sys3x έγραψε: 26 Φεβ 2021, 15:25
Δε διάβασα όλο το νήμα, μόνον το οπ, βαν, δοκίμασες να κόψεις το ρτοχό για καμμιά βδομαδούλα και βλέπουμε;
+ εμφυτευση φρυδιων
μας τρολλαρει αγρια ο Βανδόνος - η αναγκαστικη επαφη του με την'' Πελοποννησιακη μουργα '' οταν επισκεπτεται το γυναικοχωρι τον μεταμορφωσε σε φορεα μιας παραδοσης που υποτιθεται πως αντιμαχοταν
Μένα πετάχτηκε την προηγούμενη βδομάδα αντισηπτικό στο μάτι ,άουτς. Το έπλυνα με άφθονο νερό και έριξα σεπτομπόρ. Αν δεν πετύχαινε είχα και oculosan ( πιο δραστικό).
Βαντόνε περαστικά , έγινε τίποτα ή θα κυκλοφορείς σε λίγο καιρό έτσι; Spoiler
Στύγιος έγραψε: 26 Φεβ 2021, 15:40
Μένα πετάχτηκε την προηγούμενη βδομάδα αντισηπτικό στο μάτι ,άουτς. Το έπλυνα με άφθονο νερό και έριξα σεπτομπόρ. Αν δεν πετύχαινε είχα και oculosan ( πιο δραστικό).
πύτε μήπως είναι από την πολλή ώρα τηλεκπαίδευσης;
Ολα οκ, ζω. Υποχώρησε αμεσα, σχεδον εξαφανιστηκε, με την πρωτη σταγονα σεπτομπορ. Καλό κομματάκι και η οφθαλμιατρος που μου το προτεινε (και μου ειπε πως εχω και ωραία μάτια).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
vantono έγραψε: 27 Φεβ 2021, 02:06
Ολα οκ, ζω. Υποχώρησε αμεσα, σχεδον εξαφανιστηκε, με την πρωτη σταγονα σεπτομπορ. Καλό κομματάκι και η οφθαλμιατρος που μου το προτεινε (και μου ειπε πως εχω και ωραία μάτια).
Κατάλαβες βσντονάκο;
Εμένα θ' ακούς.
Περαστικά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Κατάλαβες βσντονάκο;
Εμένα θ' ακούς.
Περαστικά.
μονο αν συμβουλευεται τον Πελοποννησιο πεθερο του - που συνεχιζει την παραδοση του σοφου Νεστορα - και συζητα μαζι του θα ευχαριστηθει ζωαρα
Κατάλαβες βσντονάκο;
Εμένα θ' ακούς.
Περαστικά.
μονο αν συμβουλευεται τον Πελοποννησιο πεθερο του - που συνεχιζει την παραδοση του σοφου Νεστορα - και συζητα μαζι του θα ευχαριστηθει ζωαρα
Έτσι μπράβο, για τον βαντόνο θα αποφασίζεις εσύ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν άντεξα , θυμίζει το γνωστό ανέκδοτο Spoiler
Ωραία μάτια έχεις , θέλω στο σεξ να στα πετάξω έξω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 28 Φεβ 2021, 01:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλό κομματάκι και η οφθαλμιατρος που μου το προτεινε (και μου ειπε πως εχω και ωραία μάτια).
Πάντως αν σου είπε «ωραία κόκκινα μάτια έχεις» εγώ θα απέφευγα να πάω στο ιατρείο της μετά την δύση του ηλίου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Μου έχει γαμηθεί σήμερα απο το πρωί πάλι, τιστομπέοντα. Δεν εχω και σταγονες. Ετσι ξυπνησα, αυτη τη φορά. Λογικά κριθαράκι ή βλεφαρίδα μου την εκανε τη ζημιά.