Οι δικαστές αποδομούν έναν προς ένα τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ διαπιστώνουν ότι τα έγγραφα που έχει προσκομίσει ο κατηγορούμενος δεν επαρκούν ώστε να τους πείσουν ότι δεν βρισκόταν στα σημεία όπου αναφέρονται στους καταγγελόμενους βιασμούς.
Ναύτης έγραψε: 27 Φεβ 2021, 20:12
Πάντως, σήμερα το πρωί μιλούσα με έναν φίλο μου που ασχολείται επαγγελματικά με τον τύπο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το επόμενο θέμα που θα σκάσει (για πασίγνωστο πολιτικό πρόσωπο), θα κάνει το θέμα Λιγνάδη να μοιάζει με πταίσμα.
Πάντως, σήμερα το πρωί μιλούσα με έναν φίλο μου που ασχολείται επαγγελματικά με τον τύπο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το επόμενο θέμα που θα σκάσει (για πασίγνωστο πολιτικό πρόσωπο), θα κάνει το θέμα Λιγνάδη να μοιάζει με πταίσμα.
Για πότε το βλέπεις να σκάει;
Δεν ξέρω, πάντως στα δημοσιογραφικά γραφεία -έτσι μού είπε- έχει ήδη κυκλοφορήσει και το γνωρίζουν.
Για πότε το βλέπεις να σκάει;
Δεν ξέρω, πάντως στα δημοσιογραφικά γραφεία -έτσι μού είπε- έχει ήδη κυκλοφορήσει και το γνωρίζουν.
Ναι, μού είπε.
Και αν είναι όντως έτσι όπως μού τα είπε (δημοσιογράφος γαρ, δεν είναι να τούς έχεις και πολλή εμπιστοσύνη ), το μπαμ θα ακουστεί μέχρι το φεγγάρι!
Ναι, μού είπε.
Και αν είναι όντως έτσι όπως μού τα είπε (δημοσιογράφος γαρ, δεν είναι να τούς έχεις και πολλή εμπιστοσύνη ), το μπαμ θα ακουστεί μέχρι το φεγγάρι!
hellegennes, πάσα στο κενό τέρμα, δίκασε τον!
There are decades where you fuck around and days where you find out
Παιδιά, δεν θα πω άλλα. Όχι για να το παίξω ο μύστης που κρατά τα μυστικά, αλλά γιατί δεν κάνει. Πάντως, είναι πασίγνωστος.
Aριστερός θα είναι σίγουρα.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Ναι, μού είπε.
Φυσικά δεν θα επιμείνουμε, είναι δύσκολη η θέση σου.
Αναμένουμε λοιπόν. Spoiler
Ναι, μού είπε.
Φυσικά δεν θα επιμείνουμε, είναι δύσκολη η θέση σου.
Αναμένουμε λοιπόν. Spoiler
Από τι γράμμα αρχίζει το όνομα του;
Ελα θα σου πω εγω ποιος ειναι. Spoiler
Αρχίδαμος Αρχιδόπουλος βουλευτής του Κομματος των Κυανολεύκων
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.