!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Περικύκλωση του Λόφου Στρέφη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Re: Περικύκλωση του Λόφου Στρέφη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 27 Φεβ 2021, 00:15
georgebi έγραψε: 27 Φεβ 2021, 00:00

Ρε Ομπι οι εικόνες που ανεβάζεις εδώ και καιρό δεν φαίνονται
Εμένα γιατί μου τις δείχνει; :smt017
Γιατί έχουν ήδη αποθηκευτεί (προσωρινά) στην cache του browser σου.
Τα Indyγίδια ωστόσο δεν φαίνεται να καλοβλέπουν τον διαμοιρασμό (sharing), την κοινοκτημοσύνη και άλλες τέτοιες ωραίες θεωρίες (περνά-περνά η μέλισσα με τα μελισσόπουλα)
Έχουν blockάρει το image hotlinking για λόγους εξοικονόμησης πόρων (bandwidth). Και να πείς πως το πληρώνουν αυτοί, να πάει στο Διάολο!
Image hotlinking is when someone embeds your images on their website by linking them directly from your website.
It's bad enough when people use your media without permission, but image hotlinking adds insult to injury since it can also slow down your site.
Για φιλοξενία εικόνων σας προτείνω τα imgbb.com και imgur.com.
Το postimages.org που είναι ενσωματωμένο στο Phorum, κάνει αυτόματα σμικρύνσεις και κάποιες φορές χρειάζεσαι μεγεθυντικό φακό για να διακρίνεις τα κείμενα!
Ακόμα και αν χρησιμοποιήσετε το key combo Ctrl + plus symbol ή Ctrl + mouse scroll up (περισσότερα εδώ), υπάρχει περίπτωση οι χαρακτήρες να παραμένουν δυσανάγνωστοι (pixelιάζουν)

Εικόνα
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Gordian Knot έγραψε: 27 Φεβ 2021, 04:09
Obi Wan Iakobi έγραψε: 27 Φεβ 2021, 00:15
georgebi έγραψε: 27 Φεβ 2021, 00:00

Ρε Ομπι οι εικόνες που ανεβάζεις εδώ και καιρό δεν φαίνονται
Εμένα γιατί μου τις δείχνει; :smt017
Γιατί έχουν ήδη αποθηκευτεί (προσωρινά) στην cache του browser σου.
Τα Indyγίδια ωστόσο δεν φαίνεται να καλοβλέπουν τον διαμοιρασμό (sharing), την κοινοκτημοσύνη και άλλες τέτοιες ωραίες θεωρίες (περνά-περνά η μέλισσα με τα μελισσόπουλα)
Έχουν blockάρει το image hotlinking για λόγους εξοικονόμησης πόρων (bandwidth). Και να πείς πως το πληρώνουν αυτοί, να πάει στο Διάολο!
Image hotlinking is when someone embeds your images on their website by linking them directly from your website.
It's bad enough when people use your media without permission, but image hotlinking adds insult to injury since it can also slow down your site.
Για φιλοξενία εικόνων σας προτείνω τα imgbb.com και imgur.com.
Το postimages.org που είναι ενσωματωμένο στο Phorum, κάνει αυτόματα σμικρύνσεις και κάποιες φορές χρειάζεσαι μεγεθυντικό φακό για να διακρίνεις τα κείμενα!
Ακόμα και αν χρησιμοποιήσετε το key combo Ctrl + plus symbol ή Ctrl + mouse scroll up (περισσότερα εδώ), υπάρχει περίπτωση οι χαρακτήρες να παραμένουν δυσανάγνωστοι (pixelιάζουν)

Εικόνα
Αυτο το τεχνολογικο δωρακι ερχεται απο ανθρωπο που θα το ριξει ΔΗ.ΞΑΝ. Ενα πρελουδιο του τι θα γινει στο Ελληνικο Δημοσιο αν βγει ο Τζημερος στη βουλη.

Να πειτε ευχαριστω γιδια που σας δινει τα φωτα του δωρεαν.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Στο λόφο του Στρέφη, στους πρόποδες προς Αλεξάνδρας, έχει μία πιάτσα καλή με τάνες ή κάνω λάθος ;
Έτσι έχω ακούσει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

wooded glade έγραψε: 27 Φεβ 2021, 07:05 Στο λόφο του Στρέφη, στους πρόποδες προς Αλεξάνδρας, έχει μία πιάτσα καλή με τάνες ή κάνω λάθος ;
Έτσι έχω ακούσει.
Ισχύει μπρο. Εχει κάτι μωρά που σε παίρνουν και σε κάνουν άλογο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Yochanan έγραψε: 27 Φεβ 2021, 07:43
wooded glade έγραψε: 27 Φεβ 2021, 07:05 Στο λόφο του Στρέφη, στους πρόποδες προς Αλεξάνδρας, έχει μία πιάτσα καλή με τάνες ή κάνω λάθος ;
Έτσι έχω ακούσει.
Μερακλής όπως πάντα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Yochanan έγραψε: 27 Φεβ 2021, 07:43
Έτσι έχω ακούσει.
Λόγω τιμής ;
Μου είχε πει κάποιος αλλά νόμιζα ότι αναφερόταν στην περιοχή του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Μετά κατάλαβα ότι η περιοχή στην οποία αναφερόταν ήταν αυτή που λέω αλλά δεν έτυχε να ξαναπεράσω από εκεί. Γι αυτό ρωτάω.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

vantono έγραψε: 27 Φεβ 2021, 02:01
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Φεβ 2021, 00:02 Έχει ανέβει κανείς Στρέφη τελευταία; Τίγκα στο σκατό και τις σκατόφατσες
:bravo:
Οποιος γουσταρει σωνει και ντε να περπατήσει αυτά τα μέρη*, ας πάει λίγο πιο πανω τουλαχιστον, στο Λυκαβηττό. Οχι μέσα στην αρχιβοθρίλα του Στρέφη. Εγω που τα εχω περπατησει σχεδον ολα τωρα τελευταια (και τα περπατάω ακομα), Τρίτση, Νέας Φιλαδέλφειας και Εθνικός κηπος αξιζουν μονο. Και ιδίως το πρωτο ο,τι καλυτερο αν βολτάρεις κυριως για δραστηριότητες(μπαλίτσα, ρακέτες, τρεξιματάκι, χαρταετός, κανα' φρίσμπι, κανα' τεστ ντράιβ ντρόουν κτλ) αλλά και για χαλαρό περίπατο.

*που προσωπικά ποτέ μου δεν συμπάθησα. Την αθηνοκεντρίλα τη σιχαίνομαι.
(Πολύ) παλιά έπαιζε μπάσκετ ο εγκέφαλος εκεί. Και έχει σχετικά ωραία θέα από την κορυφή. Αλλά, πράγματι, δεν συγκρίνεται με τον υπερελλάνιο μοναρχοφασιστικό Λυκαβηττό
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Φεβ 2021, 08:51
(Πολύ) παλιά έπαιζε μπάσκετ ο εγκέφαλος εκεί. Και έχει σχετικά ωραία θέα από την κορυφή. Αλλά, πράγματι, δεν συγκρίνεται με τον υπερελλάνιο μοναρχοφασιστικό Λυκαβηττό
Που θα μαζευτουμε αυριο?

Τα σημεία συνάντησης είναι:

(1)Εμμ. Μπενάκη και Πετσόβου, (2)Εμμ. Μπενάκη & Ειρήνης Αθηναίας, (3)Ειρήνης Αθηναίας & Χρυσολωρά, (4)Πουλχερίας - 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, (5)Ταρατσάκι κλειστού μπάσκετ, (6)Έξω από το ανοιχτό μπασκετάκι
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 27 Φεβ 2021, 00:41
georgebi έγραψε: 27 Φεβ 2021, 00:37 μια δημοσίευση σου είναι :goodpost: (σε σύνολο 2180 δημοσιεύσεων σου :-? )
πού να ξερες και πόσο είναι το πραγματικό σύνολο :-?
Μονος σου τα ξερνας και χωρις ξυλο.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Ο λοφος αρνειται να παραδοθει.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi