Και οι κωλοτούμπες που κάνεις όταν σου έχουν στριμώξει τρομπόνι στον λάρυγγα...γενετικό και αυτό.stavmanr έγραψε: 27 Φεβ 2021, 20:33Πάντως η εμμονή σου μαζί μου δεν αλλάζει.Λοξίας έγραψε: 27 Φεβ 2021, 18:46 Αν και σε έχω βαρεθεί, επειδή είσαι απόλυτα προβλέψιμος, καμιά φορά υπερβαίνεις τον εαυτό σου και αμολάς ανεπανάληπτες παπαρολογίες.
Ε, σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, έναν σχολιασμό τον δικαιούσαι...
Ναι ε; είναι κάτι που δεν αλλάζει ε; Και προφανώς έχεις επιστημονικές μελέτες που επιβεβαιώνουν μια τέτοια παπαρολογία ε;stavmanr έγραψε: 27 Φεβ 2021, 10:54 Μα και το να σου αρέσει η Τζοκόντα ή το ηλιοβασίλεμα είναι κάτι που δεν αλλάζει.
Και, προφανέστατα, έχεις ερευνήσει πολύ επισταμένα το θέμα και ανάμεσα στα 7 δις ανθρώπους, δεν έχεις βρει ούτε έναν που σε κάποιο περίοδο της ζωής του δεν του άρεσε ούτε η Τζοκόντα ούτε το ηλιοβασίλεμα, αλλά σε κάποια άλλη περίοδο άλλαξε γνώμη και του άρεσαν ε;
Ναι...βέβαια...έχεις άλλο ένα μεταπτυχιακό στην γονιδιακή "Τζοκόντειο προτιμησιολογία" έτσι;
Α ναι...βέβαια. Και η προτίμηση υπέρ του βασιλιά έναντι της δημοκρατίας είναι κάτι που δεν αλλάζει ε;stavmanr έγραψε: 27 Φεβ 2021, 10:54Ακόμα και να προτιμάς το βασιλιά από τη δημοκρατία είναι κάτι που δεν αλλάζει.
Προφανώς, έχεις κάνει τις ίδιες εμπεριστατωμένες έρευνες στον παγκόσμιο πληθυσμό και έχεις καταλήξει στο αδιαφιλονίκητο αυτό επιστημονικό συμπέρασμα, έτσι; Άλλο ένα μεταπτυχιακό στην "γονιδιακή προτίμηση του πολιτεύματος της βασιλείας, ε;
Είμαι περίεργος να μάθω για το ποιος ευθύνεται όταν ένας γράφει συνεχώς ουρανομήκεις μαλακίες.
Είναι γενετικά προκαθορισμένη η τάση αυτή ή επίκτητος;
Δεν δωρίζεις λίγο DNA στην επιστήμη, μπας και ανακαλύψει τα γονίδια της παπαρολογίας;
Γενετικό θα είναι κι αυτό.![]()
Για τις παπαρολογίες που έγραψες λέω και κάνεις το παπί...
Ούτε καν το θάρρος να παραδεχθείς ότι έγραψες "κακά" παραδείγματα (όπως τα χαρακτήρισε ευγενικά ο EKPLIKTIKOS), δεν έχεις...
Αυτό και αν είναι γενετική προδιάθεση...