Ναι ρε μάστορα.Κοίτα σε παρακαλώ και την αντλία βενζίνης ,γιατί εγαμήθη "στου δρόμου τα μισά" και έτρεχα συνεργείο.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 27 Φεβ 2021, 12:42Καλησπέρα, να κοιτάξουμε νερά και λάδια γιατί βλέπω κάνετε πολλά χιλιόμετρα;Στύγιος έγραψε: 27 Φεβ 2021, 09:13 Σε τηλεδιάσκεψη με διευθυντές σχολείων το "μπουμπούκι" η Παρακμέως τούς απείλησε με διοικητικά μέτρα ,αν δεν καταφέρουν να περάσουν στους συλλόγους εκβιαστικά την απύθμενη παπαριά της "αξιολόγησης".
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/3446 ... axiologisi
"Εντέλλεσθε" μάλιστα είπε και δεν πίστευαν στ' αυτιά τους![]()
Φυσικά οι σύλλογοι πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας με συντριπτικό ποσοστό, την έκλασαν μεγαλοπρεπώς και ψήφισαν αποχή.
Περαστικά και καλοφάγωτη μαντάμ..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εντέλλεσθε..
Re: Εντέλλεσθε..
Βάλε και μια προληπτική "επιστράτευση" να στρώσουμε χαρακτήρα ,ουπς αυτό έγινε το 2013.
Όσο αξιολογήθηκε μέχρι τώρα όλος ο υπόλοιπος δημόσιος τομέας ,στρατιωτικοί ,κληρικοί , αστυνομικοί και άλλες... "ευπαθείς" ομάδες
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν ξέρω με ποια κριτήρια κρίνεις.Σενέκας έγραψε: 27 Φεβ 2021, 09:18 Λαμόγια. Κηφήνες. Αργόμισθοι.
όντως, δεν αρκεί η αξιολόγηση. Το ιδανικό μέτρο θα ήταν αναγκαστική συνταξιοδότηση σε όλους όσους έχουν διοριστεί μεταξύ 1981 και 2005 και αντιακτάσταση με καινούργιους. Ούτως ή άλλως άχρηστοι είστε. Καλύτερα να σας πληρώνουμε τζάμπα παρά να σας πληρώνουμε για να έετε οποιαδήποτε σχέση με την παιδεία
Εμείς έχουμε μπλέξει με μια χριστιανοταλιμπάν η οποία κάνει κανονική κατήχηση και το τραβάει και λίγο παραπέρα. Πχ το παιδί μου, μας λέει ποιος θα πάει στην κόλαση και ποιος έχει χάσει τον παράδεισο. Τις προάλλες συμμαθητής του παιδιού μου είπε μέσα στην τάξη πως ο Χριστός επιτρέπει τον κορονοϊό για να πιστέψουν περισσότεροι άνθρωποι σ' αυτόν και η δασκάλα συμφώνησε και είπε στον μαθητή πως αυτό που σκέφτηκε είναι πολύ σωστό.
Μιλάμε για γυναίκα που είναι η προσωποποίηση της καλοσύνης και της αγάπης υποτίθεται η οποία στάζει φαρμάκι κανονικά. Εν τω μεταξύ ο δικός μου την λατρεύει από τη μία, από την άλλη βαριέται να διαβάζει κάτι φυλλάδια που τους δίνει και δεν βγάζουν κανένα νόημα. Παράνοια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ΚουράγιοGherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2021, 20:20Δεν ξέρω με ποια κριτήρια κρίνεις.Σενέκας έγραψε: 27 Φεβ 2021, 09:18 Λαμόγια. Κηφήνες. Αργόμισθοι.
όντως, δεν αρκεί η αξιολόγηση. Το ιδανικό μέτρο θα ήταν αναγκαστική συνταξιοδότηση σε όλους όσους έχουν διοριστεί μεταξύ 1981 και 2005 και αντιακτάσταση με καινούργιους. Ούτως ή άλλως άχρηστοι είστε. Καλύτερα να σας πληρώνουμε τζάμπα παρά να σας πληρώνουμε για να έετε οποιαδήποτε σχέση με την παιδεία
Εμείς έχουμε μπλέξει με μια χριστιανοταλιμπάν η οποία κάνει κανονική κατήχηση και το τραβάει και λίγο παραπέρα. Πχ το παιδί μου, μας λέει ποιος θα πάει στην κόλαση και ποιος έχει χάσει τον παράδεισο. Τις προάλλες συμμαθητής του παιδιού μου είπε μέσα στην τάξη πως ο Χριστός επιτρέπει τον κορονοϊό για να πιστέψουν περισσότεροι άνθρωποι σ' αυτόν και η δασκάλα συμφώνησε και είπε στον μαθητή πως αυτό που σκέφτηκε είναι πολύ σωστό.
Μιλάμε για γυναίκα που είναι η προσωποποίηση της καλοσύνης και της αγάπης υποτίθεται η οποία στάζει φαρμάκι κανονικά. Εν τω μεταξύ ο δικός μου την λατρεύει από τη μία, από την άλλη βαριέται να διαβάζει κάτι φυλλάδια που τους δίνει και δεν βγάζουν κανένα νόημα. Παράνοια.
Υπάρχουν πολλά παρατράγουδα, καθηγητές και δάσκαλοι, στα σχολεία. Θα πρέπει οι Διευθυντές να κάνουν τη δουλειά τους σωστά.
-
Γενιά της Αγαμίας
πύτε, μια μέρα στην Υπηρεσία σου θα σε ανακηρύξουν ΆγιοΣτύγιος έγραψε: 27 Φεβ 2021, 19:57 Ναι ρε μάστορα.Κοίτα σε παρακαλώ και την αντλία βενζίνης ,γιατί εγαμήθη "στου δρόμου τα μισά" και έτρεχα συνεργείο.![]()
Εν τω μεταξύ οι εκπαιδευτικοί απ' το 1998 και μετά, κατά συντριπτική πλειοψηφία προσλαμβάνονται με γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ, ούτε με "βύσμα", ούτε αορίστου χρόνου , ούτε μετακλητοί.
Ομιλώ για ολον το δημόσιο τομέαΣτύγιος έγραψε: 27 Φεβ 2021, 20:19Βάλε και μια προληπτική "επιστράτευση" να στρώσουμε χαρακτήρα ,ουπς αυτό έγινε το 2013.
Όσο αξιολογήθηκε μέχρι τώρα όλος ο υπόλοιπος δημόσιος τομέας ,στρατιωτικοί ,κληρικοί , αστυνομικοί και άλλες... "ευπαθείς" ομάδες![]()
![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να είσαι καλά.Σενέκας έγραψε: 27 Φεβ 2021, 20:23ΚουράγιοGherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2021, 20:20Δεν ξέρω με ποια κριτήρια κρίνεις.Σενέκας έγραψε: 27 Φεβ 2021, 09:18 Λαμόγια. Κηφήνες. Αργόμισθοι.
Σοκάρομαι όμως όταν ένα παιδί που λόγω ηλικίας αγνοεί πολλά μου λέει πως δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε τον θάνατο γιατί είμαστε Χ.Ο. σε αντίθεση με όσους δεν είναι γιατί εμείς θα σωθούμε, εκείνοι όχι.
Α γά πη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Επειδή αυτή τη μαλακια την ακούω και από εφοριακούς κλπ.Στύγιος έγραψε: 27 Φεβ 2021, 20:26 Εν τω μεταξύ οι εκπαιδευτικοί απ' το 1998 και μετά, κατά συντριπτική πλειοψηφία προσλαμβάνονται με γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ, ούτε με "βύσμα", ούτε αορίστου χρόνου , ούτε μετακλητοί.
Όπως αξιολογηθηκατε και σωστά, κατά την πρόσληψη σας, έτσι πρέπει να αξιολογηθειτε και κατά την άσκηση των καθηκόντων σας.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Και εμείς είχαμε έναν τέτοιο στην έκτη δημοτικού. Στην πέμπτη μία που ούρλιαζε όλη την ώρα και χαπακονόταν μέσα στην τάξη, σταματούσε και το μάθημα για να κάνει τσιγάρο, είχε δημιουργήσει πρόβλημα άγχους σε πολλά παιδιά. Καυλάντιζε κιόλας με έναν άλλο παντρεμένο δάσκαλο και είχε γίνει θέμα. Η αδερφή μου είχε έναν καθηγητή στο λύκειο ο οποίος ήταν και παπάς, τους έλεγε σχετικά με ένα συμμαθητή τους ο οποίος σκοτώθηκε σε ατύχημα πως το έπαθε διότι πλήρωνε τις αμαρτίες των γονέων του. Αυτοί τώρα κάνουν μάθημα σε παιδιάGherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2021, 20:20Δεν ξέρω με ποια κριτήρια κρίνεις.Σενέκας έγραψε: 27 Φεβ 2021, 09:18 Λαμόγια. Κηφήνες. Αργόμισθοι.
Γω δεν έχω πρόβλημα ,ας ξεκινήσουμε απ' τις "ιερές αγελάδες" που δεν αξιολογήθηκαν ΠΟΤΕ και μετά ευχαρίστως.Lugozzi έγραψε: 27 Φεβ 2021, 20:29Επειδή αυτή τη μαλακια την ακούω και από εφοριακούς κλπ.Στύγιος έγραψε: 27 Φεβ 2021, 20:26 Εν τω μεταξύ οι εκπαιδευτικοί απ' το 1998 και μετά, κατά συντριπτική πλειοψηφία προσλαμβάνονται με γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ, ούτε με "βύσμα", ούτε αορίστου χρόνου , ούτε μετακλητοί.
Όπως αξιολογηθηκατε και σωστά, κατά την πρόσληψη σας, έτσι πρέπει να αξιολογηθειτε και κατά την άσκηση των καθηκόντων σας.
Σίγουρα δεν θα κατάλαβαν καν.
Κανονικά οι εκπαιδευτικοί πρέπει να περνάνε κάθε χρόνο από ψυχολογικό τεστ. Με τις ζωές των παιδιών δεν είναι να παίζουμε