τι άλλα σκοτεινά επαγγελματικά μυστικά έχεις γλυκό μας φίδι;Σέρπικο έγραψε: 28 Φεβ 2021, 00:36
Έχει γεμίσει το υπουργείο Παιδείας με εκπαιδευτικούς που πήραν απόσπαση σε διοικητικές θέσεις.
Οι μισές καρτέλες πελατών του χοντου Ερμού ήταν των υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας, εννοείται εκπαιδευτικών.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εντέλλεσθε..
-
Γενιά της Αγαμίας
Re: Εντέλλεσθε..
Ιδιωτικη εκπαιδευση εχτες κιολας στα βηματα της Αυστραλιας.
Τα υπολοιπα προβλημα θα βρουν τη λυση τους αυτοματα.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Ναι, λες και δεν δούλεψα στο ατελείωτο μπουρδέλο, ανασφάλιστος, της ιδιωτικής εκπαίδευσης: 3 χρόνια σε φροντιστήριο + παράλληλα 2 χρόνια σε ιδιωτικό σχολείο. Ρε άντε παίξτε παραπέρα μπουχέσες .lafkiotis έγραψε: 28 Φεβ 2021, 03:44 Ιδιωτικη εκπαιδευση εχτες κιολας στα βηματα της Αυστραλιας.
Φιδέμπορας.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 28 Φεβ 2021, 03:01τι άλλα σκοτεινά επαγγελματικά μυστικά έχεις γλυκό μας φίδι;Σέρπικο έγραψε: 28 Φεβ 2021, 00:36
Έχει γεμίσει το υπουργείο Παιδείας με εκπαιδευτικούς που πήραν απόσπαση σε διοικητικές θέσεις.
Οι μισές καρτέλες πελατών του χοντου Ερμού ήταν των υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας, εννοείται εκπαιδευτικών.
Μετακλητέ, μπες ωρέ να γλύψεις πατόκορφα ( μπλιαχ) την Κεραμέως.
Μετακλητέ ,θα βάλει και το σεξ στα σχολεία... η αγάμητη 
Φταίνε οι αριζτεροί γκαθηγητές.
Επιλογη σου να δουλεψεις ανασφαλιστος. Δε σου εβαλε κανεις το μαχαιρι στο λαιμο. Πιθανοτητατα δουλευες με μαυρα και τα εβγαζες αλλιως γιατι για κοροιδο δε σε εχω.Στύγιος έγραψε: 28 Φεβ 2021, 06:04Ναι, λες και δεν δούλεψα στο ατελείωτο μπουρδέλο, ανασφάλιστος, της ιδιωτικής εκπαίδευσης: 3 χρόνια σε φροντιστήριο + παράλληλα 2 χρόνια σε ιδιωτικό σχολείο. Ρε άντε παίξτε παραπέρα μπουχέσες .lafkiotis έγραψε: 28 Φεβ 2021, 03:44 Ιδιωτικη εκπαιδευση εχτες κιολας στα βηματα της Αυστραλιας.
Και στην τελικη, αμα δε σου αρεσε ησουν απολυτα ελευθερος να σηκωθεις και να φυγεις η να πας στην ΣΕΠΕ. Αρκετα πια με τα παραμυθακια του "κακου" ιδιωτικου τομεα. Καιρος να μαθετε να δεχεστε και τα αποτελεσματα των επιλογων σας.
Αει στο διαλο πια, να δουλευω εγω για να εχω το καθε τεμπελχανιο να το παιζει "συνδικαλιστης" με τα λεφτα τα δικα μου.
lafkiotis έγραψε: 28 Φεβ 2021, 06:48Επιλογη σου να δουλεψεις ανασφαλιστος. Δε σου εβαλε κανεις το μαχαιρι στο λαιμο. Πιθανοτητατα δουλευες με μαυρα και τα εβγαζες αλλιως γιατι για κοροιδο δε σε εχω.Στύγιος έγραψε: 28 Φεβ 2021, 06:04Ναι, λες και δεν δούλεψα στο ατελείωτο μπουρδέλο, ανασφάλιστος, της ιδιωτικής εκπαίδευσης: 3 χρόνια σε φροντιστήριο + παράλληλα 2 χρόνια σε ιδιωτικό σχολείο. Ρε άντε παίξτε παραπέρα μπουχέσες .lafkiotis έγραψε: 28 Φεβ 2021, 03:44 Ιδιωτικη εκπαιδευση εχτες κιολας στα βηματα της Αυστραλιας.
Και στην τελικη, αμα δε σου αρεσε ησουν απολυτα ελευθερος να σηκωθεις και να φυγεις η να πας στην ΣΕΠΕ. Αρκετα πια με τα παραμυθακια του "κακου" ιδιωτικου τομεα. Καιρος να μαθετε να δεχεστε και τα αποτελεσματα των επιλογων σας.
Αει στο διαλο πια, να δουλευω εγω για να εχω το καθε τεμπελχανιο να το παιζει "συνδικαλιστης" με τα λεφτα τα δικα μου.
Σοβαρά, εν έτει 1996; Σε φροντιστήριο ; Σκατά έχεις στο κεφαλάκι εεε; Ακριβώς για τον γαμημένο ιδιωτικό τομέα μιλάω.
Ελα γαμησε με τωρα. Μη συνεχιζεις. Δε γεννηθηκαμε εχτες.
Η νομιζεις οτι η Ελλαδα χρεωκοπησε λογω του "κακου" ιδιωτικου τομεα?
Ούτε εσύ ,ούτε εγώ.lafkiotis έγραψε: 28 Φεβ 2021, 06:56 Ελα γαμησε με τωρα. Μη συνεχιζεις. Δε γεννηθηκαμε εχτες.
Μου ανεβάσατε την πίεση κωλόπαιδα. Μου ρίχνω αυτομπάν αορίστου χρόνου για να ηρεμήσω.
Μα γιατι ρε συ? Κατσε να μας εξηγησεις γιατι "η αξιολογηση ειναι κακη στο δημοσιο" ενω οι αξιολογηθεντες του ιδιωτικου γεννηθηκαν απο κωλο.
Ρε σεις, λιγο φιλοτιμο δε θα βλαψει. Αν απεμεινε και τιποτα ορθιο σε αυτη τη χωρα.
Ρε σεις, λιγο φιλοτιμο δε θα βλαψει. Αν απεμεινε και τιποτα ορθιο σε αυτη τη χωρα.
Εμείς οι δημόσιοι υπάλληλοι ΔΕΝ είμαστε ίσια και όμοια με εσάς τους πληβείους του ιδιωτικού τομέα εμείς είμαστε οι υπηρέτες της κρατικής εξουσίας και έχουμε ιδιαίτερα προνόμιαlafkiotis έγραψε: 28 Φεβ 2021, 07:15 Μα γιατι ρε συ? Κατσε να μας εξηγησεις γιατι "η αξιολογηση ειναι κακη στο δημοσιο" ενω οι αξιολογηθεντες του ιδιωτικου γεννηθηκαν απο κωλο.