!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Re: Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Φεβ 2021, 23:16
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Φεβ 2021, 10:10 Εδώ ηθοποιός κράζει σκηνοθέτη, για να εκδικηθεί για όσα τραβάει ο κλάδος του.
Απίστευτο που δεν έπεσαν μαπίδια
Sexual abuse

In 2013, more than 20 years after her father's death, Pola Kinski published an autobiography entitled Kindermund (or From a Child's Mouth), in which she claimed her father had sexually abused her from age of 5 to 19.

In an interview published by the German tabloid Bild on 13 January 2013, Kinski's younger daughter and Pola's half-sister, Nastassja, said their father would embrace her in a sexual manner when she was 4–5 years old but never had sex with her. Nastassja has expressed support for Pola and said that she was always afraid of their father, whom she described as an unpredictable tyrant.

https://en.wikipedia.org/wiki/Klaus_Kinski
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκρατικός την 26 Φεβ 2021, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Στην Αμερικη, απαξ και καποιος μπει στην λιστα των σεξ οφφεντερς, χανει το δικαιωμα να ζει σε πολεις με καποιο πληθυσμο και πανω, το δικαιωμα να εχει συνδεση στο ιντερνετ και λογαριασμους σε κοινωνικα μεσα, δεν μπορει να γινει μελος οποιοδηποτε συλλογου στο οποιο συμμετεχουν νεοι (πχ αθλητικο συλλογο) δεν μπορει να πλησιασει καν εκπαιδευτικους χωρους ουτε να συνεχισει την εκπαιδευση του, δεν μπορει εν τελει να μεταβει σε οποιονδηποτε χωρο στον οποιο συχναζουν νεοι, οπως χωρους αθλησης, διασκεδασης και κοινωνικοποιησης. Ταυτοχρονα, ειναι υποχρεωμενος να συμμετεχει σε τακτικες συνεδριες με ψυχολογο και να αξιολογειται τουλαχιστον ετησια.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

https://www.newsit.gr/ellada/dimitris-l ... athise-nΤι υποστήριξε ο αδερφός του

Πως βρισκόταν μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη τον Αύγουστο του 2015 στην Ιθάκη, κατέθεσε ο αδελφός του, ενώ -όπως ανέφερε- έχει στην κατοχή του το κλειστό κινητό του αδερφού του και επισκέπτεται το σπίτι του για να ποτίζει τα λουλούδια και να ταΐζει τη γάτα του.

Click4more: Δημήτρης Λιγνάδης: Το σκεπτικό της απόφασης προφυλάκισης του – Γιατί απορρίφθηκε το «βραχιολάκι»

«Τον Αύγουστο του 2015 βρισκόμασταν μαζί με τον αδερφό μου στην Ιθάκη. Πήγαμε εκεί μαζί με την κόρη μου και φιλοξενηθήκαμε στο σπίτι που νοίκιαζε η Ελένη Κούρκουλα με τον σύζυγό της. Ήμουν με την κόρη μου, την κα Κούρκουλα, τον κ. Παναγιωτάκη και τον αδερφό μου στην Ιθάκη από την 1n μέχρι περίπου τις 20 Αυγούστου. Το διάστημα που επέστρεψα την κόρη μου στην Αθήνα έλειψα από την Ιθάκη. (…) Παρέδωσα την κόρη μου στην μητέρα της, εγώ γύρισα με την μηχανή μου, την οποία άφησα σε μια πάροδο του λιμανιού της Πάτρας, πήγα ξανά στην Ιθάκη και γύρισα με τον αδερφό μου, περί τα τέλη Αυγούστου. Υπάρχει μια μαρτυρία ότι ήμουν μαζί με την κόρη μου, τουλάχιστον μέχρι τις 16 Αυγούστου, γιατί έχω στον υπολογιστή μου, μια δική μου φωτογραφία στην οποία φαίνεται η ημερομηνία».
Ελένη Κούρκουλα: “Ο Λιγνάδης είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος”

Τον ισχυρισμό του σκηνοθέτη επιβεβαίωσε η πρώην υφυπουργός Πολιτισμού Ελένη Κούρκουλα, υποστηρίζοντας ότι όλο το νησί ήξερε την παρουσία του εκεί. «Βρισκόταν στην Ιθάκη μαζί μας. Πήγαμε όλοι μαζί την 1n Αυγούστου. (…) Όλο αυτό το διάστημα ήταν μαζί μας και το ξέρει όλη η Ιθάκη. Το διάστημα αυτό γίνονται πολλά πανηγύρια στην Ιθάκη και επειδή η παρουσία του κυρίου Λιγνάδη είναι εμφανής στα πανηγύρια, επειδή τραγουδάει, τον είδαν πολλοί άνθρωποι εκεί. Δεν έφυγε καθόλου από την Ιθάκη, ούτε δευτερόλεπτο. Έχω φωτογραφίες από το κινητό μου που το αποδεικνύουν και είναι τραβηγμένες από 1n Αυγούστου. Ήμασταν 22 ημέρες στην Ιθάκη(…)Τον Δημήτρη τον Λιγνάδη τον ξέρω 30 χρόνια, έχουμε συνεργαστεί στο θέατρο και είναι ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος» ανέφερε
Διονύσης Παναγιωτάκης: “Δεν έφυγε καθόλου από την Ιθάκη”

Την κατάθεση του αδελφού του σκηνοθέτη, αλλά και της Ελένη Κούρκουλα επιβεβαίωσε ο ιδιοκτήτης του Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης. «Μείναμε όλοι μαζί στο σπίτι που νοικιάζουμε στην Ιθάκη. Ήμασταν εκεί σίγουρα μέχρι τις 20 Αυγούστου, μπορεί και παραπάνω. Λόγω του παιδιού, πηγαίναμε μόνο στα πανηγύρια, τα οποία αρχίζουν από τις 4 Αυγούστου και διαρκούν έως τις 15 Αυγούστου, σχεδόν κάθε μέρα γίνεται ένα πανηγύρι. Ο κύρος Λιγνάδης δεν έφυγε καθόλου από την Ιθάκη, για αυτό είμαι απόλυτα σίγουρος» είπε.

Συνταξιούχος δικαστική λειτουργός: “Ξέρω ότι η 40χρονη μάρτυρας ήταν πολύ ερωτευμένη με τον Λιγνάδη”

Στο 2010 και το ταξίδι του Δημήτρη Λιγνάδη στην Αίγυπτο αναφέρθηκε η αδελφή της πρώην συζύγου του αδελφού του σκηνοθέτη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον έρωτα της 40χρονης μάρτυρος στο πρόσωπό του. «Το 2010, μετά το ταξίδι του στην Αίγυπτο, ο κατηγορούμενος, ήρθε κατευθείαν στην Επίδαυρο, διότι 2-3 ημέρες πριν πήγαιναν για να ετοιμαστούν για την παράσταση» είπε σχετικά με το που βρισκόταν ο σκηνοθέτης, επιμένοντας ότι δεν βρέθηκε στην Αθήνα.

«Ξέρω ότι η 40χρονη μάρτυρας ήταν πολύ ερωτευμένη με τον Λιγνάδη. Το γνωρίζω αυτό από την κουνιάδα μου, η οποία είναι φίλη με τη μητέρα της μάρτυρος. Πριν από 6 -7 χρόνια, είχα ρωτήσει την κουνιάδα μου τι κάνει η 40χρονη και μου είπε ότι είναι στη Θεσσαλονίκη και είναι παντρεμένη. Για τον λόγο αυτό, δεν μπορώ να υποθέσω γιατί καταθέτει όλα αυτά για τον Λιγνάδη (…) Είναι πολύ περίεργο, πώς, εφόσον τον ξεπέρασε και παντρεύτηκε, λέει τώρα αυτά. Είναι πολύ περίεργο και δεν μπορώ να το εξηγήσω».a-xtisei-to-allothi-gia-tin-ithaki-kai-na-glitosei-ti-fylaki/3230114/
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

George_V έγραψε: 26 Φεβ 2021, 23:14
nostromos έγραψε: 26 Φεβ 2021, 23:11
George_V έγραψε: 26 Φεβ 2021, 23:08

Δεχομαι τι λεει ο Δημητρακοπουλος. Αλλα οπως ειπα μεταξυ μας ποιος θα κανει καταγγελια αν η κορη του εχει σχεση με ενα 18αρη? Στον 40αρη αλλαζει το πραγμα αλλα οταν η διαφορα ηλικιας ειναι θεμιτη δεν νομιζω οτι θα κανει κανεις τον κοπο εφοσον δεν υπαρχει υπονοια βιασμου η κακομεταχειρισης.
δεν θα κανεις καταγγελια σε 18αρη φυσικα ... αλλα το προβλημα ειναι ο 50χρονος που την 15χρονη θα την κανει του χεριου του και ΑΝ το παρεις χαμπαρι εγκαιρα παλι δεν θα μπορεις να κανεις κατι νομικα τουλαχιστων
Μην το λες. Υπαρχει ανθρωπος ηλικια 58 που εφαγε 5 χρονια καθειρξη απο καταγγελια πατέρα 17χρονης. Το γνωριζω καλα γιατι κανω παρεα με το γιο του στην Αθηνα.
εξαιρουνται ειδικες σχσεις οπως δασκαλου-μαθητη και η χρηση ουσιων οποτε δεν υπαρχει συναινεση αλλα βιασμος ...
αυτο που ισχυει και για την περιπτωση Λιγναδη ...εκει παιζεται ολο το παιχνιδι αλλιως αυτος θα εκανε ηδη αγωγη για δυσφημιση
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

shit just got real

Εικόνα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2021, 23:20
George_V έγραψε: 26 Φεβ 2021, 23:04
nostromos έγραψε: 26 Φεβ 2021, 22:58

και γιατι τοτε ο Λιγναδης δεν κατηγορειται για αποπλανηση αλλα για βιασμο ...?
Γιατι προφανως κατηγορειται με το 336 Π.Κ. το οποιο αναφέρει οτι καθε γενετησια πράξη με χρηση βιας σωματικης η ψυχολογικης θεωρειται βιασμος ασχετως αν προηγηθηκε αποπλανηση.

Η αποπλανηση σημαινει οτι επεισες το θυμα σου να κανετε σεξ με απατηλα μεσα. Ο βιασμος ειναι ψυχρη βιαιη συνουσια ανευ συναινεσως και απο οτι ακουσα απο μαρτυριες ασκηθηκε βια για να γινουν οι ασελγεις πραξεις. Π.χ. καπου ελεγε οτι του επιασε τα ποδια και του γλειφε τον κωλο χωρις συναινεση φυσικα
Ναι, αλλά αυτό που αναφέρεις έχει πολύ μικρότερη ποινή από τον βιασμό.
Και φυσικά η ποινή είναι απολύτως αναλογική με την ηλικία.

Μη μπλέκετε τόσο εύκολα τα πράγματα.
Εως 10 ετη ειναι ο βιασμος και αν προκειται για ανηλικο φτάνει μεχρι τα 20.

Οπως και να χει αν καταδικαστει και για τους 2 βιασμους την 20αρα δεν την γλιτώνει. Μονο με αναγνωριση ελαφρυντικων μπορει να πεσει στα 12-15.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Ανδρέα ζεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδρέα ζεις »

George_V έγραψε: 26 Φεβ 2021, 23:17
Ανδρέα ζεις έγραψε: 26 Φεβ 2021, 23:15 Ο κόσμος μπαίνει σε πολλές σκέψεις για εντολές άνωθεν ! Πρώτον δεν έγινε καμία έρευνα σε κανένα από τα σπίτια στα οποία ζει ο Λιγνάδης ! Εκεί ίσως βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία σημαντικά (ή ίσως τίποα και να είναι υπέρ του !) , τώρα βέβαια ίσως είναι αργά.

Επίσης σε σκέψεις μπαίνει κι ο πλέον καλόπιστος για το γεγονός ότι άλλαξε κατοικία πριν συλληφθεί.Και παραδέχθηκε ότι φιλοξενήτο σε έναν μάρτυρα υπέρ του.
Ότι το κινητό του δεν ελέγχθηκε και επίσης το γραφείο του δεν ελέχθηκε ! Αυτά σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου ακόμα και μούφα να είναι η καταγγελία ελέγχονται διότι μπορεί να αποδειχθούν υπέρ του κατηγορουμένου αδίκως...και μετά να πάει τους εναγωμένους καροτσάκι.Επίσης θα έπρεπε να τα ζητήσει ο γάτος Κούγιας αυτά.
Διαβάζοντας την απολογία του μου γεννήθηκαν πλήθος άλλων ερωτημάτων τα οποία δεν είναι της παρούσης.Πάντως εμμέσως πλην σαφώς ο σκηνοθέτης παραδέχθηκε μία ροπή προς νεαρές ηλικίες βέβαια σε νόμιμα πλαίσια δηλαδή από 15 και πάνω.
Δέχθηκε ότι φιλοξένησε τον έναν νεαρό καταγγέλοντα στο σπίτι του αλλά αυτός κοιμόταν στον καναπέ του.Αν είναι αληθή αυτά που διαβάζουμε ως απολογία του λιγνάδη σε πολλά μέσα.
Αυτο ειναι οντως περιεργο. Σε αλλες περιπτώσεις κανουν φυλλο και φτερο σπιτια, κινητα, υπολογιστες κτλ. και εδω δεν εγινε τπτ απο ολα αυτα.
ΚΑι μόνο αποτυπώματα να πάρεις μπορείς να δεις αν ήταν ανήλικοι εκεί και ποιοι ... Για να μη πω DNA . Στην Ελλάδα και οι μη φακελωμένοι έχουμε αποτυπώματα στη βάση δεδομένων.Όσοι έχουν ταυτότητα δακτυλοσκοπούνται.Σήμερα ταυτότητα βγάζουμε κάτω από 15 νομίζω...
Ελλάς Γαλλία ανωμαλία.
Δραχμούλα μόνο.
Ή θα είσαι Έλληνας ή Ευρωπαίος ! Και τα δύο δεν γίνονται.
Άβαταρ μέλους
George_V

nostromos έγραψε: 26 Φεβ 2021, 23:22
nostromos έγραψε: 26 Φεβ 2021, 23:11

δεν θα κανεις καταγγελια σε 18αρη φυσικα ... αλλα το προβλημα ειναι ο 50χρονος που την 15χρονη θα την κανει του χεριου του και ΑΝ το παρεις χαμπαρι εγκαιρα παλι δεν θα μπορεις να κανεις κατι νομικα τουλαχιστων
Μην το λες. Υπαρχει ανθρωπος ηλικια 58 που εφαγε 5 χρονια καθειρξη απο καταγγελια πατέρα 17χρονης. Το γνωριζω καλα γιατι κανω παρεα με το γιο του στην Αθηνα.
εξαιρουνται ειδικες σχσεις οπως δασκαλου-μαθητη και η χρηση ουσιων οποτε δεν υπαρχει συναινεση αλλα βιασμος ...
αυτο που ισχυει και για την περιπτωση Λιγναδη ...εκει παιζεται ολο το παιχνιδι αλλιως αυτος θα εκανε ηδη αγωγη για δυσφημιση
Μα ο ανθρωπος δεν ειχε τετοια σχεση εξάρτησης. Η κοπελα ηταν γειτονισα. Εν τουτοις εφαγε μηνυση απο τον πατέρα που πηρε πρέφα, η 17χρονη κατεθεσε εναντιον του και εφαγε πρωτοδικα 5 καθειρξη. Εκκρεμει Εφετειο τωρα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Φεβ 2021, 23:23 shit just got real

Εικόνα
Τον αποκαθήλωσε στα ίσα.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Δημοκρατικός έγραψε: 26 Φεβ 2021, 23:20
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Φεβ 2021, 10:10 Εδώ ηθοποιός κράζει σκηνοθέτη, για να εκδικηθεί για όσα τραβάει ο κλάδος του.
Sexual abuse

In 2013, more than 20 years after her father's death, Pola Kinski published an autobiography entitled Kindermund (or From a Child's Mouth), in which she claimed her father had sexually abused her from age of 5 to 19.

In an interview published by the German tabloid Bild on 13 January 2013, Kinski's younger daughter and Pola's half-sister, Nastassja, said their father would embrace her in a sexual manner when she was 4–5 years old but never had sex with her. Nastassja has expressed support for Pola and said that she was always afraid of their father, whom she described as an unpredictable tyrant.

Εικόνα
στο βιντεο ομως παραπανω (απο τα γυρισματα της ταινιας Φιτζκαραλντο), ο Κινσκι ειναι ο διαμαρτυρομενος ηθοποιος και ο σκηνοθετης δικτατορας που ζηταγε παντα το αδυνατο και εφερνε τους ηθοποιους στα ακρα ηταν ο Βερνερ Χερτζογκ.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

John Brown Gun Club έγραψε: 26 Φεβ 2021, 23:27
Δημοκρατικός έγραψε: 26 Φεβ 2021, 23:20

Sexual abuse

Εικόνα
στο βιντεο ομως παραπανω (απο τα γυρισματα της ταινιας Φιτζκαραλντο), ο Κινσκι ειναι ο διαμαρτυρομενος ηθοποιος και ο σκηνοθετης δικτατορας που ζηταγε παντα το αδυνατο και εφερνε τους ηθοποιους στα ακρα ηταν ο Βερνερ Χερτζογκ.
ΟΚ, αλλά ο Κίνσκι γαμούσε την κόρη του απο 5 χρονών.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

George_V έγραψε: 26 Φεβ 2021, 23:23
George_V έγραψε: 26 Φεβ 2021, 23:04

Γιατι προφανως κατηγορειται με το 336 Π.Κ. το οποιο αναφέρει οτι καθε γενετησια πράξη με χρηση βιας σωματικης η ψυχολογικης θεωρειται βιασμος ασχετως αν προηγηθηκε αποπλανηση.

Η αποπλανηση σημαινει οτι επεισες το θυμα σου να κανετε σεξ με απατηλα μεσα. Ο βιασμος ειναι ψυχρη βιαιη συνουσια ανευ συναινεσως και απο οτι ακουσα απο μαρτυριες ασκηθηκε βια για να γινουν οι ασελγεις πραξεις. Π.χ. καπου ελεγε οτι του επιασε τα ποδια και του γλειφε τον κωλο χωρις συναινεση φυσικα

Οπως και να χει αν καταδικαστει και για τους 2 βιασμους την 20αρα δεν την γλιτώνει. Μονο με αναγνωριση ελαφρυντικων μπορει να πεσει στα 12-15.
Μπορείς να γράψεις τα άρθρα στα οποία αναφέρεσαι για να μην ξαναπαραθέτω τον κώδικα;

Όχι με αριθμούς, έτσι; Ολόκληρα τα άρθρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

George_V έγραψε: 26 Φεβ 2021, 23:25
nostromos έγραψε: 26 Φεβ 2021, 23:22

Μα ο ανθρωπος δεν ειχε τετοια σχεση εξάρτησης. Η κοπελα ηταν γειτονισα. Εν τουτοις εφαγε μηνυση απο τον πατέρα που πηρε πρέφα, η 17χρονη κατεθεσε εναντιον του και εφαγε πρωτοδικα 5 καθειρξη. Εκκρεμει Εφετειο τωρα.
δεν ξερω τι συνεβη στην περιπτωση που λες ... σου λεω τι ισχυει γενικα ... αν ενας 50χρονος τα φτιαξει με μια 15χρονη χωρις να εχει ειδικη σχεση και χωρις να της δωσει αλκοολ η ναρκωτικα αυτο που μπορει να κανει ενας πατερας ειναι κατι που δεν μπορω να προτεινω εδω μεσα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 26 Φεβ 2021, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Ανδρέα ζεις έγραψε: 26 Φεβ 2021, 23:23 ΚΑι μόνο αποτυπώματα να πάρεις μπορείς να δεις αν ήταν ανήλικοι εκεί και ποιοι ... Για να μη πω DNA . Στην Ελλάδα και οι μη φακελωμένοι έχουμε αποτυπώματα στη βάση δεδομένων.Όσοι έχουν ταυτότητα δακτυλοσκοπούνται.Σήμερα ταυτότητα βγάζουμε κάτω από 15 νομίζω...
Η Σημανση παιρνει αποτυπωματα μονο σε υποθεσεις τρομοκρατιας, απαγωγων και δολοφονιων.
Άβαταρ μέλους
George_V

ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2021, 23:29
George_V έγραψε: 26 Φεβ 2021, 23:23

Μπορείς να γράψεις τα άρθρα στα οποία αναφέρεσαι για να μην ξαναπαραθέτω τον κώδικα;

Όχι με αριθμούς, έτσι; Ολόκληρα τα άρθρα.
336 ΠΚ: Όποιος µε σωµατική βία ή µε απειλή σοβαρού και άµεσου κινδύνου ζωής ή σωµατικής ακεραιότητας εξαναγκάζει άλλον σε επιχείρηση ή ανοχή γενετήσιας πράξης τιµωρείται µε κάθειρξη τουλάχιστον δέκα (10) ετών. Γενετήσια πράξη είναι η συνουσία και οι ίσης βαρύτητας µε αυτήν πράξεις. Όποιος, εκτός από την περίπτωση της παρ. 1, επιχειρεί γενετήσια πράξη χωρίς τη συναίνεση του παθόντος, τιµωρείται µε κάθειρξη έως δέκα (10) έτη
339 ΠΚ. Όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται, αν δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί βαρύτερα για το έγκλημα του άρθρου 351 Α, ως εξής: α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών· β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και γ) αν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα και μέχρι τα δεκαπέντε έτη, με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών.
Εφοσον κατηγορηθει με το 336 η ποινη ξεκινάει απο το 10αρικο για καθε βιασμο.

Η ποινες διαφοροποιουνται ηλικιακα οταν προκειται περι ανηλικων.

Οπως βαρυτερη ειναι η ποινη αν εχει χαρακτηριστει το αδικημα κατα συνηθεια, κατ επαγγελμα, κατα συρροη κτλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 26 Φεβ 2021, 23:39, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”