το νομοταγες καλσόν σου υπέρ του τεκμηρίου αθωοτητας και δεν το πρόσεξα;
Πώς δεν υπάρχουν; Αυτός ο τόπος είναι γεμάτος φαντάσματα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Καλά, ας υπογράψει και ο Κουφοντίνας τη δήλωση μετάνοιας και μετά ας βγαίνει να δίνει συνεντεύξεις στο kontra channel.
Ο παττακος τακτικιστικα ειχε υπογραψει δηλωση μετανοιαςkameron έγραψε: 28 Φεβ 2021, 12:00 Εγώ έχω να προτείνω το εξής:
Ο Κουφοντίνας, όχι μόνο να μεταφερθεί εκεί που θέλει, αλλά και να αποφυλακισθεί σε λίγους μήνες στη βάση του ευνοϊκού νόμου του σύριζα. Αρκεί να υπογράψει δήλωση ότι μετανοεί για τα εγκλήματά του, ακριβώς όπως έκανε ο Παττακός.
Δεν έχει το υποκριτικό ταλέντο των δεξιών φαίνεται.kameron έγραψε: 28 Φεβ 2021, 12:05Καλά, ας υπογράψει και ο Κουφοντίνας τη δήλωση μετάνοιας και μετά ας βγαίνει να δίνει συνεντεύξεις στο kontra channel.