!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νέα καταγγελία – σοκ για γνωστό σκηνοθέτη: “Μου ζήτησε να βγάλω τη μπλούζα μου και με ρώτησε “είσαι ενεργητικός”;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Re: Νέα καταγγελία – σοκ για γνωστό σκηνοθέτη: “Μου ζήτησε να βγάλω τη μπλούζα μου και με ρώτησε “είσαι ενεργητικός”;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 26 Φεβ 2021, 23:20
Με ψήνει χρόνια ενας φίλος σεναριογράφος νά γίνω ηθοποιός..... :oops:

Ρέ φίλε τού λέω.....καλύτερα νά πάρω το ΚΕΑ καί να ζώ σα Σπαρτιάτης.....παρά σε θίασο με ψώνια τσατσαρλατάνος.... :vp7: ..... :g030:

.

Πριν 1 μήνα υπήρχε τουλάχιστον ένα κίνητρο....έλεγες θα χει κομενάκια να ΓΑΜΑΩ.

Μετά από όλα αυτά και να στην πέσει το θεατρικό κομενάκι, παίρνεις το 100.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
nick

Re: Νέα καταγγελία – σοκ για γνωστό σκηνοθέτη: “Μου ζήτησε να βγάλω τη μπλούζα μου και με ρώτησε “είσαι ενεργητικός”;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Τελικά θα μας πει ή θα μας αφήσει με την απορία;

Είναι ενεργητικός ή παθητικός;
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Φεβ 2021, 23:00
Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Φεβ 2021, 22:58 Είσαι φάουλ.
Δλδ εσύ έχεις καταφέρει να κάτσεις μία-δύο ώρες να δεις κάτι τέτοιο χωρίς να πήξεις από το κριντζ; Ή, ακόμη φρικαλεότερα, θα ένοιωθες οκ με τον εαυτό σου εάν ασκούσες τέτοιο επάγγελμα;
:+1:

Οι ηθοποιοί είναι ψυχάκηδες.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Mitharadir έγραψε: 26 Φεβ 2021, 22:27 Τι άλλο θα ακούσουμε.Όλη η ανωμαλία και ο βούρκος τώρα βγαίνει στην επιφάνεια; https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/thano ... s/1156912/
Σκηνοθετης αδερφη?που ακουστηκε?
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

Δημοκρατικός έγραψε: 26 Φεβ 2021, 22:36 Στην Κίνα άραγε οι ηθοποιοί πρέπει να δώσουν ή να πάρουν ροδέλα για να έχουν τύχη;
Στην Κίνα δεν ακούστηκε κάτι τέτοιο ειδικά στην έκταση που ακούγεται σε Ελλάδα,ΕΕ και ΗΠΑ/Καναδά/Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”